KFL Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 A to už sa s kurzom spamätalo aj Kofolove obľúbené Ingredients, do ktorého som čisto z rešpektu k nemu radšej celú dobu nerýpal.To je mile, ale klidne jsi mohl . Ingr jsou mnohdy drazsi nez trh, u nekterych znacek/modelu i vyrazne - vim. A ja nejsem zadnej jejich agent nebo affiliate, abych se tu za ne bil . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 9 hodinami, koveras napsal: K Notinu: bohužiaľ už to u nich nie je čo bývalo, poslednou dobou tam nakupujem akurát vitamíny a zubné pasty. Ceny parfémov oproti konkurencii fakt prehnané a na eshope niektoré novinky dlhodobo nemajú. Pritom na výdajnom mieste sú. A to, čo predviedli na výdajnom mieste v Ostrave je výkvet korporátneho myslenia, kde ten niekto nedomyslel, ako to bude vypadať v praxi, no comment. K Chanelu: Značka, ktorú som sa rozhodol nepodporovať kvôli cenotvorbe v ČR, kde si z nás regulérne (spolu s LV butikom v Prahe) robia "ovce". A to už sa s kurzom spamätalo aj Kofolove obľúbené Ingredients, do ktorého som čisto z rešpektu k nemu radšej celú dobu nerýpal. Chanel zakazuje európskym eshopom posielať do iných štátov, než v ktorom majú sídlo a pre každý štát má cenu, ktorú si podľa mňa vycucá z prstu. A ešte nechá českých oficiálnych predajcov, aby si svoju cenu vycucali z prstu iného. Pre príklad Homme Sport ofic cena v DE 115€, ofic cena pre CZ 3.117,- a Douglas má MOC 3.450,-. Chanel Bleu Parfum DE 160€, CZ 4.336,- a Douglas 4.600,- Chápem argument, že toto sa nedeje iba u parfémov, ale môj jediný boj s "okrádaním" českého kupujúceho je tú značku nekupovať. Tak oni bojují především s pohybem kursu koruny, aby nemuseli každý den přeceňovat zboží. V LV jsem si všimla, že dražší zboží mají dražší, než západě, a u levnějšího se ty ceny podobají. U kabelky okolo 2.000€ ten rozdíl dělal okolo 9 tisíc Kč (loni) , ale třeba parfémy LV stojí v Praze 7.200Kč a v Německu 280€, tam je rozdíl minimální. Kupovala jsem si před měsícem vložku do diáře a ta byla dokonce levnější, než v Německu. I když teda teď mi psala kamarádka, že si kupovala LV Cosmic Cloud za 14 tisíc a v Německu stála 490€ - tak tam rozdíl je. Chanel nevím, kabelky Chanel si, bohužel, nekupuju. U voňavek je rozdíl asi 10%, dvoustovka Sycomore u nás 10.299 Kč, v Německu 380€. A Hermés má u nás ceny (parfémů) téměř podle nejnižšího kursu a zachovává je i když koruna jde nahoru/dolů, ti jsou šikovní. Tam je rozdíl vždycky jen pár desetikorun. Ale Douglas má tenhle nesmyslný kurs i u jiného zboží, vlastně skoro u všeho. Já nakupuju v německém Douglasu, protože tam bývám často, občas ty ceny srovnám a nestačím kroutit hlavou, u kosmetiky - krém třeba za 4.500 u nás, v Německu vyjde na 3.500. Takhle moc ten kurs zase neskáče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 20. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2023 před 7 hodinami, KFL napsal: To je mile, ale klidne jsi mohl . Ingr jsou mnohdy drazsi nez trh, u nekterych znacek/modelu i vyrazne - vim. A ja nejsem zadnej jejich agent nebo affiliate, abych se tu za ne bil . Je ohleduplný, šikovný, pochval ho. Mně přijde, že už se Ingredients s těma cenama srovnalo. Já je nemám moc ráda, protože se mi nelíbí ten jejich komerční sortiment ani způsob prodeje McDonalds, to není shop pro mne. Ale musím uznat, že ty ceny mají srovnatelné se zahraničím. Já myslím, že Zásilkovna a její balíčky za 12€ napříč Evropu jim daly pocítit zahraniční konkurenci. Ale já mám stejně nejraději nákupy přímo od parfuméra, když to jde, protože to je vždycky omašličkované, s vlastnoručním podpisem, pusinky, vzorečky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 (upraveno) Sakra, že já jsem sem lez'. (jak vidíte, jsem spíš na kouř, tabák, koření, zemitost,..., jsem zvědavý, jak jsem se trefil) Upraveno 22. prosince 2023 uživatelem Muffik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Sakra, že já jsem sem lez'. (jak vidíte, jsem spíš na kouř, tabák, koření, zemitost,..., jsem zvědavý, jak jsem se trefil) Myslim, ze Falcon leather by te mohl dost bavit. Mortel, uvidis, za me super pecka . Obecne dobrej vyber! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 A keď máš rád to co píšeš, poobzeraj ešte Mancera - Black Gold , Black Line , Red Tobacco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 15 minutami, KFL napsal: Myslim, ze Falcon leather by te mohl dost bavit. Mortel, uvidis, za me super pecka . Obecne dobrej vyber! Dík. Ale jestli se to rozjede v nějakej fragobundus, máš mě na svědomí. Teda hlavně ty a @Laika, budu vám asi něco přefakturovávat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 9 minutami, ivan_989 napsal: A keď máš rád to co píšeš, poobzeraj ešte Mancera - Black Gold , Black Line , Red Tobacco... jj, koukal jsem, že to tvůj oblíbený brand. Kouknu na ně, dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 1 minutou, Muffik napsal: jj, koukal jsem, že to tvůj oblíbený brand. Kouknu na ně, dík. Ani nie, len Mancera bola moja posledná várka vzoriek + TRAVEL Set a dala mi pohľad do novej linie voni, ine ako vône na ktoré som bol zvyknutý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Dík. Ale jestli se to rozjede v nějakej fragobundus, máš mě na svědomí. Teda hlavně ty a [mention=23417]Laika[/mention], budu vám asi něco přefakturovávat. Jsem mistr v poskytovani nevyzadanych rad . Na reklamace ovsem neberu zretel . Uzij si to objevovani, je na cely ceste to nejlepsi! