Jump to content

Mrakodrap

Recommended Posts

• Replies 108
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...

Mraku, píšu ti to i sem. Tenhle obchod byl za posledních asi 15 let ten nejlepší, nejpřekvapivější a nejpříjemnější. Při obchodování s tebou jsem si několikrát položil otázku, jestli nejsem v nějakém snu.

- super přístup

- férové jednání

- rychlá komunikace

Ještě jednou díky a už si brousím zuby na další kousky ze tvé sbírky :)

Bohouš

• 2 weeks later...

Sice mě s..e, že je v letošním kalendáři jeho fotka dámskejch hodinek s růží a ne moje, ale to bude možná tím, že jsem ty svoje fotky do "soutěže" nepřihlásil. ;)

Abych nebyl OT, tak jsem si z jeho přístupu při prodeji sednul na zadek a manželka je se svými TH Aquaracer maximálně spokojená.

Takže palec nahoru.

Edited by honza71

Sice mě s..e, že je v letošním kalendáři jeho fotka dámskejch hodinek s růží a ne moje, ale to bude možná tím, že jsem ty svoje fotky do "soutěže" nepřihlásil. ;)

Abych nebyl OT, tak jsem si z jeho přístupu při prodeji sednul na zadek a manželka je se svými TH Aquaracer maximálně spokojená.

Takže palec nahoru.

Ano, ta fotka v kalendáři mě těší stejně jako dalších devět, které tam mám :)

Abych ale nebyl také OT, tak díky všem za slova chvály. Moc pěkně se to čte.

• 2 weeks later...

.. tentokrát se nejednalo o obchod, ale o pomoc naprosto mimo hodinkové záležitosti. Nikdy před tím jsem se u nikoho nesetkal s takovou ochotou, vstřícností a snahou pomoci. Vše proběhlo naprosto precizně, dle dohody a v příjemném duchu. Jsem moc rád, že se na fóru vyskytují lidé jako Ty, kteří i pro pouhou radost druhých dokáží zajistit maličkost z druhého konce světa. Moc díky!

• 2 months later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 weeks later...