safi Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2007 > safi: nenech se vysmát, dovedeš si představit "Velkobratrského" celníka, jak se jde přihlásit na úřad práce Ted trochu nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dehyd Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2007 >safi: Neboj, to byla jen "pesimistická verze" z možných scénářů - určitě vám to dobře dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2007 >safi: Neboj, to byla jen "pesimistická verze" z možných scénářů - určitě vám to dobře dopadne Doufam :-) no ale i tak se to porad vyplati vuci prodejcum v CR. I kdyz to procli a daji DPH, tak porad clovek usetri cca 40% ceny hodinek a to uz za to stoji. :-) Navic hodne modelu u nas ani neni :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2007 No pevne doufam ze to nemuzou...jinak by me asi zavreli za ublizeni na zdravi, nebo neco horsiho ještě by ti přidali podle §151 t.z. napadení veřejného činitele Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dehyd Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2007 Já abych se těmhle nervákům vyhnul (clo, DPH, potencialní faky, rvačka s celníkem...), ze zásady nakupuju výhradně v zahraničních kamenných obchodech v Tax Free pásmech. Sleva cca 30%. Vyjímečně též v českých, když se slevou ruší sortiment konkrétní značky, či rovnou celý obchod (povedlo se mi 3x). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2007 Jinak FAKY Seiko opravdu existují - viz např. tento článek: http://www.larrybiggs.net/scwf/search.php?...date_descending Jak dopadne FEIKO: http://www.larrybiggs.net/scwf/index.php?m...0&id=1163233055 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deekay Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2007 No pevne doufam ze to nemuzou...jinak by me asi zavreli za ublizeni na zdravi, nebo neco horsiho ještě by ti přidali podle §151 t.z. napadení veřejného činitele To uz by me rovnou obesili... jak Saddama A pak by si na mejch hodinkach zatancovali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 5. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2007 No když vidím, jak dělají naši celníci svou práci, přemýšlím, jak to budou vlastně zjišťovat. Budou je posílat do Německa? Rozebírat je ? ( snad ne ?!?! ). Virgule ? kávová sedlina v hrníčku ? kámen nůžky papír ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 8. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2007 Jak to vlastne dopadlo ? Chci nakupovat Ani se neptej. Skoro všichni členové fóra, kteří nakupovali hodinky v cizině byli zatčeni. Víc v tuto chvíli není známo. :lol: Zkus se podívat večer na zprávy televize Nova. :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2007 No tak, pochlubte se jak jste kdo na tom. Pořád čekáte, nebo jste to nějak pořešili ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 11. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2007 Dnes dorazily Seiko Spirit SCVS013 z Japonska a vse bez problemu (od Higuchiho) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 12. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2007 hm no me tam dalsi zasilka zustala viset jsou nejak aktivni i když nutno dodat, že mezitím dobrře pět zásilek prosšlo bez povšimnutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vklatil Odesláno 16. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2007 Mne dnes přišly od Freddyho ze Singapuru Citizen Promastery. Balíček byl rozbalen a přelepen páskou Česká pošta Praha 120 byla na něm nálepka - "celní kontrola". Nic jsem neplatil přišlo to bez cla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 16. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2007 stejna zkusenost, dnes balik od higuchiho, provedena celni kontrola, razitko bez cla - par dni pred tim, balik z japonska hodinky za tretinovou cenu a vymereno dph.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vklatil Odesláno 16. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2007 Já si na balíky nechávám napsat GIFT a hodnotu cca 30USD. I když to rozbalí jak mi dokážou, že to má jinou hodnotu. Když je to dárek tak je logický, že jsem to neplatil a tudíž nemám ani doklad s cenou. V tomto případě by měli uvedenou cenu respektovat, nebo se pletu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 16. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2007 To se teda pletes. Je na tobe, aby jsi dokazal, ze jsi za tolik a tolik nakoupil. A pokud nedokazes, stanovi ti cenu podle jejich tabulek a to te pak muze hodne mrzet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RomanP Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2007 Přesně tak, oni nemusí dokazovat nic, jen čekají až to dokážeš ty (faktura...). Jedny z těch kubsonových jsou pro mojí maličkost. V neděli to bude měsíc co na ně čekám. Bláhově jsem si to maloval, že by to mohlo dorazit mezi svátkama :-( Už ani nevím, jak mají taková monstra vypadat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vklatil Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2007 Vždyť na zásilce je uvedena její cena, tak jakou cenu chtějí ještě prokazovat? Jaký pak má smysl, aby tam odesilatel psal hodnotu zboží (dárku)? Navíc když jde o dárek tak je snad jasný, že jsem to neplatil a tudíž nemám ani fakturu, to si pak cenu stanový sami. Je mi jasný, že oni mají nakonec vždycky pravdu, ale uvedenou cenu na zásilce by měli akceptovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2007 Přesně tak, oni nemusí dokazovat nic, jen čekají až to dokážeš ty (faktura...). Jedny z těch kubsonových jsou pro mojí maličkost. V neděli to bude měsíc co na ně čekám. Bláhově jsem si to maloval, že by to mohlo dorazit mezi svátkama :-( Už ani nevím, jak mají taková monstra vypadat :-) je to fakt pech mrzi me to - zitra jim zas volam.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 17. ledna 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2007 Vždyť na zásilce je uvedena její cena, tak jakou cenu chtějí ještě prokazovat? Jaký pak má smysl, aby tam odesilatel psal hodnotu zboží (dárku)? Navíc když jde o dárek tak je snad jasný, že jsem to neplatil a tudíž nemám ani fakturu, to si pak cenu stanový sami. Je mi jasný, že oni mají nakonec vždycky pravdu, ale uvedenou cenu na zásilce by měli akceptovat Vis kolik lidi tady si nechava podhodnocovat zasilky a psat na ne GIFT? A celnici nejsou az takovi pitomci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se