Přejít na obsah

Parfémy

Doporučené příspěvky

1 minute ago, ivan_989 said:

Úplne ma prepadla obsesia ze to musím mať, tak si to napísal. Pred klikom na objednať som našťastie klikol na zloženie. A vidim Base: Oud.

No fajn. Môj pes ma očura zadarmo, rozdiel v arome nikto nepozná a ja usetrim  :)

Aspoň nateraz to tak vidím  :)

Neboj se toho, já tam oud třeba vůbec necítím (taky ho extra nemusím). Fakt je to zážitek! Přece se neochudíš :D.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 16 minutami, KFL napsal:

Fakt je to zážitek! Přece se neochudíš

Kristušát. 🤔😄

Ty si vyskúšal všetko toto? Keď už, tak už... aj keď tých X vzoriek co mam doma , už ich skoro nerozlišujem, 4-5 vytŕča a zvyšok mi pride ako parfemove cuvee.

Screenshot_20240405_132203_Firefox.thumb.jpg.00ab089ccce42cdf2fd0fe982315b634.jpg

Upraveno uživatelem ivan_989
Odkaz ke komentáři

Hele jestli si to teda koupim a nacakam to na sebe, tak chci, aby to nasledne cakani fungovalo podle Kofolovo popisu, jinak chci prachy zpatky 🙂 

Upraveno uživatelem Frantik
Odkaz ke komentáři

Za sebe jestli mohu vstoupit do diskuze, je na léto příjemný Maison Francis Kurkdjian masculin Pluriel.  Ovšem jestli nechcete moc utrácet ale přesto vonět světově, draze a čistě doporučuji např: Fragrance world Imperium  na netu kolem 800,- a je to slušný klon Roja Elysium. Když ale budete trvat na kvalitě a ceně tak pak na léto je nádherný Imagination Louis Vuitton for men.

Upraveno uživatelem morricone
Odkaz ke komentáři

Před hodinou, Frantik napsal:

Hele jestli si to teda koupim a nacakam to na sebe, tak chci, aby to nasledne cakani fungovalo podle Kofolovo popisu, jinak chci prachy zpatky 🙂 

Frantiku sorac, tebe ani kofolu neznam osobne, ale jestli sedi to co mate v avatarech, tak je uplne jedno co na sebe oba dva nacakate :D

Odkaz ke komentáři

před 33 minutami, Potkan napsal:

Frantiku sorac, tebe ani kofolu neznam osobne, ale jestli sedi to co mate v avatarech, tak je uplne jedno co na sebe oba dva nacakate :D

Tak chtěl sem to tím parfémem vylepšit 🙂 

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Frantik napsal:

Neutrácej. Poprosím, esli by mi pro Tebe kapku (asi tak decku) odlil.

Navíc to myslím ani nepotřebuješ...... 

Screenshot_20230405_215303_Dolphin.jpg

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, KFL napsal:

A sorry, poslední - teď si píšu s jedním nejmenovaným členem @Bukoowsky, kterej mi padl do tenat, a vzpomněl jsem si, že na léto je skvělej, citrusovej, svěží a výkon držící Kilian - Bamboo harmony. Pokud hledáte a nezkusili jste, směle do něj.

jelikož se loutkař odkopal, s klidným svědomím a veřejně můžu říct, že moje evoluce od Rexony Men Invisible Black po Crystal Saffron trvala reálně dva týdny, pocitově po celou dobu pod tlakem tak 8G za neustálého debilního úsměvu a vyplavování řeky endorfinů...

Samozřejmě jsem za tu dobu děsně vyzrál a mám už ve svých chutích úplně jasno... :) Ale fakt - pod Crystal Saffron se podepisuju, děsně kulervoucí a nikdy bych si nemyslel, že za něco takového budu ochotný dát peníze.

Odkaz ke komentáři

@Frantik, teď vážně.

Sem strašně nedůvěřivej a dost podezřívavej a páč vím všecko nejlíp, smál sem se těmhle parfémovejm povídačkám, až do chvíle, kdy sem kfl oj pučoval mikinu, neboť si stýskal, že mu je u mne v garáži zima. 

Nekecám, možná ji myslím ani neměl zapnutou, ale cejtil sem tu voňavku z límce asi 3 týdny.

A dost mne teda navíc hnětlo, že to vonělo jakože fakt fest kurevsky dobře.