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Ja to nadšenie z Mancery úplne nezdieľam, prešlo mi ich rukami celkom dosť a nezostala ani jedna. Je na súčasných batchoch Red Tobacco už aspoň ten nový rozprašovač, alebo stále tá rozpadajúca sa hrôza? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 před 2 hodinami, Muffik napsal: Dík. Ale jestli se to rozjede v nějakej fragobundus, máš mě na svědomí. Teda hlavně ty a @Laika, budu vám asi něco přefakturovávat. Už jsi to chytil, měl bys začít nosit respirátor, hlavně v okolí centra Prahy. Koukám na ten tvůj výběr, myslím, že bys ocenil tohle: https://egoist-parfums.cz/cs/product/byron-parfemova-voda/ + koukni na značku Widian. Až si vybereš, já ti pak řeknu, kde to levnějc koupíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Před hodinou, KFL napsal: Jsem mistr v poskytovani nevyzadanych rad . Na reklamace ovsem neberu zretel . Uzij si to objevovani, je na cely ceste to nejlepsi! Poslouchej, taky ti dám nevyžádanou - už jsi byl v tom Zegnovi v Pařížské? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Nene, ted jsem saturovan. Navic dalsich 18 vzorku k vyzkouseni… Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Před hodinou, koveras napsal: Ja to nadšenie z Mancery úplne nezdieľam, prešlo mi ich rukami celkom dosť a nezostala ani jedna Nadšenie je silné slovo, povedzme ze to je zaujímavá skúsenosť na stálice triedy MFK uvidim ci sa niečo z tých vzoriek kvalifikuje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Před hodinou, ivan_989 napsal: Nadšenie je silné slovo, povedzme ze to je zaujímavá skúsenosť na stálice triedy MFK uvidim ci sa niečo z tých vzoriek kvalifikuje... Mancera = Montale. V době, kdy se soudili majitelé o značku Montale, se Pierre Durrani, později Pierre Montale, autor téměř všech jejich vůní do roku 2015, přejmenoval na Pierre Mancera a založil novou značku, ke které měl 100% autorská práva, s cílem obsluhovat Montale zákazníky. Nebo tak nějak, koho to zajímá, tady je to rozepsané: https://frangipani.cz/who-is-montale/?highlight=mancera Hlavní poselství je, že ty vůně jsou "z jedné zkumavky", od jednoho parfuméra i art directora, pro stejného zákazníka, mají stejnou DNA. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 před 12 hodinami, Muffik napsal: Sakra, že já jsem sem lez'. (jak vidíte, jsem spíš na kouř, tabák, koření, zemitost,..., jsem zvědavý, jak jsem se trefil) Tak to je Muffik pro tebe přesně Louis Vuitton OMBRE NOMADE. Taky mám rad ty co píšeš a úplně mě nesnáším, když vůně vyprcha nebo je slabá jako třeba ROJA ELYSIUM PARFUMS kterou jsem si koupil mylsim předminulý rok a to byl můj největší propadák u vůně kterou jsem si koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koveras Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 Ombre Nomade Parfém, ktorý ľudí, zvyknutých na Chanel Homme Sport, Acqua di Gio, atd "vyzuje" z topánok, vyvráti zo stoličky alebo vás rovno poženú svinským krokom, že ste im zasmradili celý dom a budú musieť týždeň vetrať. Keď sa ma niekto spýta, čo od Vuittona, doporučím L'Immensité alebo Imagination. ON je pre mňa už trošku kontraproduktívny svojou výdržou na oblečení, fakt po parféme nepožadujem, aby som ho z bundy alebo mikiny cítil ešte 10 dní. U ľudí, ktorí používajú jeden je to asi jedno a nevadí im to, ale ja ich striedam viac a občas ma to štve. A už vôbec nerozumiem ľudom, ktorí sa ním navoňajú pred cvičením vo fitku. To občas neviem, či je lepší pot alebo ON. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Muffik Odesláno 23. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2023 je fajn, když produkt vzbuzuje reakce mimochodem koukám, že samotný LV uvádí Ombre Nomade jako dámský parfém, ale na webech je často veden jako unisex upřímně, chci se velkým značkám spíš vyhnout, mám pocit, že jejich nejleší produkty jsou profláklé až moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Laika Odesláno 27. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2023 Čau hoši, jestli vám ještě zůstaly nějaké peníze po tom, co jste splnili přání vašim lepším polovičkám :), tak na Notinu mají ve výprodeji nějaké Roja Dove . tady https://www.anrdoezrs.net/click-100808485-12708885?url=https%3A%2F%2Fwww.notino.cz%2Froja-parfums%2F%3Ff%3D1-3-15654 (affiliate) Většinou jsou to "essence", které jsou předchůdkyněmi současných EdP a jsou tedy tím pádem v doprodeji (kdybyste hledali recenze, tak je to dtto). Na webu Roja Parfums https://www.rojaparfums.com/ je těch vůní ve slevě 20-50% daleko víc, ale myslím, že posílá jen po UK (každopádně nemám vyzkoušený delivery do ČR - někdo z vás možná ano). Ale jestli máte možnost si nechat poslat na adresu v UK, tak tam se dá uspokojit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se