Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Spolupráce s Ondrou na 1A, již se těším na osobní setkání. Mé plné doporučení!

• po 4 týdnech...
Odesláno

Velmi příjemné setkání u nespressa :-).

Děkuji za možnost pomazlit se s úžasnými hodinkami, za obchod i následnou komunikaci.

Jednoznačné doporučení, bylo mi ctí!

• po měsících...
Odesláno

Férové jednání, rychlost, přímočarost, vše proběhlo naprosto v pořádku. Pošta taky zvládnutá na jedničku, skutečně radost obchodovat. Jednoznačně doporučuji.

• po měsících...
Odesláno

Trošku mi trvalo, než jsem toto vlákno s nefungujícím vyhledáváním našel, ale povedlo se.

Děkuji za velmi rychlý obchod. Co se dohodlo, to platilo. Příště bude snad více času a prostoru na pověstné chronokafe a potřesení rukou. :)

Doporučuji všem.

• po 2 týdnech...
Návštěvník enrico156
Odesláno

Ondru mohu jen a jen doporučit, osobní setkání proběhlo ve velmi přátelském duchu a vše šlo na jedničku s hvězdičkou.

Jak by řekli markeťáci Globusu: " tady je svět ještě v pořádku " :-)

• po měsících...
Odesláno

Ondra reagoval na inzerát do minuty a chvíli na to bylo dohodnuto (-: Bleskový obchod, od začátku jsem věděl že co se řekne, to platí. Fajn popovídání u kafe o hodinkách bylo osvěžující. Děkuji za obchod a vždy doporučuji. 

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Díky Ondrovi za obchod, bezproblémovou domluvu, okamžitou platbu a adrenalinový zážitek s českou poštou 🤣 Nakonec je z toho kromě obchodu i poučení a historka do hospody 😀

• po 2 týdnech...
Odesláno

Borec a vsechna cest!

Velmi rychle vyrizeni, super jednani, maximalni ochota, prijemne chovani, vstricnost vudci cloveku.

Kdyby byl kazdy clovek takovy, tak by vse mohlo fungovat bez problemu.

• Po roku...
Odesláno

Rýchla a efektívna komunikácia, ešte rýchlejšie dodanie. Odporúčam! Ďakujem pekne za obchod. Five star ;)

Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk

• po měsících...
Odesláno

Jeden ultra rychlej nehodinkovej obchod a jak jinak než že bylo vše na jedničku.

Vřele doporučuji a děkuji.

• po měsíci...
Odesláno

Ondru můžu jen a jen doporučit, perfektní, rychlá, bezproblémová a férová domluva! Díky a třeba zase někdy příště 👍

• po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...