EpsteinBarr Odesláno 21. září Nahlásit Odesláno 21. září Minimalne so satin mood si si nalozil… zvedavy som ako to opises
ivan_989 Odesláno 27. září Nahlásit Odesláno 27. září Takže, ja uz mam jasno minimálne (2-3 streky) použité vzorky pôjdu do vlákna predaj, ak to niekoho oslovilo, kludne DM / SS uz teraz. Nishane Hacivat X Najprv sa ozvalo nieco svieže, kvetinovo-ovocne, ale nie sladke, také ľahko korenisté.. a asi po 20 minútach do popredia vystupila kombinácia dreva a citrusov, najmä pomaranča. A po ďalších 20 minútach tá kombinácia navyše trošičku zosladla...a potom zase do popredia vystúpilo drevo...veľmi zaujímavý vývoj. Skvelý kandidát na teplejšie dni, nie je taky prvoplanovo letný ako ine letne čo som skúsil. Ale viem si ho velmi dobre predstaviť aj ako celoročný. Stojí za úvahu, príde mi dosť univerzálny a zároveň prémiový, pričom nie je "mydlový" ani "zachodovy". .. ...teraz ( 90min) citrusy ustúpili, je taký ovocno- drevený...No, budem nad tym rozmýšľať. Ak by sa vyskytol z druhej ruky, neviem či odolám... Viac info https://www.fragrantica.com/perfume/Nishane/Hacivat-X-80462.html Roja Scandal Parfum Cologne - Eau de Cologne Po prvom streku sa ozvalo korenie, korenie, a este raz korenie. Korenie všeho druhu Prekvapivo ostré, ale do 2-3 minut sa to zladilo a zjemnilo. Postupne sa ohlásila aj koža, drevo, prekvapivo aj v pozadi citrus. A o cca hodinu sa to krásne zladilo s niečím kvetinovým. Je to komplexná vôňa, nemám šancu identifikovať a pomenovať všetky zlozky. A vývoj je veľmi zaujímavý. Zo začiatku som myslel ze to bude nieco na zimu, ale o 5 minut až do drydownu sa mi to hodí skôr jar/jeseň. Jednoznačne chlapska vôňa, troška old school mi príde. Výdrž taká, že za 3,5 hodiny v podstate necítim. Bol to síce len jeden strek, ale pri iných aj ten jeden strek vydržal dlhšie. Na druhej strane, cologne ... Viac info https://www.fragrantica.com/perfume/Roja-Dove/Scandal-Pour-Homme-Parfum-Cologne-57874.html Roja Dove Reckless Pour Homme Parfum Nie je Roja ako Roja. Tuto pri nástupe naopak len mala stopa po koreni. Decentne svieža kombinácia zelene, zeme, byliniek (?), dreva. Ale asi do hodiny sa to zmenilo. A začalo mi to najviac pripomínať opečeny marshmallow. Teda, také nieco som videl iba vo filmoch, ale predpokladám, ze asi tak to vonia. Trošku sladká vôňa (marshmallow), reznuta drevom, citit aj tu zeleň. Alebo možno trochu škorice (?). Opäť, zloziek tam bude asi veľa, cítim v tom všeličo ale netuším co všetko to je Vo výsledku je vôňa okrem horúceho leta celoročná, nie je taká old school chlapska. Skôr mi príde elegantne pánska, vyzreta. Nie je to taká prvoplanovo vyrobená pecka do nosa. Ale zaujímavá, netuctova vôňa, ktorá je dobre vyskladaná, bohatá, človek proste citi ze to prémia. Celkom ťažko sa mi to opisuje, viac asi tuto: https://www.fragrantica.com/perfume/Roja-Dove/Reckless-Pour-Homme-27533.html Fetish Pour Homme Roja Dove A ešte raz stajňa Roja :). Hneď po nastreku vznikol dojem luxusného cigaroveho klubu. Nie kvôli tabaku (ktorý tam myslím ani nie je). Ale boli to mohutné kožené kreslá, drevené