bobi Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 Parádní,ta fotka s měsícem nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 @AfricanZvazoval jsem toho vic, ale vsechno je moc daleko , takze nakonec ten Egypt kdyz je to do 5 hodin. Ja radsi autem . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 před 3 hodinami, Prochy68 napsal: @AfricanZvazoval jsem toho vic, ale vsechno je moc daleko , takze nakonec ten Egypt kdyz je to do 5 hodin. Ja radsi autem . Tak si to užijte, teď už tam hezky topí....jinak za mě je Egypt Nr. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 2. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 2. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2022 před 7 hodinami, bobi napsal: Parádní,ta fotka s měsícem nemá chybu. Tak ta není moje, ale Nepálského kamaráda, rychlocvak mobilem Nějaké ale pěkné fotky má i na svém blogu...tady. https://photolayas.blogspot.com/?m=0 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Pánové, mám dotaz - má už někdo z vás odšktnutej nejdelší visutej most na světě na Dolní Moravě? Nějaké fotečky a dojmy? Dám to raději sem než do dotazů. Uvažuju o výletě a chci vzít nejmladší sebou, tak jestli by to dala? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 4. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2022 Dalsia dobra literatura Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bells Odesláno 5. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. května 2022 před 22 hodinami, kuncák7 napsal: Pánové, mám dotaz - má už někdo z vás odšktnutej nejdelší visutej most na světě na Dolní Moravě? Nějaké fotečky a dojmy? Dám to raději sem než do dotazů. Uvažuju o výletě a chci vzít nejmladší sebou, tak jestli by to dala? Ještě není otevřený, takže pokud na něm dotyčný nedělal, tak si ho nejspíš neodškrtnul, ještě týden si musíš počkat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2022 Tož jsem přesně týden doma a už hledáme letenky do Nepálu, kluk mi na to řekl "NEUVĚŘITELNÝ" S naším šerpou se nám zrodil v hlavě ďábelský budoucí plán zvaný Ama Dablam, který už v dnešní době s mým velkým překvapením není úplně tak nereálný jak býval. Příští rok ještě nějáké to blbnutí okolo a pak je ve hvězdách co bude, ale dva ze dvou jsou pro to zkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 11. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2022 Od 19.5. v kinach Ama Dablam nadhera. Tak nech to vide. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Zajimavej clanek https://sport.aktualne.cz/ostatni-sporty/nikdy-se-nechtela-vratit-dolu-wanda-rutkiewiczova-zmizela-pr/r~57f1d5a2d04d11ecbdb0ac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1&utm_campaign=Aktualne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 (upraveno) Před hodinou, TLD napsal: Zajimavej clanek https://sport.aktualne.cz/ostatni-sporty/nikdy-se-nechtela-vratit-dolu-wanda-rutkiewiczova-zmizela-pr/r~57f1d5a2d04d11ecbdb0ac1f6b220ee8/?utm_source=centrumHP&utm_medium=dynamicleadbox&utm_term=position-1&utm_campaign=Aktualne Wanda je legenda, jedna z nejlepších horolezkyň všech dob a její osobnost i styl byl fascinující Letos jsem si na ni vzpomněl několikrát, jelikož se nám Kanča v dálce ukázala...tady holka někde leží....někde asi hodně vysoko. Upraveno 13. května 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Pirin, dnešní přelet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 před 2 minutami, Prochy68 napsal: Pirin, dnešní přelet Parádní....jak se povedl Egypt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Jak jsem tam roky nechtel, tak spokojenst. Diky za optani.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 14. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 před 17 minutami, Prochy68 napsal: Jak jsem tam roky nechtel, tak spokojenst. Diky za optani. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Tak suoer, já včera zrušil již zamluvené Chorvatsko, vyměnil za Egypt a hurá ještě jednou tedy letos Ale jak jsem psal, byli jsme nadšený... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 14. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2022 Ja byl taky nadsenej. Dneska jsem cetl, ze Chorvatsko zaplavily meduzy, takze si nejspis dobre udelal.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 15. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 před 18 hodinami, Prochy68 napsal: Ja byl taky nadsenej. Dneska jsem cetl, ze Chorvatsko zaplavily meduzy, takze si nejspis dobre udelal. Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Něco už jsem zaslechl... každopádně jsme už dali Chorvatsko s děckama pětkrát, bylo to excelentní, ale chce to změnu a rudé moře je prostě TOP Kluk má nějakého akčního vedoucího na lezeckým a víkend, co víkend s nimi někde trajdá, borec, právě mi kluk odjel na níže uvedený lezení, dodnes jsem nevěděl že to existuje a máme to kousek od baráku Pěkně si to kluk dává, začínám mu ty jeho časté výjezdy nějak závidět... http://www.hovrch.info/e107_plugins/content/content.php?content.122 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 peknyTaky budu muset vyrazit nekam na hory, asi prespristi vikend Krkonose, uz si ani nepamatuju, kdy jsem tam byl naposled.Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. května 2022 Krkonose neee! Jsme se tam ted malem utopili. Kolem Lucni jedno obri jezero skryte pod snehem. Vypada to, ze te to unese a bum, jsi po kolena ve vode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se