Návštěvník YPO Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 u mňa takto, aktuálne vedie Bottega Veneta Pour Homme a Gucci Envy kdes koupil tu zelenou věc ..... je to starožitnost nebo se to dá ještě někde koupit ? ....... nutně to potřebuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 (upraveno) Gucci Envy, tu už mam dlhšie a kupoval som ju vo Fann, ale už sa bohužiaľ nevyrába a zatiaľ som ešte nenašiel za ňu patričnú náhradu tak si ju šetrím , vo všetkých e-shopoch ju majú vypredanú kdes koupil tu zelenou věc ..... je to starožitnost nebo se to dá ještě někde koupit ? ....... nutně to potřebuju Upraveno 27. prosince 2015 uživatelem MR1990 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 27. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2015 Gucci Envy, tu už mam dlhšie a kupoval som ju vo Fann, ale už sa bohužiaľ nevyrába a zatiaľ som ešte nenašiel za ňu patričnú náhradu tak si ju šetrím , vo všetkých e-shopoch ju majú vypredanú to sem si myslel .... nechápu proč se to přestalo vyrábět .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassko2 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 Keďže som celý rok poslúchal, tak pod stromčekom bolo toto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 to sem si myslel .... nechápu proč se to přestalo vyrábět ....Na německym Amazonu jsou asi 3 kusy .. ale frajeři to střílej za 350? a víc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 28. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2015 tak to potom predám moju polovicu fľašky za 150? Na německym Amazonu jsou asi 3 kusy .. ale frajeři to střílej za 350? a víc . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerber Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Ja ted pouzivam toto a muzu rict, ze spokojenost velika. ... velmi příjemná vůně, dík za tip... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radius Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Já si takhle vždy oblíbil parfém, u kterého jsem chtěl už zůstat (Gucci Envy), naposledy Valentino V Homme a po chvíli ho přestali vyrábět, už se mi to tak stalo u tří a nemám na to nervy. Tak jedu komerční proud Armani Code. Předpokládám, že ho přestanou vyrábět... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 2. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2016 Mě dostali takhle s Donem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 10. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2016 Příjemná vůněhttp://www.bexley.com/Bexley/en/p/fashion_accessories/eaudeparfumbexley?tarification=PROMO&coloris=gold Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingi88 Odesláno 17. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2016 Začínám pomalu vybírat něco nového do sbírky na jaro - léto... rád bych něco citrusově svěžího s dobrou výdrží, zatím mě zaujal tenhle kousek: http://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/L-Eau-d-Issey-Pour-Homme-721.html nemáte někdo zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Tak jsem chvili pouzival C.K. a ted jsem si koupil Mont Blanc Emblem, fakt pekna vune. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Začínám pomalu vybírat něco nového do sbírky na jaro - léto... rád bych něco citrusově svěžího s dobrou výdrží, zatím mě zaujal tenhle kousek: http://www.fragrantica.com/perfume/Issey-Miyake/L-Eau-d-Issey-Pour-Homme-721.html nemáte někdo zkušenost? asi s křížkem po funuse, ale příjemnej citrón s dobrou výdrží je od diorahttp://www.prodejparfemu.cz/dior/homme-cologne-edc_447998.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honzis Odesláno 23. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. dubna 2016 Ahoj, já za citrus beru Hugo Boss In motion. Jinak běžně do práce se držím klasiky Armani v Acqua di gio, ta je svěží a lehká, a když chci něco těžkýho, tak je jasná volba Hermes Terra'd Hermes. Hodně podobná Hermovi je Montale Red Vetiver, ale Hermes je podle mě lepší. Odesláno z mého H60-L04 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. dubna 2016 (upraveno) Jsem si udelal radost a koupil jsem si toto hned 2x . Hodne mi to uchvatilo. Upraveno 24. dubna 2016 uživatelem tano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ingi88 Odesláno 27. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2016 Tolja - po funuse to ještě není ... stále jsem nevybral Každopádně mám teď zálusk na tenhle http://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Declaration-L-Eau-24711.html Zatím jsem ho zkusil v Douglasu a spokojenost, výdrž asi nebude valná, ale to vyřeším perfumepodem od travala... Ta původně zamýšlená Issey mi vyloženě smrděla, byla až moc svěží a skoro vůbec jsem necítil citrusy, spíše květiny... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2016 Nově teď Givenchy - play sport - Velmi příjemná osvěžující vůně která se jen tak někde necítí, i když mě zaujala až po týdnu čichání vzorku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Povidláček Odesláno 6. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2016 Tak já teď začal ujíždět na tomhle, minimálně na blížící se léto, ale asi z toho udělám svojí "signičr frejgrenc" protože mi to fakt voní. Navíc první den na sobě a už jsem chytil jeden kompliment. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Nějaké tipy na letní vůni od Dolce nebo Chanel? Připadne i jiné, důležitá je vydrž. Předem diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marfael Odesláno 8. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2016 Chanel allure homme sport. Prijemna a vydrz lehce nadprumerna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se