rorda Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Na to, že je tohle vlákno v sekci Breitlingu, to je docela masáž ... Nechce to někdo přehodit do vlákna VIP, pseudoVIP a já nevím, co ještě dalšího tady máme?!?
habadej Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Jeste k ty divcine... To ze od ni Rytmus chtel disciplinu, coby hlavni podminku budouciho tahu na branu, svedci taky o necem... On to, milankove, zadnej linej blb s blingbling beckama na ruce asi nebude... Proste se to chce na nej divat s nadhledem a ne se ho snazit pochopit. Nechapu spousty lidi, co delaj obchodaky, co delaj rukama, co delaj advokaty, presto je muzu respektovat. Tak jó, asi máš pravdu. Nebudu se v tom už vrtat a opět pro mě zůstane další "nepoznané". Brečícího smajlíka nemáme?
Baker Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Toto vlakno nabralo zcela jiny smer a v sekci Breitling nema co delat, proto jej presouvam.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Rytmus je super. Hezky se strojí a ví odkud vítr fouká. Má to prostě zmáknutý, protože je profík a má Darinku a ta má zase drahý tepláky. A my mu můžeme tak akorát závidět.
instant Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 ... a on každý cikán má v sobě rytmus a pěvecký um... Rytmus umí zpívat... A ja som si myslel ze co cech, to muzikant :-) cernosi maju rytmus, cigani Rytmusa. Rytmus je pseudoumelec pre osemrocne deti, najlepsie to vystihli horkyze slize a ludwig. ...pockaj este neee.. Mozes.
panedge Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Tak horkyze slize je jedna z nejdebilnejsich kapel a zpevak misto zpevu blije do mikrofonu.Samozrejme vsechny s..e cikan,kterej se vypracoval.Rytmus umi celkem zpivat,coz predvedl i ted v nedeli.Hlavne ale umi rapovat,vi jak se ma prezentovat a vi jak delat svoji praci.Me osobne pripada treba i vtipnej.Takhle dneska vypada idol mladych-a stejne jako ja jsem mel idoly,ktery nechapali moji rodice(rika se tomu generacni rozdil) a moji rodice meli Elvise a nechapali to jejich rodice,tak vetsina dedku tady zase nechape Rytmuse-to je normalni.
Ludwig Wittgenstein Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 ...Takhle dneska vypada idol mladych-a stejne jako ja jsem mel idoly,ktery nechapali moji rodice(rika se tomu generacni rozdil) a moji rodice meli Elvise a nechapali to jejich rodice,tak vetsina dedku tady zase nechape Rytmuse-to je normalni. Tak to máš pravdu. Já jsem už strašně moc starej a fakticky ho nechápu. Navíc mně ten jeho rap (nebo jak tomu dneska ty mladí říkaj) vždycky nějak divně rozvibruje chodítko... Ale až vyjde za pár let v nějaký reedici jako to nejlepší z let minulých (jak vychází ten Elvis právě) tak si ho možná koupím. P.S. a že je cigán mně, teď když se vypracoval, nevadí.
panedge Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Ludwigu tobe treba ne,ale hodne lidem jo a jeste vic lidem vlastne vadi jakejkoliv uspech druhych,jsme prece v Cesko-Slovensku.A konkretne u tebe mi je jasny,ze ty ho nechapes,staci se mi podivat do threadu music.Ty ses narocnej posluchac,ja asi taky,ale presto mam obcas rad nejakej jednoduchej kolovratek.A ja hlavne obdivuju to,ze se dokazal v dnesni dobe takhle hodne prosadit,vzdyt kolik lidi si dnes koupi CD.Me se nelibi,kdyz nekdo rika,ze nic neumi,tot vse.
Petrson Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Bohužel dnešní doba není o hudbě, která vydrží desetiletí jako Rolling Stones, Beatles, ABBA atd., ale je o tom svézt se na momentální vlně úspěchu, vydělat maximum peněz a to Rytmus umí ukázkově. Dřív jsem jej nemusel a ani dnes jeho hudbu neposlouchám, ale má můj respekt jak se pohybovat v dnešním drsném showbysnysu a jak na sebe upoutat davy. Můžeme s tím nesouhlasit, můžete mu vy méně inteligentní nadávat do cikánů, ale je to tak. Kaqždý z nás má šanci se takto nebo jinak prezentovat a vydělat statisíce "éček". Takže v tomto ohledu mu není co vytknout. Ale zpět k hodinkám, také se mi vůbec nelíbí, ale samozřejmě je to věc osobního vkusu. Takže proti gustu..........