Naštěstí je to tak drahý, že si to nemohu dovolit a zůstanu teda vonět jen chlorem z bazénu, nicméně už to že sem se o to zajímal beru jako svou prohru. 

Tobě to přiznám. Jinýmu ale ne!  

Upraveno uživatelem hopa26
Odkaz ke komentáři

No ja prave věřím Kofolovi, protože je to starej klátič, ale na nic jiného, než na drahej parfém ty cacory balit nemůže 🙂  Auto ma starý Bávo z bazaru, děla nějakýho ajťáka a tak, takže jen ty vonavky

Odkaz ke komentáři

1 hour ago, Potkan said:

Beru to jako kompliment :D.

2 minutes ago, Frantik said:

No ja prave věřím Kofolovi, protože je to starej klátič, ale na nic jiného, než na drahej parfém ty cacory balit nemůže 🙂  Auto ma starý Bávo z bazaru, děla nějakýho ajťáka a tak, takže jen ty vonavky

Přesně, smradlavej a zatuchlej ajťák .. proto toho na sebe leju tolik, že jo. :D

Odkaz ke komentáři

před 8 minutami, hopa26 napsal:

@Frantik, teď vážně.

Sem strašně nedůvěřivej a dost podezřívavej a páč vím všecko nejlíp, smál sem se těmhle parfémovejm povídačkám, až do chvíle, kdy sem kfl oj pučoval mikinu, neboť si stýskal, že mu je u mne v garáži zima. 

Nekecám, možná ji myslím ani neměl zapnutou, ale cejtil sem tu voňavku z límce asi 3 týdny.

A dost mne teda navíc hnětlo, že to vonělo jakože fakt fest kurevsky dobře.

Naštěstí je to tak drahý, že si to nemohu dovolit a zůstanu teda vonět jen chlorem z bazénu, nicméně už to že sem se o to zajímal beru jako svou prohru. 

Tobě to přiznám. Jinýmu ale ne!  

Tenhle příběh poznávám 😄 Slyšel jsem ho z druhé strany a shoduje se to ve všem podstatných bodech.

Nicméně - je potřeba si říct, že jednak @KFL aplikuje stylem zlehka se odlišujícím od běžného decentního tssst...tssst a tudíž následky a jakost přesahují běžná měřítka...druhak - není ostuda kapitulovat, tím se chlácholím já a stopro dalších XY zde...

Odkaz ke komentáři

Tady ta diskuze jede takovou rychlosti, ze sotva stiham objednavat to, co tady tipujete. A uz vubec to nestiham vsechno zkouset. Zatim jsem zamrzl na Parfums de Marly (tyhle mi neprisly nic extra) a Fillipo Sorcinelli (tam se mi hodne libily ty kadidlovy, jelikoz jsem toho do kostela tolik nenachodil, tak mi to neva :) ). 

Ted jsem teda udelal objednavku z Ingredients jelikoz se nam uz prehouplo jaro, tak dej se vule bozi.

@hopa26 - ty parfemy jsou drahy jak chuj, ale kdyz objednas vzorky, tak toho mas vic a neni to takova raketa. Tak se toho neboj ;) 

Odkaz ke komentáři

před 2 minutami, AndyAaron napsal:

orky, tak toho mas vic a neni to takova raketa

To by som zrovna nebral ako výhodu ze mam toho viac. Ked máš tých vzoriek 30+ :

1. Zmocní sa ta zúfalstvo ze nič ta nejak extra nezaujalo

2. Keď niečo konečne dobre vonia , vydrží to 20 min, potom sa to transformuje a zvyšok dna cítiš len divný puch

3. Keď niečo konečne fajn vonia par hodín, s radosťou to streknes o 2-3 dni. A zrazu sa ti ta istá vôňa zdá inaksia,  nezaujimava.

A potom sem niekto da ďalšie tipy a prichadza uvedomenie, ze tento obskurny kolotoč privátneho aromapekla naberá obrátky blížiace sa perpetuum mobile ...

Odkaz ke komentáři

Jako castecne mas pravdu. Ale zase kupovat naslepo flakon za 7litru jen kvuli tomu, ze se od KFL nechala prefiknout nejaka teta, na to me neuzije. Su navic uz zenatej a mam dva psy, tak nechcu, aby se to doma zvrhlo :D 

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...