kuncák7 Odesláno 23. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2017 Tádžikové a Afgánci jsou naprosto úžasní lidé ( alespoň ti bez samopalů ), též jsou trochu snědší :-)), takže budete jak v Himaláji. I když se tam občas dostane něco z civilizace, nemusíte se vymožeností civilizace bát ( ani pořádnou a přesnou mapu neseženete :-)), nenechte se plést, mapy na prodej jsou, ale ty kopce jsou většinou jaksi "posunuté", takže lezete do jiného údolí ( což zase není taková tragedie ), ale když jste správně, tak ty hory tam nejsou ( to problém je ). Společná řeč se hledá těžko, ale vždy se najde ( ruštinu ani jedni nemusí a Tádžikové se tam ještě nějak dál dělí- na to naše ruka/noha domluva už nestačila vůbec ). O jídlo se s tebou podělí, což není problém a rádi ( problém je, že tohle žaludek Evropana dává hoodně těžko- já sním vše, ale odtud jsem si odvezl běhavku na dva dny ).A jak jsem psal, je tam božskej klid, bez lidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Krásný film z horolezeckého filmového festivalu konečně ke zkouknutí https://www.redbull.tv/video/AP-1MA9VVNQW2111/cerro-torre?playlist=AP-1MA9V Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 24. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2017 Krásný film z horolezeckého filmového festivalu konečně ke zkouknutí https://www.redbull.tv/video/AP-1MA9VVNQW2111/cerro-torre?playlist=AP-1MA9VDik za odkaz, kousek jsem videl a parada. Taky jsem si ujasnil, ze zustanu "turistou" a lezeni necham jinym :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 25. března 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2017 Dik za odkaz, kousek jsem videl a parada. Taky jsem si ujasnil, ze zustanu "turistou" a lezeni necham jinym :-)) Mrkni na celý, je to pecka Jinak jsem ne tom úplně stejně, ale tady koukáme na totálně nabušený kluky a ještě k tomu totálně vylízaný, takže no stres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 To tady trochu opráším, udělalo se trochu času, tak hurá na kopečky. Tentokrát v plánu na rozhýbání krásná ferata Drachenwand Klettersteig ? obtížnost C (C/D), takže vcelku pohodová cesta v případě dobrého počasí, zároveň velmi krásná a lidmi vychvalovaná. No a poté okamžitý přesun na Grossglockner 3798 m n. m.) nejvyšší horu Rakouska. Zabalíme a budeme čekat na počasí, které je v předpovědí zatím nic moc. Kamarád právě přijel a říkal že počasí strašný, déšť, chumelenice, teplo a vše stále do kola v hodinových intervalech, jak já se těším, super Držte palce, zrovna tam otestuji nové Tissot T-touch solar a pak sem vrznu nějákou minirecenzi..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Díky za upozornění, budu to tu sledovat. Ta fotka s tou "lavičkou na krmení ptáčků pro důchodce" je parádní :-)), hodně pobavila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Díky za upozornění, budu to tu sledovat. Ta fotka s tou "lavičkou na krmení ptáčků pro důchodce" je parádní :-)), hodně pobavila. Mě také Tam musím mít fotku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Kolem (daleko kolem ) Großglockneru jsem se motal pred nekolika tydny, je tam nadherne, preju pekne pocasi, pevnou nohu a uspesny summit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 27. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 Super Afri, snad vam bude přát počasí a trip si užijete a vporadku se vrátíte. Až budeš sedět na ty lavici, tak nezapomeň na pivo do ruky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 27. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2017 (upraveno) Děkuji kluci. Celý týden lije jak z konve a když vyběhnu na kopec testovat hadr, tak ani kapka, to je l naštvání. Radar ukazuje déšť a nekecám ono snad ještě vyleze sluníčko, já se picnu, jo a Poláci na mě koukaj jak z jara. No nic, ještě hodinku vydržím a když tak vlezu doma do sprchy :-) Upraveno 27. července 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Jdeme na ta kluci, tak držte palečky :-) A bude zima a chumelenice...Hlavně se ve zdraví vrátit" Grossglockner 2017 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Držím, i u nohou Afriko . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Hodně štěstí Afri! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 (upraveno) Pěkné, jsme ve třech km a den šel jak po másle, krásný trek :-) Zítřejší výstup je ale v ohrožení, horská služba vydala varování extrémního počasí..hlavně bouřka, a ta s cepínem v ruce nic moc :-) Špatný je to, hodně špatný.. Upraveno 18. srpna 2017 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2017 Afri uzij si to ale opatrne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Tak jsme dnes dali 500 výškových, dal to nejde a konec konců ani dolů, počasí brutál...kámoš co tady byl třikrát, říká nejhorší cesta, ale že prý mám dobrý morál, to mě potěšil. Zítra pravou stranou od chaty po ledovci a pak po hřebeni summit, snad :-) Má být lepší počasí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Fujtajbl, v takovem pocasi bych se nahore pokakal strachy. Davejte na sebe poradne bacha! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Já se ti málem pocákal, když jsme bloudili tady v tom serakovém poli. Ještě že lilo celou noc a díry se nám trochu obnažili, podívaná krásná, ale na hraně. Pokud se to přes noc nezlepší, odpískáme to, zítra jak je vidět z obrázku nás čeká největší řehole...Tady ten summit pokud dopadne nebude zadarmo, už dnes jsme si docela hrábli :-) Ale je tu krásně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. srpna 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Yes, yes, yes, nejvyšší hora Rakouska nás nakonec pustila :-) Jakmile vystřízlivím podám report. Byl to jeden velký brutál, ale vracíme se ve zdraví k rodinám, takže jedním slovem, supeeer :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se