tyfo Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Jak rekl Petrson, driv jsem jej nemusel a ani dnes jeho hudbu neposloucham, muj nazor se na nej postupem casu zmenil. Kdyz jsem jej poprve videl v tusim superstar nebo cesko hleda talent nebo co to bylo tak jsem si rekl je to arogantni prase co na mladych zblblych masach vydelal prachy a mysli si ze je teda kuli tomu mistr sveta. Bohuzel se tak choval a to jsem ho fakt nemusel. Ted je videt jeho jednoznacny posun k lepsimu uz se nechova jak debil (minimalne ne tak velkej) a dokonce jde videt ze dokaze i pracovat a mit respekt k jinym. Preji mu at se z nej stane uznavana celebrita a ukaze ze i z arogantniho blba se casem muze stat respektovany clovek ktery neco dokaze. To jakou hudbu dela to neni podstatne protoze se tato "HUDBA" libi sposte lidi tak je dobra a budto vydrzi a nebo zmizi to se dnes neda posoudit. I kdyz pokud se bavime o repu jako takovem tak ma jiz dost dlouhou historii a v dnesni podobe nebo blizke dnesni se drzi temer 30 let (Fatback Band)
enGiN Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Ačkoliv ho moc nemusím, dost mě pobavila jeho videa kde vozí malé cigány v autě http://www.youtube.com/watch?v=72Cc4e9RXts http://www.youtube.com/watch?v=1tgWSmjN2Zc&feature=relmfu
instant Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Tak horkyze slize je jedna z nejdebilnejsich kapel a zpevak misto zpevu blije do mikrofonu.Samozrejme vsechny s..e cikan,kterej se vypracoval.Rytmus umi celkem zpivat,coz predvedl i ted v nedeli.Hlavne ale umi rapovat,vi jak se ma prezentovat a vi jak delat svoji praci.Me osobne pripada treba i vtipnej.Takhle dneska vypada idol mladych-a stejne jako ja jsem mel idoly,ktery nechapali moji rodice(rika se tomu generacni rozdil) a moji rodice meli Elvise a nechapali to jejich rodice,tak vetsina dedku tady zase nechape Rytmuse-to je normalni. mna vobec neserie ze je cigan. mna serie ze sa hra na nieco co nie je, len aby zarobil love. ale je kazdopadne stelesnenim sucasnej doby. pre mna je hudba umenie, a Rytmus nema s hudbou absolutne nic spolocne. Vie zarobit peniaze? - asi ano. V zivote som ale neobdivoval ludi len preto, ze dokazu zarobit peniaze. Takych su na svete miliony, maju v riti dieru a v nose dve. Povedane jeho recou, moze si dat na ruku co chce, moze si kupit bentley, kokot sa narodil a kokot aj umre. myslim ze si pockam 20 rokov na reediciu jeho greatest hits.. to bude zazitok. ci myslis ze sa budu vydavat jeho hodnotiace repliky z Talentu na DVD? by som prikupil btw, moje idoly z mladosti dodnes vypredaju stotisicovy stadion. tak len tolko k umeleckej rytmickej teme..
Ludwig Wittgenstein Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 mna vobec neserie ze je cigan. mna serie ze sa hra na nieco co nie je, len aby zarobil love. ale je kazdopadne stelesnenim sucasnej doby. pre mna je hudba umenie, a Rytmus nema s hudbou absolutne nic spolocne. Vie zarobit peniaze? - asi ano. V zivote som ale neobdivoval ludi len preto, ze dokazu zarobit peniaze. Takych su na svete miliony, maju v riti dieru a v nose dve. Povedane jeho recou, moze si dat na ruku co chce, moze si kupit bentley, kokot sa narodil a kokot aj umre. myslim ze si pockam 20 rokov na reediciu jeho greatest hits.. to bude zazitok. ci myslis ze sa budu vydavat jeho hodnotiace repliky z Talentu na DVD? by som prikupil btw, moje idoly z mladosti dodnes vypredaju stotisicovy stadion. tak len tolko k umeleckej rytmickej teme.. Asi tak nějak. Jinak já mám rád lidi, kteří dovedou vydělávat prachy a obdivuju je. A to i v muzice. Panedge je hodnej kluk a označil mě za náročnýho posluchače, což mně samozřejmě lichotí. Ale není to tak úplně pravda. Když si projdete moje posty ve vlákně o hudbě, najdete třeba spoustu tanečních věcí a hodně z nich může být vnímanejch jako vyloženě jednoduchejch, až triviálních. Ale to je v pořádku. Občas mě zaujme třeba jen sampl, opakovanej motiv nebo jenom to, že ta muzika prostě šlape. Ale rap by měl bejt, alespoň podle mě, založenej na dobrým textu. A ten Rytmus prostě nemá. Na tom trvám. Absolvoval jsem pro pocit jistoty víc jak hodinovej průřez jeho tvorbou a neuvěřitelně mě to jeho rýmování nudilo, až otravovalo. A ještě bych si dovolil použít příměr z kategorie bigbítu. Ze stejnýho důvodu jako Rytmuse nemám rád Kabát. Ale zato mám moc rád Tři sestry. Fanánek totiž většinou dokáže přinést vtip, zajímavý "slovíčkaření" a až mazanou formu opilecký poetiky. Kabát jen huláká. Stejně jako Rytmus jen žvaní. A k jeho finančním výsledkům? No, možná by mohl přednášet o prvcích marketingu v hudebním průmyslu třeba na UTB. To bych celkem bral. A jako raper nestojí za nic.
