Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Krásný hodinky, líbí se mi toto klasické speedmaster rozvržení subciferníků i to, že jsou subcifry vyvedeny plasticky z malých trojúhelníčků oproti hladkému zbytku ciferníku. Na černobílé fotce by vypadaly dokonale, takto nevím zda bych si zvykl na tolik žluté.

Odesláno

V té žluté jsou tedy luxusní, a jako že nemusím kaučuky,tak tenhle se mi také moc líbí" Chtěl bych je vidět naživo, ale myslím, že ten cifr se moc povedl :smile_anim: To mě připomíná, že už jsem své Omegy neměl tak měsíc na ruce, ani nevím snad kde je mám, budu je asi musejc najít a oprášit :oneeyed02:

Odesláno

Na těch stříbrných mi něco nesedí, přijdou mi takové...přeplácané nebo nevyvážené (asi tou texturou subciferníků)... Ale žluté jsou špica! Posted Image

Odesláno

Řekl bych, že na tahu je volená "střídmější" barevná kombinace a když je porovnáváte s tou křklavou ( a dle méhošmrncovní ), nic jiného říct nemůžete. Jinak za mě taky jasně vede "guma".

• po měsíci...
Odesláno (upraveno)

... ctu tohle vlakno ... trochu premyslim a filosofuju a vysledek :angel: :

... toz pekny hodinky, ale speedy jsou jenom jedny ... a to TYTO ( i kdyz omega to mozna asi vidi jinak :worried_anim: ) :

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

zdroj : http://www.omegawatches.com/gents/speedmaster/professional-moonwatch/35705000

Upraveno uživatelem michal_45
Odesláno

Na produktové fotce vypadají tyhle racing Omegy skvěle, ale na ruce mi přijdou - vzhledem k tomu, že je to sportovní model - dost malé. Může to být zápěstím modela nebo tím tahem, ale přijdou mi spíš jako nějaké swatchky...každopádně na tom kaučuku bych je možná nějakou chvílu unosil Posted Image

Odesláno

Ta žlutá verze s kaučukem je skvělá- přesně takhle by měly závodní hodinky podle mě vypadat! Ale jak psal kolega přede mnou- mohly být o kousek větší (alespoň těch 42mm). Ale to už je samozřejmě věc vkusu každého z nás

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...