obloženie stien, stopy dymu, zvyšky vôňí parfumov návštevníkov klubu...skrátka, koža, drevo, dym, a všeličo Opäť, komplexná vôňa. Nastup až nečakane nekompromisný, mužný, ale asi za hodinku troška zjemneny (vanilkou hlavne) . Ale hlavná linka (drevo, koža) je stále výrazná. No a do toho v pozadi X dalsich vecí, ktoré vykukuju. Dobre dopĺňajú základ, nerušia. Ako keď si k obleku obujete vhodné topánky, čo s nim ladia. Každopádne, vôňa je to pánska, žiadny unisex. Viac info https://www.fragrantica.com/perfume/Roja-Dove/Fetish-Pour-Homme-17933.html Casamorati Fiero by Xerjoff Toto mal byť kandidát na leto. Svieži ale nie príliš, su tam citrusy ale nie prilis výrazné, su tam zeleň i drevo ale nie výrazne. Vo výsledku fajn vyzreta letná vôňa, pomerne jemná zo začiatku. Asi o hodinu do popredia vystupi drevo/vetiver, ale ta letná jemnosť stále zostáva. Veľmi mi pripomína Nio, ktorý už mám. A keďže nepotrebujem dve podobné veci, Fiero z výberu vyradujem. Aspoň nieco. Viac info https://www.fragrantica.com/perfume/Xerjoff/Fiero-11802.html
Harwey Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září V 21. 9. 2025 v 7:40, EpsteinBarr napsal: Minimalne so satin mood si si nalozil… zvedavy som ako to opises nuz asi takto kurky je parada, to kupim dcere
ivan_989 Odesláno 30. září Nahlásit Odesláno 30. září No nakoniec som skončil takto. A stačilo. Ďalší nákup bude až keď nieco z toho miniem. Dúfam... 2
ivan_989 Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října Skúsenosti s nákupom 2nd hand parfemov na Souk (www.parfumo.com) - komunikoval som s 5 predajcami, kúpil 3 veci. 4 komunikovali promptne, 1 sa ozval az o dva dni. Ti od ktorých som kúpil reagovali v priebehu minút, odoslali zásielku este v ten deň keď som poslal € alebo nasledujúci. Všetko DHL. V podstate ako na Chronomagu . Moja skúsenosť teda pozitívna.
nazdarhodiny Odesláno 2. října Nahlásit Odesláno 2. října @ivan_989 Ahoj, mas nejake postrehy k tomu P.G. Monsieur ? Mam ho v hledacku. Diky
ivan_989 Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října před 9 hodinami, nazdarhodiny napsal: P.G. Monsieur pre mna to je super zimna vona. Ked mrzne, ta vona ma pocitovo hreje. Prvykrat som ho mal asi pred 10 rokmi. Teraz mam uz reformulaciu, stale OK, aj ked to nie je co byvalo. Je to vonave hrejive korenie, troska sladke, s vonavym drevom v pozadi. Pomerne aromaticke.
KFL Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října 9 hours ago, nazdarhodiny said: @ivan_989 Ahoj, mas nejake postrehy k tomu P.G. Monsieur ? Mam ho v hledacku. Diky Taky jsem ho zkoušel, už dvakrát. Je to fajn vůně, jak píše Ivan, spíš do chladnějších dní. A musí ti bejt 50+.
nazdarhodiny Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října moc diky obema @ivan_989 @Bukoowsky . To by mohlo byt prijemne klidne a i tech 50+ bohuzel splnuju. Nechavam ho v kosiku, mimochodem PG beru z 50-ml.com, meli byste jiny tip?
ivan_989 Odesláno 3. října Nahlásit Odesláno 3. října ja som to kupoval priamo tu https://pierreguillaumeparis.com/en/ tusim mal vtedy postovne zdarma alebo daku vyhodu.
