Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Bukoowsky Ty si bol aspon o hodinu neskor, ja o 5 minut, to zaboli ovela viac 🤣

Dnes som po nervoch v office vyrazil do nasej super parfumerie 1907, ktorá nie je teda "len" eshopom, ale ich vlastne parfemy sa predavaju po celom svete.
Isiel som tam s konkretnou ideou. A sice, vyskusat Beaufort London a ich Force Majeure kolekciu. Po skusenostiach s Tonnere...ktory vonia ako horiaca drevena lod, na ktorej teda zaziva hori aj posadka, vybuchuju sudy s pusnym prachom, v horucave sa pripeka krv a namornici (ktorí este ziju) sa to snazia hasit slanou vodou (neuspesne).

Vyskusal som poradie parfemov: The Grudge, Cape Wrath a nakoniec Pyroclasm (nazov sedi a ano, predpona pyro tiez). Nekompromisne, divoke, sialene, zivelne, intenzivne.
Pyro papierik som vyhodil priamo na mieste. Odchadzal som s rozhodnutim, ze doma hned vyhodim aj zvysne. A s vierou, ze sa nebudem musiet rozlucit aj so zimnou bundou Sir Joseph. Akoze boli zabalene v poskladanej A4, ale aj tak. Teda takto...asi by som bol dobrym adeptom pre BDSM... Nejakym zvratenym sposobom sa mi tie vone vtieraju pod kozu, chodievam si cely vecer ovoniavat papieriky a toto asi nedopadne dobre 🙈 Presnejsie, moze to dopadnut zle (The Grudge) alebo este horsie (Cape Wrath). Chce to skusit na kozu.

Na zapästia som skusil Alhambra Oud od Ramon Monegal a Mudejar Obscur od Majda Bekkali. Z Monegala som nadseny. Z Bekkali len o trosku menej. Chcelo by to este jeden test.

Vyskusal som samozrejme viacero voni, ale to si este musim utriedit.

• Dát hlas 1
Odesláno
Před hodinou, Bukoowsky napsal:

a mně taky!! 😄 Když jsem to viděl o hodinu později, rozklepala se mi bradička...nicméně - já jak se k něčemu odhodlám - prostě tunel 😎

F364EBF1-6793-4843-8431-D4D85357D838.JPG

Dnes balíček z Ingredients a stejné vzorky navíc 😀

• Dát hlas 1
Odesláno

“Isiel som tam s konkretnou ideou. A sice, vyskusat Beaufort London a ich Force Majeure kolekciu. Po skusenostiach s Tonnere...ktory vonia ako horiaca drevena lod, na ktorej teda zaziva hori aj posadka, vybuchuju sudy s pusnym prachom, v horucave sa pripeka krv a namornici (ktorí este ziju) sa to snazia hasit slanou vodou (neuspesne).”

Popsals to tak, ze neco z toho budu muset zkusit .

Odesláno
před 10 hodinami, EpsteinBarr napsal:

Beaufort London

Ja poznám len Vi Et Armis a to je také ze zaujalo. Viackrát som takmer kúpil discovery set, ale vždy zvíťazilo niečo iné (naposledy Crivelli)... tak možno raz... :)

Odesláno
před 10 hodinami, EpsteinBarr napsal:

@Bukoowsky Ty si bol aspon o hodinu neskor, ja o 5 minut, to zaboli ovela viac 🤣

Dnes som po nervoch v office vyrazil do nasej super parfumerie 1907, ktorá nie je teda "len" eshopom, ale ich vlastne parfemy sa predavaju po celom svete.
Isiel som tam s konkretnou ideou. A sice, vyskusat Beaufort London a ich Force Majeure kolekciu. Po skusenostiach s Tonnere...ktory vonia ako horiaca drevena lod, na ktorej teda zaziva hori aj posadka, vybuchuju sudy s pusnym prachom, v horucave sa pripeka krv a namornici (ktorí este ziju) sa to snazia hasit slanou vodou (neuspesne).

Vyskusal som poradie parfemov: The Grudge, Cape Wrath a nakoniec Pyroclasm (nazov sedi a ano, predpona pyro tiez). Nekompromisne, divoke, sialene, zivelne, intenzivne.
Pyro papierik som vyhodil priamo na mieste. Odchadzal som s rozhodnutim, ze doma hned vyhodim aj zvysne. A s vierou, ze sa nebudem musiet rozlucit aj so zimnou bundou Sir Joseph. Akoze boli zabalene v poskladanej A4, ale aj tak. Teda takto...asi by som bol dobrym adeptom pre BDSM... Nejakym zvratenym sposobom sa mi tie vone vtieraju pod kozu, chodievam si cely vecer ovoniavat papieriky a toto asi nedopadne dobre 🙈 Presnejsie, moze to dopadnut zle (The Grudge) alebo este horsie (Cape Wrath). Chce to skusit na kozu.

