Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 46
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• Po roku...
Návštěvník YPO
Odesláno (upraveno)

zapomněl sem napsat že sou nádherný 

Upraveno uživatelem YPO
Odesláno

https://www.hodinkee.com/articles/the-h-moser-and-cie-swiss-alp-watch-a-not-so-subtle-jab-at-the-apple-watch

Dobrý článek.

Já tedy nevím. Ok, jako vtip ( spíš než součást běžné produkce) při ceně 24 900$ a 50 kusech se to brát dá, ale tahle manufaktura se mi líbila tím, že dělá hodinky trošku jinak, má svůj jazyk.

Úplně se mi nelíbí, že by měl švýcarský výrobce a navíc fakticky člen skupiny Haute horologerie vyseknout takovou poklonu zrovna výrobci telefonů. Přijde mi to pod úroveň švýcarské hodinařiny, které si právě vážím víc, než produkce silicon valley.

Odesláno z mého SM-G925F pomocí Tapatalk

Návštěvník YPO
Odesláno

nemyslím si, že by se Moser musel někomu klanět .... já to vnímám jako dobrý tah na branku

Odesláno

nemyslím si, že by se Moser musel někomu klanět .... já to vnímám jako dobrý tah na branku

No právě, Moser se nemusí nikomu klanět, má své vlastní kousky. Tak proč úplně 100% ošlehnul cizí design?

To mi právě přijde trapné.

Návštěvník YPO
Odesláno

No právě, Moser se nemusí nikomu klanět, má své vlastní kousky. Tak proč úplně 100% ošlehnul cizí design?

To mi právě přijde trapné.

jakože hranatý pouzdro je design aplu? to né asi, že jo ? ..... bral bych ten článek trochu s nadhledem

Odesláno

Čerstvá reakcia od Edouarda Meylana:

"if I may, our point is not to criticize Apple, but rather the reaction of some high end Swiss watch brands who opportunistically tried to connect their beautiful mechanical watches using connected straps or NFC/RFID chips stuck at the back of the case. This is for me diluting the values of traditional Swiss watchmaking. I grew up in the Vallée de Joux in a family of watchmakers and I can?t stand those opportunistic moves. The Swiss Alp Watch is a symbol!"

Odesláno

Tieto hodinky su paľec fakaľec (po slovensky "prstík jebáčik") smerom do Silicone Valley a vsade inde, kde si myslia, ze obrazok na ruke nahradi kus remesla. Nieco v style: toto su skutocne hodinky, a vy ste banda usmudlanych programatorov s digitalkami.. a aj vzdy budete.

Najlepsie su tie titulky kde kade o "drzom kopirovani apple dizajnu".. paranoidni ikokoti v najlepsej forme.

Odesláno (upraveno)

jakože hranatý pouzdro je design aplu? to né asi, že jo ? ..... bral bych ten článek trochu s nadhledem

Tím chceš říct, že to nejsou vobšlehlý AW?

"Vznešené důvody" nechme stranou, tohle je prostě čistá designová kopírka. Udělat to Steinhart, tak tady mluvíte jinak.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Maxel
Návštěvník YPO
Odesláno

Tím jako chceš říct, že to nejsou vobšlehlý AW?

"Vznešené důvody" nechme stranou, tohle je prostě čistá designová kopírka. Udělat to Steinhart, tak tady mluvíte jinak.

jo jo .... jiný rozměr pouzdra .... jinde korunka ..... při troše fantazie by to mohly být obšlehlý předrevoluční casio :D ..... myslím ty jablečný hodinky .....

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...