EpsteinBarr Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 10 hodinami @Bukoowsky Ty si bol aspon o hodinu neskor, ja o 5 minut, to zaboli ovela viac Dnes som po nervoch v office vyrazil do nasej super parfumerie 1907, ktorá nie je teda "len" eshopom, ale ich vlastne parfemy sa predavaju po celom svete. Isiel som tam s konkretnou ideou. A sice, vyskusat Beaufort London a ich Force Majeure kolekciu. Po skusenostiach s Tonnere...ktory vonia ako horiaca drevena lod, na ktorej teda zaziva hori aj posadka, vybuchuju sudy s pusnym prachom, v horucave sa pripeka krv a namornici (ktorí este ziju) sa to snazia hasit slanou vodou (neuspesne). Vyskusal som poradie parfemov: The Grudge, Cape Wrath a nakoniec Pyroclasm (nazov sedi a ano, predpona pyro tiez). Nekompromisne, divoke, sialene, zivelne, intenzivne. Pyro papierik som vyhodil priamo na mieste. Odchadzal som s rozhodnutim, ze doma hned vyhodim aj zvysne. A s vierou, ze sa nebudem musiet rozlucit aj so zimnou bundou Sir Joseph. Akoze boli zabalene v poskladanej A4, ale aj tak. Teda takto...asi by som bol dobrym adeptom pre BDSM... Nejakym zvratenym sposobom sa mi tie vone vtieraju pod kozu, chodievam si cely vecer ovoniavat papieriky a toto asi nedopadne dobre Presnejsie, moze to dopadnut zle (The Grudge) alebo este horsie (Cape Wrath). Chce to skusit na kozu. Na zapästia som skusil Alhambra Oud od Ramon Monegal a Mudejar Obscur od Majda Bekkali. Z Monegala som nadseny. Z Bekkali len o trosku menej. Chcelo by to este jeden test. Vyskusal som samozrejme viacero voni, ale to si este musim utriedit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Humanzero Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Před hodinou, Bukoowsky napsal: a mně taky!! Když jsem to viděl o hodinu později, rozklepala se mi bradička...nicméně - já jak se k něčemu odhodlám - prostě tunel Dnes balíček z Ingredients a stejné vzorky navíc 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami “Isiel som tam s konkretnou ideou. A sice, vyskusat Beaufort London a ich Force Majeure kolekciu. Po skusenostiach s Tonnere...ktory vonia ako horiaca drevena lod, na ktorej teda zaziva hori aj posadka, vybuchuju sudy s pusnym prachom, v horucave sa pripeka krv a namornici (ktorí este ziju) sa to snazia hasit slanou vodou (neuspesne).”Popsals to tak, ze neco z toho budu muset zkusit . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se