Harwey Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 Parada Vlasto, uzivajte dovcu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 Dnes před obědem jsem konečně začal letos chodit po horách, doteď jsem jen jezdil kolmo Započal jsem sezónu na prameni Labe, večer musím do sauny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 před 3 hodinami, Harwey napsal: Parada Vlasto, uzivajte dovcu:) Děkuji Jsou tu ale zajímavé výtvory k umožnění cestování Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 před 15 minutami, moco napsal: Dnes před obědem jsem konečně začal letos chodit po horách, doteď jsem jen jezdil kolmo Započal jsem sezónu na prameni Labe, večer musím do sauny Labsky dul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 24. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2022 před 5 hodinami, African napsal: Tak jsme včera s klukem stihli tady tu feratku, parádní lokalita na blbnutí Ferata nebyla nikterak vzdušná, za to pro děcka docela těžká, dali jsme ji dvakrát, ale viseli jsme tam tedy jak opice. Píšou B, C, ale viděl jsem to jen na těžší C, ale krátké, takže dětem síly nedojdou. Dolů se dá pěkně Áčkem, které vede vedle. Pecka tady, já to Rakousko miluji... https://www.bergsteigen.com/touren/klettersteig/klettersteig-brustwand-uebungsklettersteig/ Vlasto, užívejte dovču, máte to tam krásný...... A co Šiškový likér, už se to blíží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 před 15 hodinami, Ruiz.aw napsal: Vlasto, užívejte dovču, máte to tam krásný...... A co Šiškový likér, už se to blíží Už jsme ve zdraví doma, ale díky moc. Šiškáč jsem projel, protože jsem to furt oddaloval a poslední nákup ve spáru jsem neobjevil ani kapku šajze, a takových možností bylo, no aspoň že to maso dopadlo. Kžadopádně si ho nechám asi poslat od zákazníka, takže než dorazíte, budu snad ready Dneska odjíždím na filmový horolezecký festival a dozvěděl jsem se, že jeden místní s prominutím zmrd tam sejmul autem dva kluky s High Pointu a oba bohužel zemřeli...sakra, to nám to letos hodně blbě začíná https://plzensky.denik.cz/nehody/pri-nehode-zemreli-sefove-susicke-firmy-truchli-i-znamy-horolezec-20220824.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nizkotucnytvaroh Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 To je hrozný, upřímnou soustrast rodině, i kolegům a kamarádům. Věřím, že jejich odkaz převezmou s grácií. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alky Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 Před hodinou, African napsal: sejmul autem dva kluky s High Pointu Já to četl včera, asi 3x, anžto jsem tomu nechtěl uvěřit, je to příšerný... Přežiješ všechno možný, v horách, při lezení, na vodě a pak tě zabije hovado v autě.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ruiz.aw Odesláno 25. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2022 A kdyby ten zmrd neutekl, tak možná mohl aspoň jeden žít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 @Africanco nove na MHFF? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 (upraveno) před 21 minutami, Harwey napsal: @Africanco nove na MHFF? Zatím startujeme...včera večer jsem vytáhl kluka na muziku, mrknul na hadry kde se dají některé velmi výhodně koupit, ale udržel jsem se, no a dneska to rozjedeme Viděl jsem tam Ráďu Groha, takže kluci jsou ve zdravý zpět z K1 a ukáže se i Mára Holeček. Dneska první filmy, pivko, dobří lidé, muzika a stále tak dokola až do neděle https://video.aktualne.cz/dvtv/holecek-po-neuspechu-na-k1-kopec-mi-ukazal-jak-titerny-jsem/r~7d50fd1a22e511ed9ae20cc47ab5f122/ Upraveno 26. srpna 2022 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 tak pozdravuj a hadz sem nejake fotky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2022 Musí to umět i na čelovky, nedá se nic dělat So far, so good... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 27. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2022 Baníkov z Pachole Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 28. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 V 26. 8. 2022 v 10:15, Harwey napsal: tak pozdravuj a hadz sem nejake fotky:) Parádní to bylo, hlavně počasí se povedlo a na tom hodně záleží Halda dobrých filmů, přednášky Háčka o Ama Dablam výstupu a našeho největšího borce Máry o K1 famózní.. já to prostě nechápu, chvílemi úplně husina. Skvělý lidé kam se podíváš, mám to tam strašně rád, ale uteklo nam to zase nějak moc rychle....tak zase za rok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 28. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2022 Mára je ďábel:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Dneska super den v Krkonoších. Konečně jsem se dostal na nejvyšší horu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 29. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2022 Á, znalec z Polska! Za mě zatím nejhezčí cesta. Polsko je obecně dost opomíjené, nejen u Krkonoš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 30. srpna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 před 13 hodinami, moco napsal: Dneska super den v Krkonoších. Konečně jsem se dostal na nejvyšší horu. Fajnový jsi to měl Já vyrazím hned jak skončí prázdniny, i když s fotek se zdá, že tam nebylo nějak přelidněno.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 30. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2022 Ja tam lidi vidim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se