Americkej Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna To je asi lepší nápad, než to drtit na slepo. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Mne poukaz príde taky... to jej môžeš rovno dať peňáze. Nič nepokazis, ale ...je to také,no ... darček je aj o tom, ze si dáš námahu niečo vybrať. Viacero žien mi to potvrdilo. Skus ešte také parfumovane sviečky, je to pekne zabalené , voňavé a zároveň to aj niekde môže postaviť . Je to menšie riziko ako parfém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Dneska jsem se ve své nerozhodnosti vydal do Ingredients, aby mi pomohli lousknout vejce-slepice (Baccarat - Bois D'Ebene), případně nahodili alternativy, jelikož jsem jednoduchý a neschopný jiného zadání než dřevo a kůže. Krom toho, že to celé nakonec dopadlo děsně zajímavě, jsem mimo jiné dostal do pazour zajímavé vzorky, ze kterých bych vyzdvihl dva: Clive Cristian - Town & Country: dle slov slečny podobné Baccaratu, ale bez jeho sladkosti, naopak více kořeněné. Tohle je za mě velká pecka, skoro jsem toužil velikášsky zahalekat, že beru a jít...poučen ze zdejších seancí jsem se nicméně rozhodl počkat na další dojmy a dát tomu čas, což mě uchránilo od trapného okamžiku ve chvíli, kdy by došlo na placení. Díky téhle skupině začínám být hustý, ale tak hustý ještě nejsem. Cenová hladina tohoto kousku mi zabránila se zamilovat - ovšem pro ty "netakovéžidy" je to masakr. Ormaie - Toi Toi Toi: bylo mi nabídnuto v rámci mé hýkavé touhy po dřevě a během první vteřiny po aplikaci jsem si okamžitě vybavil divadelní pódium...což mi prodávající následně potvrdila. Zjednodušil bych to tak, že dřevo ještě nikdy nebylo dřevěnější...po chvíli se dere ven nasládlá vůně vanilky. Výdrž zatím nevím, jelikož se tu vyprazdňuju z intenzivních dojmů, ale rozhodně je to jedna z těch, které bych koupil a na kterou časem spíš dojde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna (upraveno) @Bukoowsky mi psal už kolem oběda z krámu o výše uvedených kouscích a protože jsem byl dneska výjimečně v Praze, vyrazil jsem samozřejmě na průzkum! Jak to dopadlo, asi nemusím ani zmiňovat. Za mě je Ormaie - Toi Toi Toi (nechtěně vtipný název) velmi příjemný překvapení. První test byl na papírek a rozšířilo se mi chřípí zaujetím, který nepřešlo ani po pěti minutách. Rozhodl jsem se tedy k testu na ruku. První dvě minuty ani náznak toho, co jsem cítil na papíře! Naopak se dostavila úplně cizí vůně, která se mi vůbec nelíbila. Jak už to tak ale bývá, po další minutě se to všechno začalo odpařovat tím správným způsobem. Nevím, jestli mi to víc připomíná letitý pódium doutníky začouzenýho šantánu, kde desítky tanečnic léta hopsaly v rytmu kankánu a kromě potu se do dřeva vpily i části šminek a pudru, nebo starou a pavučinama omotanou knihovnu ukrytou na půdě mezi sušenýma luskama vanilky. Dřevo, starý, odřený a provoněný dekádami služby, je nevtíravě dominantní, úžasně překrytý jemným pudrem z prachovky a vzdáleným stínem leštidla s vanilkovou substancí. Strašně zajímavá vůně, nesmírně uhlazená a decentní. Žádná divočina, naopak uklidňující a objímající závan starýho města, pouličních malířů, plynových lamp a droček s vozkama sedícíma na bidýlku. Elegantní, přesto mladá, šarmantní, leč nenechavá. Zcela určitě unisex a zcela určitě celoroční věc. Jedinou obavou je výdrž. Na blízko je cítit v pohodě 6 hodin, oblak a projekci otestuju až zítra s normální dávkou. Pro ivana - pačuli je v ní taky . Skóre: 9/10 Ormaie - Papier Carbone se mi připletl pod ruku logicky ze zvědavosti. Na první dobrou mě vlastně zaujal víc