mato57 Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Můj nový přírůstek se jmenuje IWC výrobní číslo stroje 1231 calibr 32 Elgin. Jedny z první IWCček v krásném stavu Tak to je fakt paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 IWC paráda i s timhle strojem. Hezký stav Ať ti dělají radost na nějakém stojanu ( stojánku) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vintage Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 IWC jsou překrásný, gratuluji k parádnímu kusu. Apropos máte své cibule 'pověšené' na stojánku? Si říkám, že bych své Omega povýšil na něco jako 'stolní' hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 9. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. února 2016 IWC paráda i s timhle strojem. Hezký stav Ať ti dělají radost na nějakém stojanu ( stojánku)Díky :-) BTW Elgin není onen výrobce hodinek je to vyloženě označení přímo IWC kalibru, Elgin byl de facto úplně první co IWC do hodinek dávalo takže je to původní stroj viz foto z katalogu IWC. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 11. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2016 Díky :-) BTW Elgin není onen výrobce hodinek je to vyloženě označení přímo IWC kalibru, Elgin byl de facto úplně první co IWC do hodinek dávalo takže je to původní stroj viz foto z katalogu IWC. Aniž bych se v tom nějak vyznal, tak na fotkách to vypadá, jakoby velké natahovací kolo mělo tzv. Lange brus, je to tak, anebo blbě vidím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 12. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2016 Aniž bych se v tom nějak vyznal, tak na fotkách to vypadá, jakoby velké natahovací kolo mělo tzv. Lange brus, je to tak, anebo blbě vidím?Tak to já nevím, to už je na mě moc velkej detail. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Zdravím, ulovil jsem hodinky, ale nevím co to je zač.. žádné označení, pouze číslo. Na boku mají čudlík a po zmáčknutí odbíjí čas.Nemáte někdo nápad, nepozná někdo strojek...? Díky moc za nějaké infoThomas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 To je dost dobrý úlovek. Sice mám pocit, že je to jen strojek v nepůvodním pouzdře, ale jestli je funkční, tak prima.Na určování takových strojků byla moc pěkná tahle stránka: http://www.faszination-uhrwerk.de/#kaliber-listeAle před časem prošla jakousi reinkarnací a teď je tam toho hodně málo.Budeš tedy muset dráždit google, třeba z něj něco vypadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Díky za info. Budu dráždit Googla..:-) Ještě dotaz k těmto Corgemontům...Mám je dát Frýdlovi na přeleštění a výměnu sklíčka, nebo by byl někdo tady na fóru ochoten ..?Díky Thomas Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 To vylešti sám. Vyndat strojek je hračka a přeleštit stříbrné pouzdro taky. A až budou ve stavu jaký si přeješ, tak je dáš nějakému hodináři na výměnu sklíčka, to zvládne každý, často na počkání. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 jsem začátečník...:-) nevím jak na to.. Musím to naštudovat. Ale díky moc za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Kup si sadu hodinářských šroubováčků, případně ještě pinzetu a hurá na to Kdykoliv poradíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 To už všechno mám i s lupou..:-) Ale pro dnešek končím, jdou zpátky do vitrínky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Jo takhle, ty neználka jen hraješ Za to lhaní nám pěkně vyfoť všechno z té vitrinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 To už všechno mám i s lupou..:-) Ale pro dnešek končím, jdou zpátky do vitrínky.Moc hezký. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Nic zvlastniho tam neni.. Doxa, Rosskopf, Omega,nejakej Potucek z Hradce (pry Alpina)...Zitra poslu nejake foto..a nelzu, v hodinkach jsem se zatim moc nehrabal..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 22. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2016 Nejvyšší čas začít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Tak nějaké ty slibené fotky.. Vím, je na nich ještě hodně práce, ale pomaloučku to půjde..U Potůčka nevím jak přemaluju Králevé na Králové...:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Moc prímový kousky, díky za exkurzi. Ale nejlepší je ten Hradec Králevé. To se jim povedlo a moc bych teď chtěl slyšet co na to pan Potůček asi říkal a jaká slova používal, když mu to dorazilo do firmy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas Odesláno 23. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2016 Asi jsem sehnal dobrou raritku ..:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se