Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník pitrs182
Odesláno

Divím se, že tento chronomaniak (v dobrém) tu nemá žádné hodnocení:-)

Za mě vše perfektní. Spolehlivý, rychlý obchod. Doporučuji :smile_anim:

• Odpovědi 51
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • po měsících...
Odesláno

Perfektní, ukázkové a rychlé. Určitě Jirku doporučuji. Vše proběhlo jak bylo domluveno. Děkuji

• po měsících...
Odesláno

Výborný obchod, rychlost, důkladně zabalené, normálně oblepil hodinky kosmetickými tampony, aby jely jak v peřince, no prostě luxus :clap:

• po měsících...
Odesláno

Naprosto dokonalej gentleman ( pokusím se zhodnotit i v jiném vlákně ). Hladkej průběh prodeje a nákupu, dokonalej servis a okamžité reakce, jak na telefonu, tak přes SZ či e-mail. Všem doporučuju. 

• po měsících...
Odesláno

Pohodová komunikace, dodržené slovo při rezervaci, příjemné setkání a hodinky v lepším stavu, než jsem očekával. Krabička navíc jako bonus. Co víc dodat...

• po 3 týdnech...
Odesláno

Slovo dalo slovo a výmena cez hranice prebehla do necelých 30 hodín. Lepší stav hodiniek ako som čakal. Času bolo síce málo ale komunikácia veľmi príjemná. Som rád Jirko, že som Ťa mohol osobne spoznať a ďakujem za obchod a aj bonus.

• po 4 týdnech...
  • po měsících...
  • po měsíci...
Odesláno

Bacha na něj! Stačí projevit zájem a jde po vás! Dá vám rezervaci, zavalí vás fotkama, popisem, počká vám, než vytřepete peníze ze svého bankéře, pořád příkladně komunikuje, pak hodinky naprosto neskutečně zabalí (ano, včetně kosmetických tamponů) a podle rychlosti odeslání patrně bydlí přímo na poště...

Za mě AAA+ a dík!

• po 3 týdnech...
Odesláno

Jirka má i moje doporučení. Výměna proběhla rychle a bezbolestně ;-)

• po měsících...
  • po 4 týdnech...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...