Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
V 24. 4. 2026 v 22:48, AndyAaron napsal:

Borci, leto se blizi a ja bych uvital nejake tipy na letni parfemy.
Rad bych se vyhnul citrusum, protoze mi prijde, ze ty prd vydrzi. V tomhle me ted strasne zklamal Aventus. Dokazu si predstavit nejake stredomori, mozna drevite tony. Neco zajimaveho, se silnejsi projekci (at to na sobe citim), co vydrzi aspon pracovni den 8-10h.
V soucasne dobe mam Lalique White, ten je takovy zvlastni a hodne jemny. Pak mam jeste Encre Noire Sport. Ten mam hodne rad a v podstate splnuje moje podminky, ale rad bych zkusil neco noveho do komba. Obecne parfemy od Lalique mi prijdou zajimave a za par korun. Mam i drazsi parfemy, ale ne vzdy je vetsi cena zarukou lepsiho parfemu.
Mam tu treba jeste Sauvage a Explorera, ty mi prijdou fajn ted na jaro.
Bud rad za jakekoliv tipy at muzu neco vyzkouset. Dik!

Pokud bys chtěl dát ještě citrusům šanci, tak bych kroužil kolem Acqua di Parma, jak již bylo zmíněno. Za sebe můžu doporučit klasiku Essenza di Colonia anebo Fico di Amalfi ve verzi La Riserva. No a pak mám slabost pro "krémovější" citrus v Chanel Allure Homme Edition Blanche nebo překvapivě v cheap flakónu od Zary Sunrise on the Red Sand Dunes, to jsou vůně, které mě vždy příjemně překvapí, když je na sebe na jaře či v létě nahodím.

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 19 hodinami, Humanzero napsal:

Souhlas….ale já několik let zpět, díky dlouhodobému užívání, jsem si vytvořil silnou averzi a skončil jako bytová vůně na co nejrychlejší vypotřebování

Issey Miyake - Já už tak 4roky miluju - na jaro, léto a sport je to moje citrus 🍋🟩 jednička. Na zimu ho dám vždycky stranou.

Odesláno

Kdybyste někdo měl zbytek zmíněnýho Issey a chtěl se ho zbavit, rád bych vyzkoušel...

Já dneska, vzhledem k loňský spokojenosti, opět objednal Lalique Encre Noir Sport - kulervoucí cena/výkon. Na makeup.cz aktuálně za 4 stováky - není zač 🙂

• Dát hlas 1
Odesláno

Tak jsem objednal balik vzorku. V tomhle je super Ingredients, ze si tam clovek vybere co chce. Jinde se uz moc vzorky nenosi, nebo jsem blbe hledal. Kupovat flakon 50ml za tisice jen tak na slepo se mi nechce. Ale vzal jsem par mensich flakonu za par stovek (Kenzo, Issey apod.). Tak uvidime.

• Dát hlas 1
Odesláno
V 27. 4. 2026 v 9:51, AndyAaron napsal:

@jeza pokud bude citrus s vydrzi, tak se tomu nebranim. Dik za tipy.
Jen teda s tim Ficem mam trosku problem

Ako zaujímavú letnú vôňu odporúčam pokiaľ by to teda mohol byť Dubaj tak Rayhaan Aquatica... výdrž 8 hod. určite... pekné šťavnaté citrusy a kokos... pekný dupe na Creed Virgin Island Water (vlastná skúsenosť)

Odesláno

Dnes dosly vzorky z Ingredients. Bohuzel jeden byl rozbity, zrovna Fuego Futuro. Psal jsem na Ingredients bez nejakeho zasadniho ocekavani, ovsem postavili se k tomu prikladne a v pondeli by mi meli poslat nahradni vzorek plus nejake navic. Za me palec hodne nahoru.

• Dát hlas 2
Odesláno

Trvalo to par rokov, ale hotovo. Som spokojný, je tam všetko. 

Každé ročné obdobie, deň aj noc, práca aj zábava aj dovolenka, teplo aj zima, fine dining aj krčma, biznis miting aj partia kamaratov/tiek ... počtom kusov je to strop, nieco kúpim az ked nieco miniem .. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 3
  • Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...