KFL Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října Pro fandy koženo-kouřových oudo vůní... Tuhle na mě někde vyskočila reklama a musel jsem pořídit vzorek (kdo mě zná, chápe ). A téměř ihned po vyzkoušení následoval nákup flakónu. Takový krásný blind překvapení. Historicky jsem zkoušel Ombre Nomade, Al Emarat od Emirates Pride, Oud Stalion, Falcon Leather, Dark Lord a další, na který si ani nevzpomenu. Všechny byly rámcově OK, ale žádná pecka, popř. mi tam pokaždý něco vadilo. Tady sedí všechno. Kůže, oud, někde na pozadí decentně nasládlo, lehce zadýmeno. Takovej závan písečnýho Orientu a dálek - beduíni, písek, tabák u ohně v poušti... Nebo jak by řekl klasik: Moře zpívalo svou ukolébavající píseň, cikády toužily po svém bledém milenci - měsíci. Noc voněla skořicí a kávou a nad tím vším vznášel se tichý nápěv ze vzdáleného minaretu. Prostě parfém tohle všechno připomínající, kterej rozjasní den, zatímco dřepíte v zácpě na Jižní spojce a koukáte na Dacii před váma, co má na zadku samolepku SPD. Je to středně těžká a kouzelná vůně, žádná dusivá duchna s emitorem částic. Excelentní projekce i výdrž. Hodí se ke všemu a ke všem příležitostem, prostě - boží. Florian | Gritti Fragrances Mimochodem - skvělý recenze má i jejich letní Pomelo Assoluto, podle všeho jedna z citrusovejch vůní, která fakt dlouho vydrží. Ale netestoval jsem zatím . 1
YPO Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října (upraveno) A nejni todle reklama Kadle ? Upraveno 4. října uživatelem YPO 2
ivan_989 Odesláno 4. října Nahlásit Odesláno 4. října před 2 hodinami, KFL napsal: Kůže, oud, někde na pozadí decentně nasládlo, lehce zadýmeno. Spomina sa aj bitterness and a slight shittiness . To je asi ten oud? Tie výkaly su cibetky?Ja len ze ci to nie je vysoko gurmanska vôňa na ktorú som nedorastol
YPO Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Tak už to mám ... voní to jako BonPari v kombinaci s limonádou Broňa. Naštěstí sem naslepo koupil jenom 50ml. Počkám co řekne okolí a možná to bude oblíbená vůně
Kluk jako buk Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října před 11 minutami, YPO napsal: Tak už to mám ... voní to jako BonPari v kombinaci s limonádou Broňa. Naštěstí sem naslepo koupil jenom 50ml. Počkám co řekne okolí a možná to bude oblíbená vůně Nejlepší z řady! Švestky, mandle, kůže... Nejde nemilovat. Konečně je tu správné počasí. 2
YPO Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Ale jo, po půl hodině co se to rozvoní to jde. Nicméně z toho mejnstrýmu co mi sedí na polici mojí paní voní nejvíc medvěd.
YPO Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října (upraveno) Nemáte někdo v kredenci tohle ? ... to bych moc chtěl. --------------------------------------------------------- Official request for @gucci to bring back Gucci Envy for Men! This is one of my favorite designer fragrances ever that unfortunately was discontinued year ago. Ginger, cardamom, sandalwood, incense and even a bit of tobacco and carnation are in this bad boy. I've got a few bottles of it so I'm set and that's a good thing since the prices for this have ballooned over the years on eBay. *foto Instagram Upraveno 6. října uživatelem YPO
ivan_989 Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října před 8 minutami, YPO napsal: . to bych moc chtěl. Tu som už nakupoval a ok. https://www.parfumo.com/s_souk.php?s_type=offer&as=1&cs=1&img=0&filter=envy+gucci+
YPO Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října před 1 minutou, ivan_989 napsal: Tu som už nakupoval a ok. https://www.parfumo.com/s_souk.php?s_type=offer&as=1&cs=1&img=0&filter=envy+gucci+ Já myslím, že pokud je to origo, tak to bude už úplně v prdeli. To je voňafka někdy z roku 1998.
YPO Odesláno 6. října Nahlásit Odesláno 6. října (upraveno) Jo a Guerlain nakonec doma dobrý ... dnes to máma pochválila. Večer sem si tím postříkal pařáty a ráno to furt vonělo a to sem se dost odpařoval, protože mám asi po 18 covid od těch smetáků v busu. Tentokrát nějaká speciální edice covidu, protože mi nic není jenom mi teče z rypáku jako z vodovodu. Ale Guerlain cejtím .... kupujte nebudou. Upraveno 6. října uživatelem YPO 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se