než Toi(ka), protože mám rád vůni lékořice a anýzu. Typově nebo základní charakteristikou je parfém vzdáleně podobnej Musc Ravageur od F. Malleho, ale odlišuje se větší porcí svěžesti a "kořenitosti" v kombu se zmíněnou lékořicí, která z něj vyčnívá v nenápadným hrbolku (takovej voňavej Říp). Není přehnaně sladká, přesto je hutná a velmi příjemně vyvážená. Při troše fantazie z ní fakt člověk cítí list ručně dělanýho papíru s letitym inkoustem a písmo naškrábaný husím brkem, ale pozor - nic starodávnýho nebo zašlýho. Naopak - čerstvej hnědej papír a starej inkoust, lehounkej závan tabáku. To všechno namíchaný ve strašně příjemným mixu, kterej potěší, uklidní, pohladí a vyvolá spokojenej úsměv na tváři. V návalu počátečních dojmů jsem měl dokonce nutkání ho vzít taky, ale pak jsem si řekl, že toho jednak mám víc než dost, beztak jsem totálně udělanej do Raw Goldu a že už vlastně podobnou vůni mám. Ale pro lidi, který v Muscu detekují závan kočičí moči (já ne), by to mohla bejt rozhodně zajímavá alternativa. Výdrž podobná jako u Toi, tj. na blízko cítit 6+ hodin a při máchání rukou ve vzduchu i na kratší vzdálenost. Skóre: 9/10 Upraveno 25. dubna uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna 7 hours ago, Americkej said: Vím, že těžko vybírat pro cizí vkus. Ale stejně se zeptám. Máte tip pro ženskou? Zadání: Dárek pro sestřenku k narozkám. Typ: Drobná sportovní bloncka, aktivní, před padesátkou. Pojedu tam na motorce, takže potřebuju dárek co se vejde do kapsy a napadl mne parfém. Hele, tohle je strašně těžký, když nevíš ani náznakem, co má ráda za typy vůní. Z ozkoušenejch (niché) asi takhle, ale bojim se, že všude bude potíž s cenou... Za mě je stoprocentně safe volba Kilian - Moonlight in heaven (vyzkoušeno na cca 8 holkách různýho věkovýho průřezu se 100% úspěšností = nákup). Myslím, že začíná na 5K. Totéž potom Baccarat 540, o kterým se tu psalo xkrát. Malej flakon stojí 4K. Barrois - Tilia je novinka, supersvěží věc (psal jsem u to ní pár stránek dozadu), která bude sedět jak mladý holce, tak zralý dámě. Malej flakon stojí 3K. Potom z dalších Byredo - Black saffron. Super "univerzální" vůně, každej si v ní najde něco, což z ní dělá relativně bezpečnýho kandidáta, ale zase ničím extra nevyčnívá. Začíná na 4K. Dál mě z hlavy už nic moc nenapadá, resp. napadá, ale už jsou to "specifický" věci, který jsou něčím zajímavý a tam je to fakt hra vabank. Z běžný "konfekce" mainstreamu bohužel nemám za poslední roky moc přehled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 25. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. dubna Děkuju, přeci jen mi to přijde vřelejší než poukaz. Ten Barrois - Tilia je mi sympatickej dle popisu a v limitu, kterej mi přijde adekvátní. Dík za fundovanej nástřel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna před 9 hodinami, KFL napsal: Pro ivana - pačuli je v ní taky . Ja mam na ceste 5 vzoriek od Matiere. A akurát sú píšem s @Bukoowsky ze to sú posledné... na istý čas. Z jeho reakcie som vycítil pochybnosti ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna @ivan_989 Pripadam si ako keby ziak z autoskoly chcel radit pretekarovi F1 ako zajazdit Monzu....ale ked hladas nieco na leto... Ja som parfem skusil, na moj vkus super. Ale pravdou je, ze niche parfemy, ku ktorym som sa dostal "vdaka" vam asi pred mesiacom su pre mna super snad kazdy jeden doteraz vyskusany takze ber to s rezervou. Black Sea by Lorenzo Pazzaglia Zdroj: cast komentaru z fragrantica: Shrnul bych parfém takto: moře, stop. Takové soustředění posouvá vyprávění do