Přejít na obsah

PRIM - záruční listy, návody a krabičky

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 321
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

No to u mě nehrozí...i kdyby byly takové na prodej, prachy na to mít nebudu :D Takže sem rád i za prázdnou krabičku.

Nojo, to je ale přímá souvislost, čím víc koupíš prázdnejch krabiček, tím míň si jich budeš moct koupit plnejch...

P.s.: abych Ti ještě trochu víc zkazil náladu, já ji mám taky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...
  • po 4 týdnech...
  • po měsících...

Pánové, to je velice nostalgické, krabičky a záručáky, v tom zánovní či nenošené primky. Moc pěkné kusy, zrovna si říkám, kolik toho člověk mohl mít, kdyby se tím chronomagorstvím zabýval již dříve, nejlépe od 1.třídy či alepoň od vojny.   :lol2: Nojo, já zatím nic, i když nikdy neříkej nikdy, zatím potřebuju jen přemluvit bábu, aby jedny zcela nové z roku 82 se vším všudy vydala. Udělal jsem před týdnem kontrolní nátah, jdou jak hodiny. Byl jsem první, kdo je poprvé po  létech natáh, dědek si je neužil, bo moc pil a do hospody je nenosil.

No ale je důležitý vědět, co sbírat, tedy hromadit  nyní, co zase poletí za dalších 30-40 let.  :eek:

**

Odkaz ke komentáři

Plastová krabička ve slušném stavu.

Jinak koupil jsem to tak jak je na obrázcích, tj. s dámskými padesátkami, typ 50, bez záručáku a účtenky. Jen pánbu a Accutron ví, zda to k sobě patří..

post-30813-0-80547800-1399967584.jpg

post-30813-0-29504100-1399967602.jpg

post-30813-0-42719600-1399967618.jpg

Odkaz ke komentáři

Hmm, teď koukám na to logo a asi budeš mít pravdu. Já tu krabičku dostal k hodinkám jako bonus, tak jsem to zas nijak extra nezkoumal.. Krabičky mě - zatím - moc neberou. Každopádně škoda.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

To už jsem někde viděl, ale nemůžu si vzpomenout kde a u koho :)  .

:) no u koho asi.... neberes te kinkgo biloby malo Staniku? :)

legrace je, ze na tuhle krabici jsem roky cumel na blesaku, kdyz v ni byly vylozene primky k prodeji a nikdy me to netrklo :) - az teda jeden velevazeny clen se vzchopil, poznal o co jde a domluvil obchod....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...