LainCoubert Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Odesláno 9. března 2022 V 8. 3. 2022 v 6:56, Willie McBride napsal: Strojček (trošku sú špinavé ) Spredu (pán od ktorého som ich kupoval mal na predaj viac kúskov, tieto ma oslovili aj iným strojčekom, pri ktorom sa ručičky nastavujú stlačením malého čudlíka hore namiesto povytiahnutia korunky) Rozšířit Krása! Gratuluji
bronek Odesláno 9. března 2022 Nahlásit Odesláno 9. března 2022 Krásný stav a dobrá volba značky. Ať ti šlapou!
Stodic Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Odesláno 28. září 2022 Když jede zase jednou s kamarády na kole....
bohus76 Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Odesláno 28. září 2022 Krása,tož ukažte i oblečení a kola ,ať se pokocháme pořádně. Co to máte za vyjížďku ?
Stodic Odesláno 28. září 2022 Nahlásit Odesláno 28. září 2022 V 28. 9. 2022 v 13:41, bohus76 napsal: Krása,tož ukažte i oblečení a kola ,ať se pokocháme pořádně. Co to máte za vyjížďku ? Rozšířit Taková obyčejná "pánská jízda ".
Lobber Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Odesláno 5. října 2022 (upraveno) Super…. skládám teď při volném čase 2štanglovku od Bati … A taky bych s ni někam pak takhle vyrazil … Upraveno 5. října 2022 uživatelem Lobber Foto od Štěrba.cz
Lobber Odesláno 5. října 2022 Nahlásit Odesláno 5. října 2022 (upraveno) Imho… teď jsme s bráchou čirou náhodou sledovali stejnou Aukro aukci …. Tak čekám, kdo se první pochlubí tímto kouskem :0) Upraveno 5. října 2022 uživatelem Lobber
Stodic Odesláno 8. října 2022 Nahlásit Odesláno 8. října 2022 V 5. 10. 2022 v 19:58, Lobber napsal: Super…. skládám teď při volném čase 2štanglovku od Bati … A taky bych s ni někam pak takhle vyrazil … Rozšířit Krásný kolo a moc pěkná renovace..určitě by si Tvůj pěkný veterán zasloužil nějaký výlet!
Lobber Odesláno 9. října 2022 Nahlásit Odesláno 9. října 2022 Děkuji, když jsem to kolo viděl musel jsem ho mít … Je ve zbídačeném stavu. Zatím jsem se dostal jen ke kompletnímu rozebrání do posledního šroubu a očištění od rzi… Až bude čas a nálada. Hlavně ten čas, tak se do toho pustím s velkou chutí ….
Honzat Odesláno 10. října 2022 Nahlásit Odesláno 10. října 2022 Také jsem sháněl historické kolo, nakonec jsem si postavil repliku - na fotce ještě není odladěná.
Stodic Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Odesláno 12. října 2022 V 9. 10. 2022 v 8:14, Lobber napsal: Děkuji, když jsem to kolo viděl musel jsem ho mít … Je ve zbídačeném stavu. Zatím jsem se dostal jen ke kompletnímu rozebrání do posledního šroubu a očištění od rzi… Až bude čas a nálada. Hlavně ten čas, tak se do toho pustím s velkou chutí …. Rozšířit To jsi dobrej...já na takovou důkladnou renovaci nemám schopnosti, ani čas. Nicméně mě neustále udivuje kolik toho ty starý kola vydrží! Jezdíme s klukama už asi 12 let 2 x do roka na víkend plus jednou za rok "závod" kolem Jičína, tam dostávají kola fakt na frak. Klobouk dolů před fachmanama, co ty kola skoro před 100 lety vyráběli!
Stodic Odesláno 12. října 2022 Nahlásit Odesláno 12. října 2022 V 10. 10. 2022 v 5:23, Honzat napsal: Také jsem sháněl historické kolo, nakonec jsem si postavil repliku - na fotce ještě není odladěná. Rozšířit Pěkně vymazlené, hlavně ať dělá bycikl radost.
BlindWatchmaker Odesláno 7. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2022 Ahoj všem, snažil jsem se prohledat fórum, ale bezúspěšně, tak zkusím dotaz. Sehnal jsem si cibulový Omegy, jako míval praděda, a jsou v plastovém obalu, který je chrání proti otloukání. Bohužel je prasklý, i když drží. Netušíte, jestli existuje nějaká novější alternativa (s výjimkou nákupu tříplášťovek)? Hodinky nemám u sebe, ale kdyžtak později nafotím. Jakub
Zemic Odesláno 14. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2022 V 7. 11. 2022 v 10:38, BlindWatchmaker napsal: Ahoj všem, snažil jsem se prohledat fórum, ale bezúspěšně, tak zkusím dotaz. Sehnal jsem si cibulový Omegy, jako míval praděda, a jsou v plastovém obalu, který je chrání proti otloukání. Bohužel je prasklý, i když drží. Netušíte, jestli existuje nějaká novější alternativa (s výjimkou nákupu tříplášťovek)? Hodinky nemám u sebe, ale kdyžtak později nafotím. Jakub Rozšířit A proč mít starý kapsáče Omega v plastovým obalu? Ten vezmi a vyhoď ho... Předpokládám, že ty kapsáče máš někde uložený nebo vystavený.
BlindWatchmaker Odesláno 15. listopadu 2022 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2022 V 14. 11. 2022 v 9:28, Zemic napsal: A proč mít starý kapsáče Omega v plastovým obalu? Ten vezmi a vyhoď ho... Předpokládám, že ty kapsáče máš někde uložený nebo vystavený. Rozšířit Ahoj Zemiči, díky za názor, ale nějak musím říct, že bych spíš občas ponosil jako raritku. Tady je vidět to pouzdro a přijde mi to povedený, jen kdyby to bylo v trochu lepším stavu.
Eiffel08 Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2022 Zdravím, přidám jedny Omegy a poděkuji Jirkovi, že je vrátil do života, jako vždy skvělá práce mistře
Jiří9 Odesláno 12. prosince 2022 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2022 Děkuji Luboši . Jsem rád, že došly v pořádku
mlsoun1 Odesláno 10. února 2023 Nahlásit Odesláno 10. února 2023 Dnes jsem dostal darecek od zeny.Koupeny v Ostrave ve Starozitnictvi.Moc se mi libi ty tercikove cislice.Ted poputuji na servis,stroj je krasne hlasity,ale zastavuji se.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se