dave-66 Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Zdravím. Už se mi nechtělo nosit tyto pěkné hodinky tzv. "po kapsách" a proto jsem si vyrobil tenhle zlepšovák. Vím že lze sehnat i originální rámeček, ale chtěl jsem vyzkoušet "co dům dá" :-). Očekávám i negativní reakce :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Cyber Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Výbornej nápad, provedení odpovídá prototypu, ale jinak dobrý. A pak že cibule nejdou nosit denně na ruce
vikhra Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 (upraveno) Náhodou paráda, nemá ale tvůj pes křivý zuby, zdá se mi zralej na rovnátka? Upraveno 27. května 2012 uživatelem vikhra
pato31681 Odesláno 27. května 2012 Nahlásit Odesláno 27. května 2012 Napad je to dobry, mozno by stalo zato dat to urobit nejakemu sustriznikovi, vyzeralo by to lepsie. Ale chvalim, mna by to asi nenapadlo
cali Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Za mna 100 bodov, nepodelil by si sa este s informaciou o ake lieky slo? Hodlam tvoj napad totiz sproste zkopirovat
Návštěvník J. V. Pleva Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 ...o ake lieky slo?...Haloperidol, podle všeho.
Karlos Odesláno 28. května 2012 Nahlásit Odesláno 28. května 2012 A trochu mi to provedením připomnělo toto: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
dave-66 Odesláno 28. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 28. května 2012 Zdravím. Rád se podělím o můj zlepšovák, proto sem dávám i foto. Myslím si, že jít s tímto na patentový úřad je nesmysl :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
misoo Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 takze z nosenia tychto hodiniek budes mat paradnu imunitu, silne kosti a hebke vlasy??
dave-66 Odesláno 29. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 29. května 2012 Jen chci doplnit, že tyto léky jsem nikdy nebral. :-)
kuncák7 Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 NÁPAD VÝBORNEJ, ALE S PROVEDENÍM SIS MĚL DÁT VÍC PRÁCE.
Chocholusik Odesláno 29. května 2012 Nahlásit Odesláno 29. května 2012 som si spomenul na tohoto pana ... tiez asi podobne zacinal...
paveiv Odesláno 1. června 2012 Nahlásit Odesláno 1. června 2012 Tak přemýšlím do jakého "terénu" jsou dobré ty maskáče. Na jatka? Jinak zlepšovák zajímavej, jen, jak už bylo podotknuto, to chtělo trošku lepší zpracování. Ale upřímně, hodinky jsou krásné, navíc ty "kapsáče" mají své kouzlo, tak bych je netunil, do té kapsy patří.
U.turn Odesláno 3. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 3. srpna 2012 Napad je to dobry, mozno by stalo zato dat to urobit nejakemu sustriznikovi, vyzeralo by to lepsie. Ale chvalim, mna by to asi nenapadlo To je pravda. Pro šikovného soustružníka by to byla práce na pár desítek minut a navíc by bylo lepší použít nerez ocel a dát tomu nějaký zajímavý tvar.
odjinud Odesláno 6. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2012 Na tý první, rozmazaný, fotce to vypadalo celekm dobře...
Wanderer Odesláno 20. září 2012 Nahlásit Odesláno 20. září 2012 Řekl bych, že řešení je typicky ruské. Funguje to, ale jinak je to hrozný.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se