emef Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Nemohli byste mi, pánové nebo dámy, prosím poradit, jak si udělat ještě jednu díru do řemene. Je to normální kůže, je mi trochu volnější, takže ještě jedna by asi bodla (i když to není úplná nezbytnost). Samozřejmě mě napadla varianta, že bych ji tam udělal nějak neodborně sám, ale to mi přijde jako zvrácenost.Je v Praze nějaký schopný řemeslník, co prodává díry do řemenů? Samozřejmě tak elegantně, aby vypadala jako všechny ostatní. Ď.
Baker Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Je v Praze nějaký schopný řemeslník, co prodává díry do řemenů? Ten nejschopnejsi.
funf5 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Byl jsi někdy v hodinářství? No najdi si na netu, co to je, pak se tam vyprav a nech si udělat dírku... Třeba tady, aspoň mě je paní dělá zdarma, ale zase tam občas nakupuji...
Henry Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Doporučuji návštěvu hodináře, neb je otázka, zda by švec nebo sedlář měli tak malý průměr. Udělátka na díry nalezneš např. TADY.
petr_cha Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Asi bych to neměl říkat, ale podobnou věc jsem nedávno vyřešil do steinhart řemene vrtačkou :-)
zrno Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 No nebo se stav do obi a "vyzkoušej" si tam ty nejdražší kleště na děrování :-) teda pokud nemáš oválnou dírku nebo nějakej atyp.
zekon7302 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 No nebo se stav do obi a "vyzkoušej" si tam ty nejdražší kleště na děrování :-) teda pokud nemáš oválnou dírku nebo nějakej atyp. už tě vidím s řemínkama v OBI
Frantik Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Já ho delal vystruznikem co mám na Victorinoxu a pohoda :-)
zrno Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 už tě vidím s řemínkama v OBI no kdysi jsem potřeboval udělat dírku do opasku a náhodou jsem byl v obi, nebo v podoným krámu , tak jsem si tam "cvaknul" dírku :-D ale to je tak 4 - 5 let :-)
emef Odesláno 11. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Dík. Tak jsem zase za blbce. Já to tady samo hledal, ale tak nějak jsem se nedokázal dobrat jednoduchýmu řešení. A zase zajít do hodinářství, který jen tak potkám, a riskovat, že tam zrovna nebudou mít svůj den, to se mi moc nechce. Tak to zkusím na nějaké s výše uvedených adres. Se svejma volšovejma rukama OBI radši zkoušet nebudu.
simon Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Dík. Tak jsem zase za blbce. Já to tady samo hledal, ale tak nějak jsem se nedokázal dobrat jednoduchýmu řešení. A zase zajít do hodinářství, který jen tak potkám, a riskovat, že tam zrovna nebudou mít svůj den, to se mi moc nechce. Tak to zkusím na nějaké s výše uvedených adres. Se svejma volšovejma rukama OBI radši zkoušet nebudu. tak se zastav, uděláme ti díru zadarmo a hnedle
bohus76 Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 tak se zastav, uděláme ti díru zadarmo a hnedle Simon nabrousí vrták do vrtačky a díra je hnedle.
emef Odesláno 12. dubna 2012 Autor Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 tak se zastav, uděláme ti díru zadarmo a hnedle Dík. Cestou z práce jsem se zastavil v hodinářství ve Vyšehradské a paní hodinářka mi ochotně cvakla hned dvě. A taky zadarmo. (touto cestou jí děkuju a chválím ji) Ale každopádně až budu potřebovat k dírám nějakej pořádnej řemen, stavím se.
Bozda Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Ani ve snu me nenapadlo jaky to je problem. Kam jsem zasel, tak nemeli tak maly derovac a nebo nemeli vubec zadny. Asi jsem odsouzen na vrtacku u me doma, ale mam docela strach. Co myslite? Je to dobry napad, spatny napad, nebo jaky to je napad?
Honza.manta Odesláno 28. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2013 Byl jsi někdy v hodinářství? No najdi si na netu, co to je, pak se tam vyprav a nech si udělat dírku... Třeba tady, aspoň mě je paní dělá zdarma, ale zase tam občas nakupuji... To chodíme ke stejné paní hodinářce Dík. Cestou z práce jsem se zastavil v hodinářství ve Vyšehradské a paní hodinářka mi ochotně cvakla hned dvě. A taky zadarmo. (touto cestou jí děkuju a chválím ji)Ale každopádně až budu potřebovat k dírám nějakej pořádnej řemen, stavím se. Jojo, paní je milá a příjemná a ochotná,
Bozda Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Tak jako nejlepsi a nejrychlejsi reseni se osvedcila navsqteva Baumaxu a zapujceni derovacich klesti. Otazka par vterin a je to
Akam Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Já to vrtnul a v pohodě. Vypni si příklep ;-)
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2013 Používám klasický průbojník od Narexu
Kytkosaurus Odesláno 2. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2014 Napadlo mě, jestli nebudu mít opačný problém - zejména u hodinek s kovovým tahem (dlouho jsem nenosil nic a předtím vždy nějaká Casia s plastovým řemínkem). Nikde totiž nemůžu najít, jestli existuje nějaká uznávaná standardní délka tahu, nebo jestli to má každá značka (nebo dokonce každý model) jinak. Mám obvod zápěstí cca 20,5 až 21 cm, což podle toho, co tu čtu je spíš víc, tak abych si nevybral hodinky s tahem a pak nezjistil, že je krátkej a nejde prodloužit (respektive dílky se zvlášť nedodávaj). Nebo se to dělá s velkou rezervou a počítá se s tím, že většina lidí si ho nechá zkrátit? Pro začátek se navíc kvůli ceně asi budu pohybovat u Seika a spol. a u japonců mám obavy v tomto směru ještě větší.
sibirnaya Odesláno 3. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2014 u seika se neboj, delaj extradlouhy tahy vetsinou..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se