honza71 Odesláno 10. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2019 Treti obchod s Karlem. Pokud bude mit zase nekdy kousek, kterej me bude zajimat, a ja budu zrovna mit jak volny prachy tak misto v hodinovnici, vahat nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clious Odesláno 30. srpna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2019 Výborná komunikace a neskutečná ochota. Obchod proběhl bez potíží a hodinky už dělají doma radost:) Ještě jednou díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 5. září 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2019 Bolo mi ctou...parada a dufam, ze coskoro opät Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 8. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2019 jako uz vsichni prede mnou, muzu jen doporucit! byla to rychlovka, snad priste najdeme chvili cas na pokec... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Konečně jsem poznal mrakouše :-) Vše dohodnuté klaplo do posledního puntíku. Jednoznačné doporučení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoyStick Odesláno 15. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2019 Další kšeft za náma. Jak jsme domluvili, tak jsme udělali, trošku v časovým presu, ale flexibilně a na výbornou. Zase super a těšim se na příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rado74 Odesláno 31. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2020 hodinky od Mrakodrapa mi dnes urobili obrovskú radosť, ďakujem za obchod. ODPORÚČAM !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 28. července 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. července 2020 I já se přidám ke spokojeným "zákazníkům" Karla, se kterým jsem dnes udělal rychlý obchod. Karel byl v písemné komunikaci věcný, nehýřil slovy, ale informace byly přesné, co napsal, to sedělo a hodinky byly ve skutečnosti hezčí než na fotkách. Jsem spokojený a doufám že i on. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miroslav zub Odesláno 6. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. listopadu 2020 Kája je profík jak má být. Za mne 1000% spokojenost. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
junior300 Odesláno 8. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. prosince 2020 Budem "konstatovat zjevne", ale moj prvy nakup na chronomagu dopadol na jednotku. Kaja reagoval bleskovo, komunikoval vecne, informoval o kazdom kroku a balicek priletel do 24h. O tom, ze top stav znamena top stav ani nehovorim. Velka vdaka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2006 Odesláno 14. ledna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2021 Dokonalý prodejce. Opravu vstřícné rychlé jednání a domluva a ty hodinky, to je opravdu sen. Absolutně bezchybný stav, jako kdybych je odnesl z továrny ani ne snad z obchodu expresní poslání, perfektní zabalení. Doufám, že příště to zvládneme i osobně a těším se na další nákup. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayethon Odesláno 16. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2021 Skvělý a rychlý férový obchod. Plus jsem se něco přiučil. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pciza Odesláno 12. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2021 Všechno už je napsáno nahoře. Takže vše potvrzuji. Za mne vše super. Blesková domluva, platba. Takže děkuji a kdykoliv rád zopakuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2021 Kéž by všechny obchody probíhaly tak jako s Karlem. Střelhbitě domluveno, vybaveno. Díky za obchod, bylo mi ctí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cabajka Odesláno 20. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2021 Neni co dodat, pridavam sa k predchadzajucim pozitivnym skusenostiam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlado Odesláno 21. září 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2021 Mal som aj ja tu cest. Hodnotim na 100% Karel ochotny, prisiel za mnou. Obchod prebehol na hotelovej izbe. Skoda ze som mal časový stres a nemohli sme pokecat dlhsie. Hodinky tak ako boli v inzeráte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kruda Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2021 Dnes jsem se poprvé setkal s Karlem za účelem nákupu hodinek. Musím podotknout, že se plně ztotožňuji se všemi kladnými zkušenostmi. Karle ještě jednou děkuji za krásné hodinky a za tvůj přístup! Aloha Pat PS: Hodil jsem nový řemen a jsou bez chyby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jsilver Odesláno 25. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna 2022 Pridam svou trochu do mlyna, naprosto rychly, ferovy a bezproblemovy obchod. Takhle kdyby to fungovalo vsude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 14. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2022 Tady se tezko neco dodava, takze se jen pripojim k zastupu spokojenych. Diky za obchod a kdykoli znova . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hans Gruber Odesláno 12. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2023 Jak jsme se domluvili, tak se stalo. Děkuji za hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se