Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dior Fahrenheit. Laska na prvni cichnuti, uz nechci nikdy nic jineho. Tak vyraznou, dlouhotrvajici a sofistikovanou vuni jsem v zivote nezazil. Chodim v kosili, furt oholeny a az teprve tahle vune me definuje.

182.jpg

Odesláno

Dneska jsem se odvazil objednat prvni vuni pres web, nexhtelo se mi, ale dlooouho a marne jsem ji shanel - Boucheron Jaipur Homme, k pouziti tak 3 x do roka (spolecenske udalosti, kde jina barva kosile nez bila je faux-pas :) ), ale zeru ji!

Jinak podle denni doby, pocasi, nalady a planovane cinnost stridam:

Bvlgari BLV

Davidoff Silver shadow

Armani Code

Davidoff Cool water happy summer

Lanvin Vetyver

David Beckham Intimately

Odesláno

Dior Fahrenheit. Laska na prvni cichnuti, uz nechci nikdy nic jineho. Tak vyraznou, dlouhotrvajici a sofistikovanou vuni jsem v zivote nezazil. Chodim v kosili, furt oholeny a az teprve tahle vune me definuje.

182.jpg

Mezi námi děvčaty, tahle voňavka je docela mainstream. Používám jí poslední rok a trošku se mi přejedla. Vůně je to nezaměnitelná, ale dost výrazná. Teď se chystám přejít na Fahrenheit 32. Měl jsem 10ml vzorek a je rafinovanější než klasický Fahrenheit.
Odesláno

Vim, vzdyt je to najprodavanejsi vune vsech dob. Pocitove, mainstream jsou pro me prave Fahrenheit Absolute a Fahrenheit 32, o tech jsem vedel uz davneji. Hloubeji me oslovil az klasicky Fahrenheit. Ale kdo vi, jak mi co bude smakovat az se mi zunuje smile.gif

Odesláno (upraveno)

Dneska jsem se odvazil objednat prvni vuni pres web, nexhtelo se mi, ale dlooouho a marne jsem ji shanel - Boucheron Jaipur Homme, k pouziti tak 3 x do roka (spolecenske udalosti, kde jina barva kosile nez bila je faux-pas :) ), ale zeru ji!

To znám, já měl takovou "cosi od Hermes" a i když neobrážím plesy v Opeře, vždy jsem se těšil ;)

Jinak aktuálně střídám Egoist Platinum s Emanuel Ungaro Apparition a experimentuji s Eau d'Ikar. Prostě "k hadrám"..

Upraveno uživatelem gougy
  • po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

Donedávna Envy for men od Gucciho, jenže mi jí před pár měsicí přestali vyrábět...

GucciEnvy.jpg

Upraveno uživatelem Adam G.
Odesláno

Zajímalo by mě podle čeho vybírají kluci kolem těsně po 20-ti. Nedávno jsem to probíral s jednou slečnou v parfumerii a ta řikala, že přijdou, vezmou a ani neočichají. Většinou profláklé vůně a nebo hrůzostrašné značky ("dejvid bekhem", paco rabanne, acqua di gio od armaniho - hrozně profláklá - jde cití na každém druhém).

myslím si jako jediný to, že nají tu svou "signature scent" je jako s hodinkami, přitelkyní - někdo najde hned a někdo nenajde celý život.

• po měsících...
Odesláno

nemam rad velke firmy, zvlast ty co delaji vse od trenyrek po parfem. Ted jedu par veci z Gallimard Grasse ... a obas L'Occitane Eau de Baux

Sorry, ale to je firma na úrovni tak Astrid Praha. Obě.

Odesláno

Když už se to tu znova otevřelo, musim se přiznat, že jsem se přes Vánoce pomát do YSL - L'Homme a YSL - La Nuit de L'Homme a obě jsem si koupil. Nejvíc mi vyhovujou smíchaný/naaplikovaný dohromady v poměru 3:1 :D.

Odesláno

Když už se to tu znova otevřelo, musim se přiznat, že jsem se přes Vánoce pomát do YSL - L'Homme a YSL - La Nuit de L'Homme a obě jsem si koupil. Nejvíc mi vyhovujou smíchaný/naaplikovaný dohromady v poměru 3:1 :D.

Taky hezký, ale od té doby, co YSL opustil firmu, míchají jejich voňavky ti módní parfumérníci z chenických firem a všechny voní tak nějak...stejně. Jsi docela parfémově zkušený, mohl bysocenit něco ze starší produkce, Kourose, M7, Pur Homme... loni vyšli s retro kolekcí (v černých "kostkách"), docela se jim povedla, a je v ní M7 Oud Absolu, která je dle mého fakt pěkná.

Nicméně po tom, co už jsi vyzkoušel a s drahýma hodinkama na ruce bych tě viděla v něčem od malého nezávislého evropského parfuméra (tedy někoho, kdo vyrábí sám parfémy, nenechá si je produkovat od chemických fabrik z prefabrikátů, jak to dnes dělají všichni z LVHM holdingu - v hodinkové sféře s nimi taky asi máte zkušenosti).

Vše bez urážky, vyjadřuju zde parfémové sympatie......

Odesláno

Já jsem konzervativní, v podstatě parfémy nestřídám, používám už 10 let tento:

img_1258714680.jpg

Na střídačku mám Armani Code, Burberry London a Gucci by Gucci, přičemž ten Armani mi asi vyhovuje z těch tří nejvíc, ale stejně ho využiju tak jednou za dva měsíce, jinak stále ten Baldessarini...

Odesláno

Nicméně po tom, co už jsi vyzkoušel a s drahýma hodinkama na ruce bych tě viděla v něčem od malého nezávislého evropského parfuméra (tedy někoho, kdo vyrábí sám parfémy, nenechá si je produkovat od chemických fabrik z prefabrikátů, jak to dnes dělají všichni z LVHM holdingu - v hodinkové sféře s nimi taky asi máte zkušenosti).

Vše bez urážky, vyjadřuju zde parfémové sympatie......

Tak len do nas...

Odesláno

Taky hezký, ale od té doby, co YSL opustil firmu, míchají jejich voňavky ti módní parfumérníci z chenických firem a všechny voní tak nějak...stejně.

Mně je to nějak jedno, abych pravdu řekl. Kupuju to, co mě baví a pokud YSL voňavky míchá nějakej chemik, tak ať - dokud mě to baví :).

Parfémy pro mě nejsou jako hodinky, je to jen spotřebák. Když mě něco přestane bavit, tak to vyhodim nebo někomu dám, a koupim něco jinýho :).

Odesláno (upraveno)

Mně je to nějak jedno, abych pravdu řekl. Kupuju to, co mě baví a pokud YSL voňavky míchá nějakej chemik, tak ať - dokud mě to baví :).

Parfémy pro mě nejsou jako hodinky, je to jen spotřebák. Když mě něco přestane bavit, tak to vyhodim nebo někomu dám, a koupim něco jinýho :).

Škoda. Myslela jsem, že tak velejemní znalci, jako jsou hodinkáři, dokáží ocenit všechno s duší. :) Hodinky, auta, vůně...

Upraveno uživatelem Laika

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...