relativ Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Pred časom som založil vlákno s prosbou o radu pre hodinky s dlhšou výdržou. Ďakujem všetkým, ktorí mi radili. Dlho boli na čele Blancpain fifty fathoms. Ale čím ďalej som ich sledoval, tým viac mi chýbala jedinečnosť. Prakticky okrem zaoblenej nádhernej lunete všetko ostatné sa zdalo také tuctové... Potom som sa už už dohodol na 7 dňových čiernych Portugáloch. Nakoniec sa váha naklonila k Panerai, pre ich presnosť a hlavne možnosť variácie remienkov. Čierneho krokodíla som dal hneď dole a objednal vintage zo strapcode. O dva dni som nevydržal čakanie a objednal som hnedý remienok zo Uhrenarmband s tým, že mi to príde zo dňa na deň, ako minule. Stalo sa neuveriteľné, strapcode dorazilo skôr...
Chorche Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Dost dobrý, velká gratulace!Určitě nebudu sám, kdo se těší na další fotky
lac1 Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Poklona skvostný kus hodinariny, pre mňa najkrajšie Paneraie z ich produkcie !
mrakodrap Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Upřímná gratulace. Jsou krásný a ten řemen k nim sedí přímo skvěle.
Baker Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Skvela volba, gratuluju. Je to tento remen? uz nejaky cas po nem koukam, ale porad jsem ho neobjednal.
Peta-Biker Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Dost dobrý výběr, gratuluju a užívej si je.
relativ Odesláno 27. března 2012 Autor Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Prvýkrát dostávam takéto gratulácie, ani som netušil ako dobre padnú... Ďakujem za ne.To Baker - áno, je to ten, v skutočnosti je však decentnejší, čiže menej vintage, ale pozor na dlžku, je mi skoro krátky ( 2. dierka), hoci originálny remienok je tej istej dlžky a v pohode.
panedge Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Přidávám se taky s gratulací,skvělý hodinky,Panerai je špica
montemar Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 panerai se mi líbí čím dál víc. krásnej kousek
tombed Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Gratuluji, moc pěknékrasavice, řemen už zaměřuju, takový ještě nemám , čím víc PAM tím víc PAM PA DAM PAM
bandicoot Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Tak to jsi do toho, chlape, vlitnul pekne po hlave.
Návštěvník Tomáš Drahoňovský Odesláno 27. března 2012 Nahlásit Odesláno 27. března 2012 Vic fotek! Vic fotek! Vic fotek! Tyhle jsou muj sen. Az budu velkej...
gougy Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Parádní hodinky, opravdu super kousek, velká GRATULACE
volfda Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 Super hodinky, gratuluji! Volám po tom, abys nakoupil další řemeny a nafotil něco do místní fotogalerie
FiXilVer Odesláno 28. března 2012 Nahlásit Odesláno 28. března 2012 super, gratulujem! a ako tu uz padlo viac krat: viac fotiek!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se