KFL Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna 3 minutes ago, Andrew said: Hele a ten Noir má jiné složení, nebo jen flakon? Byla to limitka, měla v sobě víc pepře a ještě něčeho, pokud si dobře pamatuju. Je to každopádně mnohem větší držák a výraznější.
Pege1012 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 3 hodinami, KFL napsal: Byla to limitka, měla v sobě víc pepře a ještě něčeho, pokud si dobře pamatuju. Je to každopádně mnohem větší držák a výraznější. Můžu potvrdit Noir je pecka neskutečného kalibru, navíc už se nedělá, tedy nejde sehnat. Ale nic, co by vypadalo jako vymáchaný v kadidelnici v chrámu neznám.
bohus76 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Dejte fotku toho Noir ať vím aspoň jak to vypadá.
koveras Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 1 minutou, bohus76 napsal: Dejte fotku toho Noir ať vím aspoň jak to vypadá.
Andrew Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 53 minutami, ivan_989 napsal: Brown Thomas ma noir na eshope. Tak naštěstí doručují jen Irsko a UK
KFL Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna Když bude zájem, zabavim Noir prckovi a za dvacku prodám někomu ten zbytek .
ivan_989 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 22 minutami, Andrew napsal: Před hodinou, ivan_989 napsal: Tak naštěstí doručují jen Irsko a UK Fakt? Som si vydychol teraz
Andrew Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 1 minutou, ivan_989 napsal: Fakt? Som si vydychol teraz No uz jsem ho mel v košíku
KFL Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna 4 minutes ago, Andrew said: 20€ ? Mi připomnělo... "Poži mi dvadsat. Čo sa hrabeš vo vrecku, já myslím dvadsat miliard." 1
Bukoowsky Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 1 hodinou, Andrew napsal: No uz jsem ho mel v košíku halt se nevyhneš potupnému přeposílání přes slepé schránky z UK...ale za ten perverz ti to stojí
bohus76 Odesláno 12. srpna Nahlásit Odesláno 12. srpna před 3 hodinami, KFL napsal: Když bude zájem, zabavim Noir prckovi a za dvacku prodám někomu ten zbytek . Otevřené alkoholy už tu byly, putovní hodinky taky,ale putovní parfém to by byla teprve pecka
ivan_989 Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Prosím vás, Synthetic jungle z 2021,skoro plný, je veľké riziko kúpiť? Alebo 4 roky tomu nemuseli ublížiť - pokiaľ to teda nemal na slnečnej parapete?
KFL Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Prosím vás, Synthetic jungle z 2021,skoro plný, je veľké riziko kúpiť? Alebo 4 roky tomu nemuseli ublížiť - pokiaľ to teda nemal na slnečnej parapete? Jj, neresil bych.
ivan_989 Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 4 minutami, KFL napsal: Jj, neresil bych. Myslíš ze by si do toho nešiel?
KFL Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna Sel.. pokud se to nevalelo na slunci, tak bych vek neresill. 1
Andrew Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 42 minutami, ivan_989 napsal: Prosím vás, Synthetic jungle z 2021,skoro plný, je veľké riziko kúpiť? Alebo 4 roky tomu nemuseli ublížiť - pokiaľ to teda nemal na slnečnej parapete? Když vydržíš, asi budu mít jeden na prodej 1
ivan_989 Odesláno 13. srpna Nahlásit Odesláno 13. srpna před 1 minutou, Andrew napsal: Když vydržíš, asi budu mít jeden na prodej no jo...momentalne spekulujem nad skoroplnou 100ml za 130€ , rocnik 2021
Bukoowsky Odesláno 15. srpna Nahlásit Odesláno 15. srpna kotrmelce uplynulých pár dní mě dovedly do stavu, kdy už skoro můžu říct, že jsem ustálil portfolio v podobě, kdy všechno unosím a používám Ještě mi tedy chybí nějaký letní kousek krom toho Volcanique, protože to byla úplná náhoda, že sedl jak prdel na hrnec...jinak jsem střelec, co nosí i v létě těžké kousky a nestydí se. Letní vůně neumím, neznám a nevím, po čem koukat...takže to nechám osudu, až se časem něco objeví 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se