neprobádaných rovin. Moře je zde v neustálém pohybu, a to po celou dobu neuvěřitelného trvání. Bouřlivé, klidné, větrné, studené, bouřlivé, teplé, v plném slunci, v temné noci, řasy se objevují a mizí, vlhké dřevo nasáklé solí. Živá vůně, skutečně velkolepá. Očekávání vysoká a bohatě překonaná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna před 56 minutami, EpsteinBarr napsal: takze ber to s rezervou. Black Sea by Lorenzo Pazzaglia Ach jo. To je zle. Lebo podla zlozenia a toho co pisu, to vyzera fakt dobre Dik za tip. Zaradim do dalsej varky vzoriek (ano, do tej o ktorej som pred hodinou pisal, ze nebude, lebo si davam pauzu ) A podla opisu mi to pripomina aj moju oblubenu Caol Ila Dnes dosiel rad na Kilian - The Fresh - Bamboo Harmony. Ano, taketo nieco, taketo som hladal. Ale je to az prilis podobne dielni MFK. Prilis podobne tomu co uz mam. Takze asi si to necham v stacku , dojde na rad ked miniem ASPON NIECO z toho, co uz mam A vrta mi v hlave Nio by Xerjoff. Je to letne a je to ine...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna před 5 minutami, ivan_989 napsal: Ach jo. To je zle. Lebo podla zlozenia a toho co pisu, to vyzera fakt dobre Dik za tip. Zaradim do dalsej varky vzoriek (ano, do tej o ktorej som pred hodinou pisal, ze nebude, lebo si davam pauzu ) A podla opisu mi to pripomina aj moju oblubenu Caol Ila Dnes dosiel rad na Kilian - The Fresh - Bamboo Harmony. Ano, taketo nieco, taketo som hladal. Ale je to az prilis podobne dielni MFK. Prilis podobne tomu co uz mam. Takze asi si to necham v stacku , dojde na rad ked miniem ASPON NIECO z toho, co uz mam A vrta mi v hlave Nio by Xerjoff. Je to letne a je to ine...... Strašně se mi líbí, jak jsme tu povětšinou konzistentní Tady když jeden řekne, že něco platí, tak přes to nejede vlak! PS: buď v klidu, takových silných statementů jsem za poslední měsíc poslal mnoho...a ještě jich v záloze mám. @kfl jednou bude moct napsat paměti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Všechno, co se tu pochválí, tak k tomu nemají vzorky. Je jiná možnost, než INGREDIENTS STORE? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna před 8 minutami, Americkej napsal: Všechno, co se tu pochválí, tak k tomu nemají vzorky. Je jiná možnost, než INGREDIENTS STORE? Měl jsem i odsud: https://www.vava-voom.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Díky, prolezu to. A pro KFL: Sehnal jsem její nejvíc nejlepčí kámošku a ta mi potvrdila výběr. Měla by to bejt trefa. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 26. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna Díky, prolezu to. A pro KFL: Sehnal jsem její nejvíc nejlepčí kámošku a ta mi potvrdila výběr. Měla by to bejt trefa.Cool! Vidis, usili kolem darku je vzdycky nejvetsi zabava a zadostiucineni . Tak at to klapne! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Potřebuju si tu odložit jen zmínku na téma deodorantů bez hliníku. Po měsíci usilovnýho testování deodorantu Speick Original, který doporučovala @Laika, můžu říct, že je absolutně boží! Naprosto skvěle voní a co je nejdůležitější - funguje! Vyzkoušel jsem různý režimy, a to včetně varianty "na prase", kdy jsem stick tejral 48 hodin bez hygieny. A pořád dobrý! Včera 20 km výšlap po okolí v krásným počasí, tj. člověk lehce propocenej po celym dni, a přesto z podpaží stále jen příjemná vůně. Za mě pecka a děkuji místní fragrance influencerce za tip. Teď ještě teda musim spotřebovat těch asi 20 Borotalco a jinejch non-hliník deodorantů, co jsem v rámci testovacího pomatení nakoupil v DMku . