panedge Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Dobrej šílenec,každopádně ten poslední kousek ti řekl bych zůstane dýl...
organic Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 To za těma Roládama je Orlovský kostel?
kulix Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 (upraveno) Myslim, ze jo. Dobre si to jeste pamatujes.. Upraveno 3. února 2014 uživatelem kulix
organic Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Tak rodná hrouda, že...Vzpomínám, když jsem tam byl na poslední půlnoční 5 let zpátky. Cigoši svítili na faráře laserama. Kraj razovity...
sect Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Díky všem za gratulace. Za nedlouho je vyvezu otestovat do "divočiny" a tam se rozhodne, jak dlouho zůstanou, zatím si myslím, že jsem fakt na konci. Luki, skončí tam všichni, tak to zbytečně neoddaluj. Baker, myslím že jsi na tom momentálně stejně ne? Už jsi odsud odevzdal klíče? Organic, jo Orlová, po vybourání jednoho baráku vypadá ten kostel fakt pěkně. Kulix, no moc se nemám pohnout kam. Vždycky jsem říkal, že až budou Rolexy, tak jedině zelené GMT a do dneška mne žádné jiné ani nějak nezaujaly.
bandicoot Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Hmmm, a to ti v tom přehledu chybí Aquatimery, které jsi si odvezl od Pinkasů.Gratulace, pecka.
ricous Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 K Rolexkám vede dlouhá a trnitá cesta, lemována spoustou jiných značek. Pro nás ostatní však i cesta může být cíl... Gratulace!
sect Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2014 V 3. 2. 2014 v 18:35, bandicoot napsal: Hmmm, a to ti v tom přehledu chybí Aquatimery, které jsi si odvezl od Pinkasů.Gratulace, pecka.Druhé odspodu vlevo. Je to fakt komplet, dával jsem si bacha.
Cyril Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Gratuluji! Rolex je v pohode! Ale neboj, nekoncis ciwe! :-)
honza71 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Užij si tu radost.Chápu touhu zkusit RLX, ale jako cíl mi to přijde takový bez nápadu.
bandicoot Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 V 3. 2. 2014 v 18:45, sect napsal: Druhé odspodu vlevo. Je to fakt komplet, dával jsem si bacha.Zatím komplet...
sibirnaya Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 V 9. 3. 2012 v 11:30, sibirnaya napsal: Haha, sect neska dojel ke me na cumendu s Bakerem, myslim, ze uz je ztracenej ale ze ti to trvalo, kamarade
sect Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Chtěl jsem si tu cestu ještě trochu užít, ale už tenkrát jsem měl jasno , akorát ty moje nemají zelenou datumovku, což mne trochu mrzí.........
sibirnaya Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 az budes rozhodlej, ze je mas nafurt, tak se vozvi, jednu rezervni mam v zasobe
sect Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Beru te za slovo, tak trochu jsem s tebou pocital.
Chorche Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Slušná koláž Tak ještě jednou velká gratulace!Tyhle konce cest mě tady hodně baví sledovat
African Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Tak to je parádní cesta chronomagora Velká gratulace, jsou krásný, do divočiny jak dělaný
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se