montemar Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 rytmusovo hudební věc se mi líbí jen jediná, a to Zlatokopky. ale je fakt, že image má vychytanou jako málokdo. v žebříčku nejlíp oblékaných lidí v show-byznysu bych ho zařadil do první trojky vedle Korna a Mareše.... a tyhle brajtle mu sedí.
Peta-Biker Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Mares by mel děkovat manželce. Nebyt ji, dodnes ma kožich a taky zpívá :-)
habadej Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Jak je to s těma jeho prachama? Není to třeba jenom glorifikace, kterou okolo sebe dělá? Když vezmu Československo, tak jsme podle mě malý trh, aby se o něm dalo říci, že zhruba po dvou letech (ve skutečností nevím jak dlouho na trhu působí)je továrna na prachy. Určitě něco vydělal, ale je to ve skutečnosti tolik, aby se z toho stal jeden z jeho poznávacích znaků? Vždyť proti těm kolegům kteří jsou s ním v té porotě té soutěže pro mládež, musí být úplný žebrák. Darinka v showbyznysu 30 let, David taky, pan Kabát asi čtvrt století a vždy byli dost na vrcholu popularity. Když vezmu takového Rytmuse s tím jeho stylem umění, tak musí mít mnohem méně posluchačů kteří se odhodlají koupit jeho produkt nebo zajít na koncert, než třeba kolovrátkový Michal David, který v zimě dvakrát po sobě vyprodal Lucernu.A o Kabátech ani nemluvě, ti byli schopni udělat koncert pro 20 tisíc lidí. Nebo je v tom ještě něco? Vůbec se ve mlýnu jménem showbysnys nevyznám. Na koncertech žádného tohoto interpreta jsem nikdy nebyl a ani nepůjdu, pro mě by to bylo vyhození peněz, za které bych mohl jít na koncert skutečných hudebníků. Třeba na Mišíka nebo na Collegium Musicum (ať jsme federativní), kteří jsou na scéně více jak 40 let i bez zlatejch řetězů.
panedge Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Instant-jo tomu rozumim,mas na nej nejakej nazor,v poradku,ja se opakuju,ale moje reakce byla na to,ze tady nekdo rekl,ze nic neumi,coz podle me neni pravda.K tem idolum-bohuzel v dnesni dobe ipodu a kupovani,stahovani hudby na netu,uz nema zadnej dnesni umelec bejt megastar typu U2,Rolling Stones,Nirvana... Dneska se neposlouchaj desky,ale delaj se playlisty.Vsechno je rychlejsi.Skoda,treba moje idoly mi pomohly s celym mym mladim a dodnes je mam strasne rad. Ludwig-s tema Kabatama a Trema sestrama to mam stejne,Fananek je nebezpecnej textar.
Micey Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Fananek je nebezpecnej textar. To teda, stačí vzpomenout na Těžkýho Pokondra.
jacob Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Jak je to s těma jeho prachama?Je to pomerně jednoduchá rovnice. Za rok 2011 asi 150 koncertů v různých klubech, apod. Za jedno vystoupení od dvou a půl do čtyř tisíc euro. To je kolem 500 000. Kampaň pro Adidas Originals, koučování v Hlasu, nejprodávanější interpret na Slovensku, ... řekl bych, že jen z těchto věcí si to Bentley a další věci může dovolit :-).
Martin J Odesláno 15. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2012 Ono Rytmus ma aj najväcsie predaje CD. Jeho fanuskovia si totiz nevedia vypalit CD :-) Sent from my iPad using Tapatalk.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se