Onipep Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Taky jednu mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Občas ty krabičky proběhnou Aukrem.Jo mít tu krabičku tak s hodinkama, záručákem a nákupním dokladem, hmmm :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 No to u mě nehrozí...i kdyby byly takové na prodej, prachy na to mít nebudu Takže sem rád i za prázdnou krabičku.Občas ty krabičky proběhnou Aukrem.Jo mít tu krabičku tak s hodinkama, záručákem a nákupním dokladem, hmmm :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JR_2010 Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 No to u mě nehrozí...i kdyby byly takové na prodej, prachy na to mít nebudu Takže sem rád i za prázdnou krabičku.Nojo, to je ale přímá souvislost, čím víc koupíš prázdnejch krabiček, tím míň si jich budeš moct koupit plnejch... P.s.: abych Ti ještě trochu víc zkazil náladu, já ji mám taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin3333333333 Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 A já sem si říkal co sem to nesehnal za unikát Nojo, to je ale přímá souvislost, čím víc koupíš prázdnejch krabiček, tím míň si jich budeš moct koupit plnejch... P.s.: abych Ti ještě trochu víc zkazil náladu, já ji mám taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Nojo, to je ale přímá souvislost, čím víc koupíš prázdnejch krabiček, tím míň si jich budeš moct koupit plnejch... P.s.: abych Ti ještě trochu víc zkazil náladu, já ji mám taky. Já ji mám taky...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onipep Odesláno 5. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2013 Takovou krabičku jsem tady ještě neviděl, a je parádní Pokud někdo potřebuje, je k mání zde - http://www.sbazar.cz/holmanlukas/detail/3311733-originalni-krabicka-naramkovych-hodinek-znacky-prim-zvyste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriGT Odesláno 27. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2013 A já sem si říkal co sem to nesehnal za unikát Tak to jsme na tom stejně , mám ji též a taky jsem si myslel .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
začátečník Odesláno 29. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2013 Bez hodinek, soubor je moc velký ... zar1.bmp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
začátečník Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2013 Moc jsem si s tím nepohrál,alespoň takto ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Tak KONECNE ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Pánové, to je velice nostalgické, krabičky a záručáky, v tom zánovní či nenošené primky. Moc pěkné kusy, zrovna si říkám, kolik toho člověk mohl mít, kdyby se tím chronomagorstvím zabýval již dříve, nejlépe od 1.třídy či alepoň od vojny. Nojo, já zatím nic, i když nikdy neříkej nikdy, zatím potřebuju jen přemluvit bábu, aby jedny zcela nové z roku 82 se vším všudy vydala. Udělal jsem před týdnem kontrolní nátah, jdou jak hodiny. Byl jsem první, kdo je poprvé po létech natáh, dědek si je neužil, bo moc pil a do hospody je nenosil.No ale je důležitý vědět, co sbírat, tedy hromadit nyní, co zase poletí za dalších 30-40 let. ** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Nic starého, ale jsem za něj rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Tak KONECNE ;-)Co,nebo jaké hodinky v tom byly /bývaly/ ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 12. května 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 (upraveno) Tak KONECNE ;-) To už jsem někde viděl, ale nemůžu si vzpomenout kde a u koho . Upraveno 12. května 2014 uživatelem stanik73 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 12. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2014 Když jsem viděl podobnou posledně, válely se po ní Orlíky :-). Tohle je nějaký chudší provedení Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Plastová krabička ve slušném stavu. Jinak koupil jsem to tak jak je na obrázcích, tj. s dámskými padesátkami, typ 50, bez záručáku a účtenky. Jen pánbu a Accutron ví, zda to k sobě patří.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 Není ta krabička MPM?Podle mě to k sobě určitě nepatří Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 (upraveno) Hmm, teď koukám na to logo a asi budeš mít pravdu. Já tu krabičku dostal k hodinkám jako bonus, tak jsem to zas nijak extra nezkoumal.. Krabičky mě - zatím - moc neberou. Každopádně škoda. Upraveno 13. května 2014 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 13. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2014 To už jsem někde viděl, ale nemůžu si vzpomenout kde a u koho . no u koho asi.... neberes te kinkgo biloby malo Staniku? legrace je, ze na tuhle krabici jsem roky cumel na blesaku, kdyz v ni byly vylozene primky k prodeji a nikdy me to netrklo - az teda jeden velevazeny clen se vzchopil, poznal o co jde a domluvil obchod.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se