Přejít na obsah

Breitling Navitimer 01


Doporučené příspěvky

Ooops, a je to tady, konecne jsem se dockal. Po nekolika tydnech premysleni, cteni, konzultace zde na foru jsem konecne vylecen, a alespon na kratkou dobu jsem se zbavil chronobundusu, ktery mne tenkorat dlouho premahal....i kdyz.....abstinencni priznaky se pomalu zacinaji dostavovat :-)

Jsou to 3 dny, co jsem si poridil nove Brejle Navitimer 01. Rad bych podekoval Carollinu, kde se mi velmi ochotne venovali a cely proces vyberu i koupe byl velmi korektni...

Puvodne jsem chtel cifernik s arabskymi cislicemi, ale pote co jsem mel na ruce oba modely, indexy vyhrali na plne care - coz je dano asi tim, ze na Coltech mam arabske cislice, tak aby byla zmena...

Neco jsem doplatil a rovnou je koupil na kuzi s preklapeci sponou, ktera je opravdu velmi prijemna. Za ty 3 dny co jsem je nosil, je odchylka lehce kladna, ale stale dle COSC bez problemu. Co mne zatim zabavilo na dlouhe hodiny je logaritmicke pravitko a ruzne moznosti vyuziti (coz jsem si hned vyzkousel v hospode pri platbe utraty a dyska :-)

Co mne opravdu dostalo, je preciznost zpracovani, ktera je opravdu uzasna. Vtipne je, ze jsem je kupoval po ceste do zahranici, a na meetingu o poctu 20 lidi byli dalsi 2, kteri meli Navitimery na ruce, takze zase bylo o cem o prestavce debatovat :-)

A par obrazku na zaver....sorry za kvalitu, preci jen jsem to fotil Iphonem, nemel jsem sebou zrcadlovku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ba ja k,krásné hodinky :smile_anim:

Já jsem se momentálně dostal do fáze,kdy jsem si pořídil quartzové Tissoty,se kterými hodlám,pokud chrono-bůh dá,setrvat delší dobu,po kterou se budu snažit našetřit munici na opravdu prďácké hodinky (pro mě to znamená částku 20-30 K) a pak prostě něco koupím,zatím mám v hlavě právě nějaké Breitlingy,nebo Omegy.

otázka je co za ty prachy seženu,jestli nakonec nebudu opět odkázanej na quartz v této cenové relaci,nebo zda seženu už nějakou opravdu dobrou automatiku. :worried_anim:

Nicméně gratulace a ať slouží ku radosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
×
×
  • Vytvořit...