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koza_c Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Je to pravda a mohu potvrdit. Funguje a voní jak má. Koupil jsem zároveň na zkoušku stejný sprch. gel a taky v pohodě. . Borotalco jsem 2x zkusil, ale pokazdy mě odradila ta vune dětského pudru dohromady s indulonou nebo co v tom je. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna před 22 minutami, KFL napsal: Potřebuju si tu odložit jen zmínku na téma deodorantů bez hliníku. Po měsíci usilovnýho testování deodorantu Speick Original, který doporučovala @Laika, můžu říct, že je absolutně boží! Naprosto skvěle voní a co je nejdůležitější - funguje! Vyzkoušel jsem různý režimy, a to včetně varianty "na prase", kdy jsem stick tejral 48 hodin bez hygieny. A pořád dobrý! Včera 20 km výšlap po okolí v krásným počasí, tj. člověk lehce propocenej po celym dni, a přesto z podpaží stále jen příjemná vůně. Za mě pecka a děkuji místní fragrance influencerce za tip. Teď ještě teda musim spotřebovat těch asi 20 Borotalco a jinejch non-hliník deodorantů, co jsem v rámci testovacího pomatení nakoupil v DMku . Přidávám se a tisíce děkovných dopisů...dostalo se to ke mě přes all-areas influencera @KFL a v jeho stylu jsem rovnou brutâlně osejloval i zbytek rodiny, takže to taky začnu objednávat na kontejnery, jelikož...it works Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukoowsky Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna před 4 minutami, Koza_c napsal: Je to pravda a mohu potvrdit. Funguje a voní jak má. Koupil jsem zároveň na zkoušku stejný sprch. gel a taky v pohodě. . Borotalco jsem 2x zkusil, ale pokazdy mě odradila ta vune dětského pudru dohromady s indulonou nebo co v tom je. . před 4 minutami, Koza_c napsal: Je to pravda a mohu potvrdit. Funguje a voní jak má. Koupil jsem zároveň na zkoušku stejný sprch. gel a taky v pohodě. . Borotalco jsem 2x zkusil, ale pokazdy mě odradila ta vune dětského pudru dohromady s indulonou nebo co v tom je. . Přesně to samý jsem říkal Jako bych si mlsně olizoval koutky při pohledu přes plot do mateřské školky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 5 minutes ago, Koza_c said: Borotalco jsem 2x zkusil, ale pokazdy mě odradila ta vune dětského pudru dohromady s indulonou nebo co v tom je. . Ta vůně mě právě ukrutně baví . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. dubna Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna Ja som zase Speick po skuske ponechal v policke (nie preto, zeby nefungoval, to rozhodne nie) a ficim na Sebamed. Borotalco som nemal, u nas v DM som ho nenasiel, ani na eshope. No ale, mal som moznost otestovat Raw Gold a nie som z toho prave stastny. Teda ja ano, viem si predstavit bezproblemove suzitie na najvyssej urovni. Akurat doma ma s nim moje okolie problem. Najprv som sa nadseny (po celkom dlhej dobe od aplikacie) "nechal ovonat" manzelkou....vyzerala celkom nespokojne. Po chvili mi vravi, pod este raz ku mne, nech to opät skusim. Dcera sedela oproti. Po druhom testovani mi moja draha vravi, ze smrdim tak nejak divne, neurcito...ako nejaky transsexual, ani tak ani tak, proste nejak "indiferentne". Riadna blbost teda. K tomu dcera dodala, ako keby sa naviac na toho transsexuala brigadujuceho vo farboch-lakoch vylialo nieco v sklade. Cize mam celkom obavu z reakcie na Tonnerre BeauFort London, ktory som kupil naslepo, lebo bola zlava 40% A tiez sa tesim na poznamky k Jovoy La Liturgie.... a k voni ministrantov a pod....to bude masaker. Lebo bola zlava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se