Přejít na obsah

Výstup do b.c Mount Everestu a jiné krásné kopečky

Doporučené příspěvky

před 15 minutami, moco napsal:

Dnes před obědem jsem konečně začal letos chodit po horách, doteď jsem jen jezdil kolmo 🙂 

Započal jsem sezónu na prameni Labe, večer musím do sauny 🙂 

image.thumb.jpeg.a7242cc46ac829abc6eac864e48ffff3.jpeg

👍Labsky dul

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 5 hodinami, African napsal:

Tak jsme včera s klukem stihli tady tu feratku, parádní lokalita na blbnutí 👍 Ferata nebyla nikterak vzdušná, za to pro děcka docela těžká, dali jsme ji dvakrát, ale viseli jsme tam tedy jak opice. Píšou B, C, ale viděl jsem to jen na těžší C, ale krátké, takže dětem síly nedojdou. Dolů se dá pěkně Áčkem, které vede vedle. Pecka tady, já to Rakousko miluji...

https://www.bergsteigen.com/touren/klettersteig/klettersteig-brustwand-uebungsklettersteig/

IMG-20220822-WA0001.jpg

DSC_3408.JPG

DSC_3405.JPG

DSC_3402.JPG

IMG-20220822-WA0003.jpg

Vlasto, užívejte dovču, máte to tam krásný...... A co Šiškový likér, už se to blíží 🙂

Odkaz ke komentáři

před 15 hodinami, Ruiz.aw napsal:

Vlasto, užívejte dovču, máte to tam krásný...... A co Šiškový likér, už se to blíží 🙂

Už jsme ve zdraví doma, ale díky moc. Šiškáč jsem projel, protože jsem to furt oddaloval a poslední nákup ve spáru jsem neobjevil ani kapku šajze, a takových možností bylo, no aspoň že to maso dopadlo. Kžadopádně si ho nechám asi poslat od zákazníka, takže než dorazíte, budu snad ready :guitar:

Dneska odjíždím na filmový horolezecký festival a dozvěděl jsem se, že jeden místní s prominutím zmrd tam sejmul autem dva kluky s High Pointu a oba bohužel zemřeli...sakra, to nám to letos hodně blbě začíná 😥

https://plzensky.denik.cz/nehody/pri-nehode-zemreli-sefove-susicke-firmy-truchli-i-znamy-horolezec-20220824.html

Odkaz ke komentáři

To je hrozný, upřímnou soustrast rodině, i kolegům a kamarádům. Věřím, že jejich odkaz převezmou s grácií.

Odkaz ke komentáři

Před hodinou, African napsal:

sejmul autem dva kluky s High Pointu

Já to četl včera, asi 3x, anžto jsem tomu nechtěl uvěřit, je to příšerný... Přežiješ všechno možný, v horách, při lezení, na vodě a pak tě zabije hovado v autě....

Odkaz ke komentáři

před 21 minutami, Harwey napsal:

@Africanco nove na MHFF?

Zatím startujeme...včera večer jsem vytáhl kluka na muziku, mrknul na hadry kde se dají některé velmi výhodně koupit, ale udržel jsem se, no a dneska to rozjedeme :punk: Viděl jsem tam Ráďu Groha, takže kluci jsou ve zdravý zpět z K1 a ukáže se i Mára Holeček. Dneska první filmy, pivko, dobří lidé, muzika a stále tak dokola až do neděle 😅

https://video.aktualne.cz/dvtv/holecek-po-neuspechu-na-k1-kopec-mi-ukazal-jak-titerny-jsem/r~7d50fd1a22e511ed9ae20cc47ab5f122/

DSC_3420.JPG

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

V 26. 8. 2022 v 10:15, Harwey napsal:

tak pozdravuj a hadz sem nejake fotky:)

Parádní to bylo, hlavně počasí se povedlo a na tom hodně záleží 😎 Halda dobrých filmů, přednášky Háčka o Ama Dablam výstupu a našeho největšího borce Máry o K1 famózní.. já to prostě nechápu, chvílemi úplně husina. Skvělý lidé kam se podíváš, mám to tam strašně rád, ale uteklo nam to zase nějak moc rychle....tak zase za rok 😪

DSC_3446.JPG

DSC_3442.JPG

DSC_3452_1.JPG

DSC_3449.JPG

Odkaz ke komentáři

před 13 hodinami, moco napsal:

Dneska super den v Krkonoších. Konečně jsem se dostal na nejvyšší horu.

Fajnový jsi to měl :guitar: Já vyrazím hned jak skončí prázdniny, i když s fotek se zdá, že tam nebylo nějak přelidněno....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...