Hermes Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Vážení! Před nějakou chvílí jsem hledal hodinky související s motorsportem (Bitva č.1), kde jste mi předhodili Grahamy. Bohužel musejí chvíli počkat, protože mám problém se svýma "hlavníma" hodinkama na každý den. Trošku to zradikalizuju - krásné Defynky (Zenith Defy) se přesunou na prodej, ale už teď chci najít hodinky, který budou splňovat toto: - pohodlné hodinky na každý den - k šortkám, džínám, košili a občas i k obleku - musí být jednoduché, elegantní, praktické (pokud půjde snadno změnit tah za gumu, tak to uvítám), žádné extra barevné variace, ale ne nudný hodinky! - odolné! - musí vydržet dlouhý roky a ne, že je budu nechávat každý rok leštit - můžou to být i chrona, ale zachovat střídmost - žádný baculky, spíš plošší a ne titan - nevadí mi, že nebudou nový; cena okolo 100k (pořád zvedám limit, ale pokud to budou nějaký pecky, tak dám ještě víc) - měli by mít charakter, svoje kouzlo, měli by zaujmout, ale neměli by být pěst na oko a řvát, že jsou 2x dražší, než skutečně stojí - prosím ne Breitlingy a Omegy - jako ideál si představuju Nautilusy Nechci stále dokola něco měnit, radši budu déle vybírat a vyberu něco, co splňuje mé představy. Děkuju předem za vaše fundované názory! Pokusím se tohle vlákno dotáhnout do konce od vašich rad, přes prodej Defynek, až po nákup nových hodinek. Taková malá reportáž Tak šup, už se těším na návrhy!!! T.
Petr Svenda Odesláno 16. května 2012 Nahlásit Odesláno 16. května 2012 Co na to říct? JLC od Andrewa.
Jumbo Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Na PP Nautilus bys musel "něco" přidat, ale to víš. Taky bych zvážil ty JLC s budíkem v prodejním vláknu. Špičková značka a dost nezvyklá a kvalitní komplikace.
Hermes Odesláno 17. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Vim o nich, s Andrewem jsem v kontaktu, rad bych se na ne podival, pac jsem je ani v realu poradne nevidel. Zdaj se mi trosku vic baculaty, ale uvidime, treba se mi to jen zda z fotek. Nicmene jsem doufal, ze mi jeste treba rozsirite obzory:) Nechci se vazat jen na tuhle jednu prilezitost.
Jumbo Odesláno 17. května 2012 Nahlásit Odesláno 17. května 2012 Mrkni sem, je to aktuální vlákno. http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/49225-jake-hodinky-80-100k/
kloubik Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Pokud nemusí rovnou ukazovat co stály, tak co se zamyslet nad nějakými GS? Co třeba tyhle (i když už jsou nové přes limit): Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. source: azfinetime.com No a nebo samozřejmě Rolex, už tu padnul Submariner, já přidám něco ještě méně okatého a přitom sportovního, odolného, trvanlivého a elegantního: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. source: rolexforums.com
Harlequin Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Neznám vhodnějšího kandidáta. Omega Seamaster Aqua Terra 41,5 mm Co-Axial Prosím Jakubiska, aby mi prominul. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marfael Odesláno 18. května 2012 Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Neznám vhodnějšího kandidáta. Omega Seamaster Aqua Terra 41,5 Tys asi zadani moc necetl,ze...prosi Breitlingy a Omegy ne.
Hermes Odesláno 18. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Mrkni sem, je to aktuální vlákno. http://forum.chronom...odinky-80-100k/ Diky za link, prubezne ho procitam. Akorat se tam bavi vicemene o Panerai (ktery me vubec nechytly), R (o tom si jeste asi v diskuzi povime:), Omegach PO (urcite ne...) a likvidite (ta me netrapi, pac hodinky casto neprodavam/nekupuju; navic mam na ni nazor jako Jumbo a spol). Rolex Submariner No, na tenhle typ jsem cekal:-D mam no-date v zaloze, kdyby se nic jineho nenaslo. IWC aquatimer chronograph Ktere? Libi se mi oboje (s bilou a ocel), akorat ty nove mi neprijdou tak prakticke a ty starsi jsou vyssi nez bych si predstavoval. Pokud nemusí rovnou ukazovat co stály, tak co se zamyslet nad nějakými GS? Co třeba tyhle (i když už jsou nové přes limit): No a nebo samozřejmě Rolex, už tu padnul Submariner, já přidám něco ještě méně okatého a přitom sportovního, odolného, trvanlivého a elegantního: Oboje jsou celkove malo okate:-D na ty explorery uz jsem koukal ale tu sirokou svetlou lunetu nemusim, na to jsem prisel az se defynama:) Neznám vhodnějšího kandidáta. Omega Seamaster Aqua Terra 41,5 mm Co-Axial Prosím Jakubiska, aby mi prominul. Omegy nee:)
Hermes Odesláno 18. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2012 Jak rikam, muze to byt i lehce jete, at se dostanem i na jinak drazsi kousky. Co treba nejaky typ na JLC - jiny nez Andrewa? Nebo na IWC? Nebo ...?
Hermes Odesláno 19. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Zkusim sem dat hodinky, ktere beru jako sve referencni: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Co vy na to?
jankoxxx Odesláno 19. května 2012 Nahlásit Odesláno 19. května 2012 Co na to říct? JLC od Andrewa. hodinky na kazdy den by mali byt prakticke a tieto to splnaju na kazdom fronte. maju aj moj hlas..
Street Glide Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Odesláno 20. května 2012 podepisuji !!! Rolex Submariner
cali Odesláno 20. května 2012 Nahlásit Odesláno 20. května 2012 Rolex explorer I.uplne bez zbytocnosti a nieco vydrzia (a ako vsetky rolky az ta omrzia predat sa daju vzdy )
stopa99 Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Takze k tvojim referencnym....Obrazok 1...JLC Diver TITANObrazok 2...JLC Diver pozor na vysku(plati aj u c1)Obrazok 2...JLC Chrono uplne vysoke a Titandalsie obrazky mozu byt....ale mne z toto tiez vychadza Rolex Sub.ako sa pise vyssie.Toz tak..
Hasňa Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 JLC od Andrewa, ty nemaji chybu. Nebo IWC AT nechrona od Sibirana. Ty jsou za min, nez limit, takze by ti zbylo i na novou gumu i na dovolenou.
Petr Svenda Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 JLC od Andrewa, ty nemaji chybu. Nebo IWC AT nechrona od Sibirana. Ty jsou za min, nez limit, takze by ti zbylo i na novou gumu i na dovolenou. Hlavne uz je, proboha, nekdo kupte!
Andrew Odesláno 21. května 2012 Nahlásit Odesláno 21. května 2012 Zkusim sem dat hodinky, ktere beru jako sve referencni: ... Co vy na to? Ty 3 poslední fotky jsou v podstatě ty moje, akorát s jinými komplikacemi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se