Locque Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Mrakouš je klasik. Bezchybný hodinky, bezchybný vstřícný jednání... jako vždy... Děkuji :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
martin.L Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Mrakouš je klasik. Bezchybný hodinky, bezchybný vstřícný jednání... jako vždy... Děkuji :-) Viacery by sa mohli priučiť od neho , ako obchodovať/predavať na fore...a celkovo jednať! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bandicoot Posted March 28, 2012 Report Share Posted March 28, 2012 Mrakodrap tu jeste nemel vlakno?Uz jsem s nim nekolikrat obchodoval a vzdy naprosto vse v poradku.Spolehlivy a solidni clen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bedja Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 ..za mě 100.000 %.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
323GT Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 I v tomto případě se musím ke kolegům přidat se 100% hodnocením. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jay Doll Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Maximální spokojenost z mé strany Link to comment Share on other sites More sharing options...
911 Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 sice jsem od nej nekupoval ani mu neprodaval, ale pomohl mi s koupi jineho zbozi a ochotne odpovida na moje debilni auto dotazy. vstricnej, ochotnej, bez problemu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KFL Posted April 2, 2012 Report Share Posted April 2, 2012 Já dělal u jednoho obchodu zprostředkovatele a podle kupujícího vše v nejlepším pořádku . Link to comment Share on other sites More sharing options...
gcom Posted April 17, 2012 Report Share Posted April 17, 2012 Mraku, píšu ti to i sem. Tenhle obchod byl za posledních asi 15 let ten nejlepší, nejpřekvapivější a nejpříjemnější. Při obchodování s tebou jsem si několikrát položil otázku, jestli nejsem v nějakém snu.- super přístup- férové jednání- rychlá komunikaceJeště jednou díky a už si brousím zuby na další kousky ze tvé sbírky Bohouš Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobisek Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Nemohu než potvrdit zkušenosti mých předřečníků. Kéž by takové jednání byl v naší republice standard Link to comment Share on other sites More sharing options...
honza71 Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 (edited) Sice mě s..e, že je v letošním kalendáři jeho fotka dámskejch hodinek s růží a ne moje, ale to bude možná tím, že jsem ty svoje fotky do "soutěže" nepřihlásil. Abych nebyl OT, tak jsem si z jeho přístupu při prodeji sednul na zadek a manželka je se svými TH Aquaracer maximálně spokojená. Takže palec nahoru. Edited May 2, 2012 by honza71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrakodrap Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 Sice mě s..e, že je v letošním kalendáři jeho fotka dámskejch hodinek s růží a ne moje, ale to bude možná tím, že jsem ty svoje fotky do "soutěže" nepřihlásil. Abych nebyl OT, tak jsem si z jeho přístupu při prodeji sednul na zadek a manželka je se svými TH Aquaracer maximálně spokojená. Takže palec nahoru. Ano, ta fotka v kalendáři mě těší stejně jako dalších devět, které tam mám Abych ale nebyl také OT, tak díky všem za slova chvály. Moc pěkně se to čte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vladimír P. Posted May 2, 2012 Report Share Posted May 2, 2012 s Mrakoušem už jsem obchodoval, nákupem i prodejem a za mne 100% spokojenost. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bimbac Posted May 12, 2012 Report Share Posted May 12, 2012 .. tentokrát se nejednalo o obchod, ale o pomoc naprosto mimo hodinkové záležitosti. Nikdy před tím jsem se u nikoho nesetkal s takovou ochotou, vstřícností a snahou pomoci. Vše proběhlo naprosto precizně, dle dohody a v příjemném duchu. Jsem moc rád, že se na fóru vyskytují lidé jako Ty, kteří i pro pouhou radost druhých dokáží zajistit maličkost z druhého konce světa. Moc díky! Link to comment Share on other sites More sharing options...
st1g Posted May 14, 2012 Report Share Posted May 14, 2012 Obrovská spokojenost ... doporučuji Link to comment Share on other sites More sharing options...
koveras Posted August 14, 2012 Report Share Posted August 14, 2012 Už ho dlho nikto nepochválil, takže chválim ja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
semi001 Posted August 15, 2012 Report Share Posted August 15, 2012 Skvělé jednání a rychlé odeslání. Díky za obchod Link to comment Share on other sites More sharing options...
diable Posted August 27, 2012 Report Share Posted August 27, 2012 Bral jsem od mraka Béčka už dvakrát a je více než vstřícný a solidní. Mohu jen doporučit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikhra Posted November 4, 2012 Report Share Posted November 4, 2012 Mrakouš absolutně za 1+++ , řelk bych, že spíš až nad rámec. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosef76 Posted November 15, 2012 Report Share Posted November 15, 2012 Rychlá domluva, rychle odeslaná a skvěle zabalená zásilka. Mohu jen doporučit. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts