semi001 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Paráda gratuluji Trvalo Ti to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 sexiku, nemel by ses dopsat? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64976-scitani-lidu-2013/page-6 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 A mě (na čas ) vymazat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 tak odtud vitr vane Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 V 4. 2. 2014 v 13:23, sibirnaya napsal: sexiku, nemel by ses dopsat? http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/64976-scitani-lidu-2013/page-6 V 4. 2. 2014 v 14:01, Viktor napsal: A mě (na čas ) vymazat?Splněno !!! .......... tak se mi zdá, nechybí tam Baker ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Ty hodinky se vůbec nedají fotit, tak aspoň pár prvních pokusů....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 foto nádherné, jen mám také pocit, že makro nekompromisně odhalilo velmi ledabylé provedení GMT ručky, zcela v rozporu s renomé značky ji bohužel posunulo na pod-čínskou úroveň... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 4. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Je to tak, měl jsem ještě jednu fotku z boku, kde to bylo ještě viditelnější, tak jsem ji radši máznul. Naštěstí normálně okem to není v žádném případě vidět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedja Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 ..no jo..Mercedes už taky není co býval.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Když ji miluješ, není co řešit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Prosím Vás, kdo z normálních lidí má makrooči , Tome paráda ale přesto ti nevěřím to nafurt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 V pátek ti je namočím do piva, omlátím o stůl a tak, ať máš fuckt tůlwoče, congrats Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 V 4. 2. 2014 v 17:38, zekon7302 napsal: Prosím Vás, kdo z normálních lidí má makrooči , Tome paráda ale přesto ti nevěřím to nafurt a kdo je tady normální? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 V 3. 2. 2014 v 18:01, sect napsal: Díky všem za gratulace. Za nedlouho je vyvezu otestovat do "divočiny" a tam se rozhodne, jak dlouho zůstanou, zatím si myslím, že jsem fakt na konci. Luki, skončí tam všichni, tak to zbytečně neoddaluj. Baker, myslím že jsi na tom momentálně stejně ne? Už jsi odsud odevzdal klíče? Organic, jo Orlová, po vybourání jednoho baráku vypadá ten kostel fakt pěkně. Kulix, no moc se nemám pohnout kam. Vždycky jsem říkal, že až budou Rolexy, tak jedině zelené GMT a do dneška mne žádné jiné ani nějak nezaujaly.Zapomněl jsem se zeptat na tu divočinu' Bude Killimanzaro nebo? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Afri to ne, jenom Kapverdy, ale většinu času tam trávíme s místníma - ryby, pomoc ve slumech, regebar, přístavní krčma, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Ty jo, super Na to jsou tvé Rolexky jak dělané, hodně foť, užijte si to a ve zdraví se vraťte zpátky V 8. 2. 2014 v 16:35, sect napsal: Afri to ne, jenom Kapverdy, ale většinu času tam trávíme s místníma - ryby, pomoc ve slumech, regebar, přístavní krčma, atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 superdokonaly... V 4. 2. 2014 v 14:54, sect napsal: Ty hodinky se vůbec nedají fotit, tak aspoň pár prvních pokusů....... P2043080.JPG P2043087.JPG P2043088.JPG P2043090.JPG P2043096.JPG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 9. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Balím..... "Vytuněná" hadra pro 100% jistotu proti náhodnému sundání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Závidím, ty jo a ta hadra jim jako sekne moc Outdoor jak má být .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 9. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2014 Dobrej tuning hadry, tos delal sam nebo se to da nekde koupit? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se