straspol Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 No a jaká by měla bejt?hezčí, neponičená..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 hezčí, neponičená..?Jo, jasně, píšu rychleji, než přemýšlím, myslel jsem, že řeší konec té minutové, mea culpa, respective jsem cocot. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vesternove Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 No a jaká by měla bejt?Pokud možno stejná, neohnutá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes1990 Odesláno 4. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2015 hlasim dalsie bruselky nedavno kupene v zastavarnical 66 incablocsu dost ponicene na mnohych miestach viditelna mosadz a cifernik si tiez uz cosi odzil no maju tu spravnu 12ku a to ma tesi cislo na dynku 8276590 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 7. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2015 Patří to i sem: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Nějaké povídání a pár postřehů o mých bruselských primkách: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/80792-martarovo-primky-a-jiné-hodinky/?p=1408396 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Přidávám jedny beznohé číslo 1158397 stroj typ 0111 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 pekne - to uz jsou treti... vypada to, ze ten kreativni zamestnanec eltonu, který skladal tyhle hodinky ze zbytku "nekatalogového" modelu jel evidentne podle nejakeho mustru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Asi budou doskládané někdy později- tyhle ručky jsou o generaci dál a korunka taky, logo není bochánek... kolik takových ještě vyplave? Kolik takových vzorků ciferníku vlastně v Eltonu mohlo být? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Přiznávám že ručičky jsou moje práce, koupil jsem to kdysi jako šřot bez ručiček a skla. Nevěděl jsem jaké tam patří takže jem se inspiroval Docentovou fotkou a použil podobné.Zbytek hodinek je ale původní, korunka je zakulacená s hrankou(nevím správný název). Pouzdro má o 95 vyšší číslo než u Docentových, ještě prý jsou známé jedny neví se jejich číslo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Tam by asi měly být nějaké takovéhle. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kdyby jsi měl zájem, tak bych je doma asi někde vyšťoural. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Tam by asi měly být nějaké takovéhle. DSC_0039.jpg Kdyby jsi měl zájem, tak bych je doma asi někde vyšťoural.Taky jsem myslel že by tam měly být tyhle, děkuju za nabídku ale myslím že také nějaké mám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) Já bych si na tvém místě před sejmutím současných ruček udělal simulaci nebo bych si ty šípové opatrně na cifr položil (a na chvilku z toho udělal čtyřručky ). Ty úzké šípové ručky jsou totiž jemné a elegantní, zatímco tenhle ciferník postrádá lehkost, možná to dělají ty indexy... a vzhledem k způsobu vzniku hodinek a k tomu, že nejsou v katalogu, ani se sériové nevyráb?ly, a navíc mají tiskací logo, je podle mého názoru jen na tvém estetickém cítění, jaké ručky nakonec použiješ. Pokud se rozhodneš pro šípové, můžeš vybírat z úzkých, normálních nebo silných, a doporučuji věnovat pozornost jejich délce (dělaly se v několika velikostech). O nutnosti sladění zlatého odstínu ruček s vterinovkou a ideálně i s odstínem indexů snad ani nemusím mluvit Jinak velká gratulace! Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Já bych si na tvém místě před sejmutím současných ruček udělal simulaci nebo bych si ty šípové opatrně na cifr položil (a na chvilku z toho udělal čtyřručky ). Ty úzké šípové ručky jsou totiž jemné a elegantní, zatímco tenhle ciferník postrádá lehkost, možná to dělají ty indexy... a vzhledem k způsobu vzniku hodinek a k tomu, že nejsou v katalogu, ani se sériové nevyráb?ly, a navíc mají tiskací logo, je podle mého názoru jen na tvém estetickém cítění, jaké ručky nakonec použiješ. Pokud se rozhodneš pro šípové, můžeš vybírat z úzkých, normálních nebo silných, a doporučuji věnovat pozornost jejich délce (dělaly se v několika velikostech). O nutnosti sladění zlatého odstínu ruček s vterinovkou a ideálně i s odstínem indexů snad ani nemusím mluvit Jinak velká gratulace!Díky, zatím nechám ty ploché podle mě se tam hodí, možná jen vyměním vteřinovku za lesklou. Hlavně budu shánět pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tiper Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Taky přidám tři kousky v nálezovém stavu před očistou.8178927, 1170117, 1163497 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 21. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2015 Tak jsem sehnal jedny jako dárce pouzdra ale po dvou dnech na ruce jim to nemůžu udělat. Jdu hledat další Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michigan5 Odesláno 26. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2015 Konečně kompletní Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 4. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2015 Nejméně častá oficiální varianta Prim Brusel - kal. 66 s incabloc v pochromované verzi - 66 120 1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
James24 Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Taky se přidávám do fanklubu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 23. května 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2015 Pěkný páreček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zoroastro Odesláno 27. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2015 Taky se přidávám do fanklubu...nadhera. nechces mi jedny prodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se