Na zapästia som skusil Alhambra Oud od Ramon Monegal a Mudejar Obscur od Majda Bekkali. Z Monegala som nadseny. Z Bekkali len o trosku menej. Chcelo by to este jeden test.

Vyskusal som samozrejme viacero voni, ale to si este musim utriedit.

Alhambra Oud mohu jenom doporučit, je to opravdu bomba, potom ještě bych doporučil od Electimuss Octavian, jestli máš možnost vyzkoušet.

Odesláno
před 2 minutami, KFL napsal:

Tvl, už si připadám trochu jak influencer, když tolik lidí (cca 5) bude mít Saharu :D

Jo uplne jsi to vystihl a proto jsem si koupil jiný parfém. 😁👍.

• Haha 1
Odesláno
Právě teď, KFL napsal:

A cos koupil? Ptám se pro kamaráda :D 

😁😁.
Vyřiď kámošovi, ze už konečně byla naskladnena nova dávka od Kintsugi, tak jsem to na radu zkusil znovu i když mi předtím moc nevoněla a nechtel jsem byt zatim mezi těma 5ti co má SAHARU. 
Tak uvidíme jak mi bude vyhovovat a jakou bude mít projekci.

• Díky 1
Odesláno

Já se zanořil do recenzí Beaufort London a usoudil jsem, že něco tak zvrhlýho a nesmyslnýho prostě musim zkusit, takže mám na cestě sadu všech tří discovery setů :D. Kdybych se dlouho neozýval, tak čichový buňky donutily mozek k explozi a ožíraj mě psi. 

• Dát hlas 1
Odesláno
před 19 minutami, KFL napsal:

Beaufort London

Ak ti potom ostane vo vzorkách použiteľné množstvo, odkupim  / vymenim 😊

Odesláno

Vzorky Beaufort dneska prisly. Zkusili jsme diky predeslym recenzim Pyroclasm, Tonnere, Iron Duke a Cape Wrath.

A autenticke dojmy asi takhle… Par kapek prvnich dvou se rozptylilo po podlaze. Az z predsine dosel pes, ocichal a vzapeti se v tom zacal valet. Doted tohle chovani aplikoval jen u mrsin a ho*en.

Dluzno dodat, ze oba dotcene vzorky jsem zradne caknul na ruce junioru, kteri posleze s davivymi zvuky leteli do koupelny drhnout predlokti savem. Pricemz jeden se bezne koupe v Mortelu a druhej v Santal austral.

Za me pecka!

(vetsi rozbor pozdeji)

• Haha 3
Odesláno

Cape Wrath mi prisiel velmi fajn. Az do tej miery, ze si ho snad aj kupim. Ale radsej este skocim do parfumerie na jeden test. Pre istotu. Alebo na dva testy... 🙂 
The Grudge je az prilis jemny, ale mal som ho na druhom zapästi a mozno v tej divocine "zanikol". 

Alebo to cele vyhra Lorenzo Pazzaglia a Black Sea na teplejsie mesiace.

Odesláno
27 minutes ago, EpsteinBarr said:

Cape Wrath mi prisiel velmi fajn. Az do tej miery, ze si ho snad aj kupim. Ale radsej este skocim do parfumerie na jeden test. Pre istotu. Alebo na dva testy... 🙂 

Na mě je Cape Wrath moc ostrej, něco z něj strašně trčí - štiplavýho, zeleně svěžího, ale stříklýho do balzamika. Pocitově taková lehce ředěná koňská moč na náměstí u kočáru (a to nemyslim ve zlym, pach koní mám rád).

Mám ho na pazouře už 2 hodiny a je to prostě zase takovej ten model starodávná kolínská po strejcovi, co pamatoval císaře pána, kterou jsi našel v truhle na půdě mezi šavlema, jezdeckym bičíkem a voskem na půlmetrovej knír :).

Iron Duke je umírněnější a příjemnější, ale toho zkusím rozepsat později.

• Haha 1
Odesláno
3 hours ago, Harwey said:

hladam sladko kavovy parfem, tento sprchac je napr. skvely, tak nieco podobne

nemate nejaky tip kde a co?

Killian - Intoxicated (kafe jak vyšitý), popř. možno i Back to Black

• Díky 1
Odesláno
před 2 hodinami, KFL napsal:

Killian - Intoxicated (kafe jak vyšitý)

To fakt? Na sebe to nejako extra kavovo necítim, hm

Keď káva tak Amore Caffe. (Mancera). Jak keby pred teba postavili Irish coffee. :)

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...