Přejít na obsah

Jak nas vidi ostatni aneb jsme opravdu normalni?

skalis

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Zalozit tohle vlakno me napadlo, kdyz mi manzelka nakopirovala vsechny fotky z jejiho fotaku, ktery mely neco spolecnyho s hodinkama a ja si je prochazel. Kdyz jsem videl vyraz naseho psa na druhe fotografii, neodolal jsem, takze enjoy!

post-3049-045263300 1335720266.jpg

post-3049-008531200 1335720274.jpg

post-3049-020445300 1335720281.jpg

post-3049-039775900 1335720293.jpg

post-3049-008215100 1335720301.jpg

Davat chudakovi psovi nahubek fakt moc normalni neni :(

Trochu mu duveruj!

:lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Davat chudakovi psovi nahubek fakt moc normalni neni :(

Trochu mu duveruj!

Je na nahubek zvyklej od mala (tj. 8 let), nosi ho skoro porad, kdyz jsme venku a muze dojit ke kontaktu s jinymi psy. Vazne s tim nema problem. Je to puvodne manzelky pes a ma ho fakt vyborne zmaklyho. Vi, co a proc s nim delat, chodili na cvicak a fakt to skvele funguje a rozumi mu na 100 % a pes ji i me maximalne duveruje jako autoritam.
Odkaz ke komentáři

Tohle ještě jde, horší je, když se mě lidé ptají jestli někam spěchám (koukám se na hodinky).

Už se to snažím nedělat.

Is predstav, jak to musi byt pro ty lidi neprijemny, kdys jses treba na jednani a furt civis na hodinky. Jako ze je nekam honis.

To uz pak mas lepsi pri tom jednani vytahnout fotak nebo mobil a fotit is do 'Co mate prave na ruce'. :D

On: 'May I please ask you what you're just doing? :eek:'

Ja: 'Just taking a picture to post it after we finish.'

:D

Odkaz ke komentáři

ježiši taťko, on zas fotí hodinky

:gora:

... jako panove, takhle to vypada vazne divny - hlavne to foceni hodinek na ruce. Nekdo neznalej a nehodinkovej si muze pak myslet, ze si neumite nastavit v digitalu cas a datum porizeni fotky :lol2:

Odkaz ke komentáři

To jste měli vidět, jak na mě

tady post-147-062106800 1335725252.jpg

koukali lidi, když jsem fotil AN.

Ja udelam coming out a priznam, ze jsem zatim jeste nikdy wrist-shot na verejnosti nedelal. Jen v lese nebo nekde o samote.

To jednou v letadle se nepocita, protoze jsem delal, jakoze mi to spustilo samo.

Byl to takovej nervak, ze jsem is od te doby uz na zadnou dalsi akci netroufl.

:D

Odkaz ke komentáři

Zalozit tohle vlakno me napadlo, kdyz mi manzelka nakopirovala vsechny fotky z jejiho fotaku, ktery mely neco spolecnyho s hodinkama a ja si je prochazel. Kdyz jsem videl vyraz naseho psa na druhe fotografii, neodolal jsem, takze enjoy!

Super dokumentace! :D Ale vypadá to ještě celkem nevinně. Já už jsem byl přistižen při focení - hlava mezi koleny, ruce zamotané mezi nohama, foťák v ruce...co si ten cyklista musel myslet...
Odkaz ke komentáři

Ešte lepší z tohto pohľadu sú fotografi hmyzu. Ale predsa len, fotiť napr. motýle, poletovať za nimi, je ovela strávitelnejšie ako nejaké hodinky :)

edit: Už som to tu dávnejšie písal, keď som fotil hodinky na starom plesnivom múre (fajné na pozadie), prišla ku mne starenka s tým, že už ma dlho sleduje, ale nechápe čo to tu vyvádzam. Na odpoveď, že fotím múr, ma poslala k sebe, že oni majú pekný nový, nie fotiť také staré plesňáky.

Upraveno uživatelem StanoBare
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...