tombed Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Když já jsem takový houser důvěřivý, naletím každýmu hejskovi s kratkym zobakem woe na mě musíš nastoupit voňavý na srazu a né jako ty, po čtyrech hodinách uřícený z auta a ještě po celodenním mítingu dobře, ať nejsem OT, já toto: http://en.bulgari.com/productDetail.jsp?prod=91102 http://www.isseymiyakeparfums.com/#/31/perfumes/55/l-eau-d-issey-pour-homme/ http://www.shiseido.com/zen-for-men-eau-de-toilette/0768614102090,default,pd.html&cgid=fragrance-zenmen#!i%3D0
gas Posted May 13, 2012 Report Posted May 13, 2012 Mne jebne ten sarmantni, vysoky, hubeny, nabuseny ostravak me zase dohnal k placi
pato31681 Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 Posledne dva roky pouzivam puma animagical a som spokojny Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
montemar Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 (edited) .. co jsem vsechno mel (na presny odrudy vetsiny znacek uz si nepamatuju, musel bych googlovat) : jil sander, pacco rabanne, bogner, carl lagerfeld, d&g by, bvlgari asi 4 druhy, boss 3-4, armani, chanel, dior, hermes, mont blanc, kenzo, givenchy asi 3x, thierry mugler angel, gucci, azzaro, YSL, calvin klein, lacoste, ralph lauren, a jeste jich par bude, ale nevzpomenu si... .. dnes jsou mi vune, ktery jsou citit dal, nez v "osobni zone", protivny... kvalitni sprchac uplne staci,... (ten, kdo ho ma citit, ho citi - tzn. já, +1) Edited May 14, 2012 by montemar
Horhe Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 .. co jsem vsechno mel (na presny odrudy vetsiny znacek uz si nepamatuju, musel bych googlovat) : jil sander, pacco rabanne, bogner, carl lagerfeld, d&g by, bvlgari asi 4 druhy, boss 3-4, armani, chanel, dior, hermes, mont blanc, kenzo, givenchy asi 3x, thierry mugler angel, gucci, azzaro, YSL, calvin klein, lacoste, ralph lauren, a jeste jich par bude, ale nevzpomenu si... .. dnes jsou mi vune, ktery jsou citit dal, nez v "osobni zone", protivny... kvalitni sprchac uplne staci,... (ten, kdo ho ma citit, ho citi) To ti musí bejt aspoň 70, nebo to na sebe špricáš po deckách..?
montemar Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 jj, co mi nesedlo jsem bud daroval a nebo vyhodil...
montemar Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 (edited) 42 ... za 20 let se to dá stihnout... ... zvlásťě s hodinkama ;-) Edited May 14, 2012 by montemar
montemar Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 cloveku je 40+ a v hlave je prastenej, stejne jak kdyz mu bylo 18y... alespon ja to tak mam
Tittus Posted May 14, 2012 Report Posted May 14, 2012 (edited) Již několik let hledám a střídám, ale nakonec vždycky zvítězí můj favorit. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited May 14, 2012 by Tittus
Viktor Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Rád nakupuji tady Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Zkusil jsem toho hodně, ale vždy se vracím k vlajkový lodi Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience.
Red Dwarf Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 (edited) **** je ti málo? edit: to je bordel, nejde napsat ani *nus Edited May 15, 2012 by Red Dwarf
Peta-Biker Posted May 15, 2012 Author Report Posted May 15, 2012 (edited) Přidávám tip. Ideální jako dárek, moc povedená vůně, lehká, navíc za super peníze v dárkové kazetě. Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. Edited May 15, 2012 by Peta-Biker
marosh Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Přidávám tip. Ideální jako dárek, moc povedená vůně, lehká, navíc za super peníze v dárkové kazetě. Já bych to upravil trošku. Ideální jako dárek pro gaye. Tuhle značku si nějak nedokážu spojit s chlapem, jak ve smraděnkách, tak v hadrách. A ne proto, že sám Versace byl velký kuřbuřt, ale všechno, co se motá kolem toho modního imperia mi příjde, že je to pro ženské. Tečka.
Moty Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 (edited) Já si dneska v Omega boutique očuchal toto: Images are visible only to registered users. Please register or sign in to enable full experience. A moc se mi to zalíbilo, asi tam zajdu ještě jednou a zakoupím, říkal K. že to je jen u nich:smile_anim: Edited May 15, 2012 by Moty123
Locque Posted May 15, 2012 Report Posted May 15, 2012 Já si dneska v Omega boutique očuchal toto: A moc se mi to zalíbilo, asi tam zajdu ještě jednou a zakoupím, říkal K. že to je jen u nich:smile_anim: Co to koštuje?
Recommended Posts