kubson Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 V nejbližší době bohužel nedojde ke zlepšení situace v dodávkách zboží od Steinhartu - podle toho, co dneska Cyril zjistil u Güntera, za první kvartál prodali tolik hodinek, kolik byla jejich celá loňská produkce. Nestíhají a nejsou strojky - ty se objednávají 1-2 roky dopředu a odhadnout takový nárůst zájmu se prostě nedá? Prosíme tedy všechny, kteří na své Steinhart čekají, o trpělivost.
bandicoot Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Kurna, mel jsem rozepsanou SZ jestli nebudete mit v pristi a hlavne dohledne brzke zasilce Marine Chronometer II arabic...
Qvido Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 (upraveno) Tušil jsem to a jsem rád že jsem to odhadl správně a svou objednávku zrušil, možná by bylo fér to u této značky uvádět. Ne každý chodí na Chronomag a čekat na objednané hodinky půl roku s nejistým výsledkem je celkem otrava. Upraveno 31. května 2012 uživatelem Qvido
kubson Odesláno 31. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2012 V 31. 5. 2012 v 17:14, 'Qvido' napsal: Tušil jsem to a jsem rád že jsem to odhadl správně a svou objednávku zrušil, možná by bylo fér to u této značky uvádět. Ne každý chodí na Chronomag a čekat na objednané hodinky půl roku s nejistým výsledkem je celkem otrava. zákazníky, kteří si objednají hodinky, které nemáme skladem a kde je dodání nejisté v tomto smyslu informujeme
kubson Odesláno 31. května 2012 Autor Nahlásit Odesláno 31. května 2012 V 31. 5. 2012 v 17:09, 'bandicoot' napsal: Kurna, mel jsem rozepsanou SZ jestli nebudete mit v pristi a hlavne dohledne brzke zasilce Marine Chronometer II arabic... ty by mohly být, momentálně bude větší problém s modely které mají 2824
Qvido Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 V 31. 5. 2012 v 17:21, 'kubson' napsal: zákazníky, kteří si objednají hodinky, které nemáme skladem a kde je dodání nejisté v tomto smyslu informujeme To já vím, jenom mě napadá situace kdy zákazník (jako před časem i já) několik dní stráví výběrem z několika kandidátů a nakonec se rozhodne pro Steinhart, natěšenej pošle objednávku a ouha ! vůbec se neví kdy hodinky budou budou-li vůbec :-) to zamrzí ne? Pokud by měl tuto informaci o nedostupnosti od začátku mohl volit jinak bez dalších nepříjemných překvapení.
FrantisekH Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Nechci se Jakuba zastávat, ale jelikož pracuju taky v obchodu tak vím, že dnešní velcí výrobci nepracujou na principu poptávky a nabídky ale na principu plnění norem továrny, vyrobí se co je v kvotach, a když se to prodá tak smůla zákazníku kup to co jsme vyrobili ....
bandicoot Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Qvido, jeste bys mohl chtit informace o procentu reklamaci od kazde znacky, o marzi obchodnika, o barve pleti hodinaru...Je fajn, ze je kubson s nama, ale je blbost po nem chtit, aby tyhle veci uvadel na webu pro zakazniky z venku, mimo forum. On je v prvni rade obchodnik.A jako obchodnik muze aktivne resit objednavky nabidkou nahradniho reseni treba od archimedu a ne odradit zakazniky hned v uvodu... Chce to premyslet v souvislostech.Diky kubsonovi, ze to rekl uprimne tady...
Cyril Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 (upraveno) Je to možná trochu jiný případ, ale napíšu ho. Na všechny nové Panerai, které jsem kdy kupoval jsem čekal. A rád....i když jsem jinak docela nedočkavý typ. Nikdo z prodejců mi nikdy nebyl schopen s určitostí říci, kdy vlastně budou. Přesto jsem složil 30% zálohu a čekal. A rád.... Jedny jsem měl po 3 měsících, další po dvou a 048 pro ženu k Vánocům jsem dostal po 4 měsících těsně před štedrým dnem. Jestli je čekání rajcovní nebo ne, je vedlejší. Každopádně na něj v dobrém vzpomínám. Dnešní vysvětlení situace se strojky, které mi Günter Steinhart seriózně podal beru jako známku posunu jeho firmy k "lepším" značkám. Jeho hodinky, mající v mnoha případech i osvědčení COSC se stávají cílem nákupů po celém světě a tudíž se samozřejmě začíná projevovat i nedostatek vyrobených strojků. Kdo chce mit zajímavé hodinky se švýcarským strojkem za rozumné peníze, veřím, že si rád počká.P.S. Teď na to koukám....na PAM382 bronzo jsem čekal 5 měsíců....a přesto si nemyslím, že Panerai jsou horší obchodníci/výrobci/marketingoví gauneři než Steinhart.... Upraveno 31. května 2012 uživatelem Cyril
Návštěvník Ondra Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 (upraveno) No nevím, než abych čekal měsíce na Steinhart, tak si vezmu hned Archimede Já bych si je vlastně vzal rovnou A čekání na hodinky za mě tedy žádná slast není... Upraveno 31. května 2012 uživatelem Ondra
Ivan Lelák Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Máme doma dvoje Steiny z řady Aviation a přiznám že bych místo nich těžko hledal náhradu. To není jen o typu nebo tvaru, ve hře je mnoho detailů, mnohdy jen pocitů, které dělají dané hodinky jedinečnými. Každý to máme jinak - u někoho se priority vyvíjejí a co je aktuální dnes, za půl roku je jinak, jiný se bude o to víc těšit. Situace není pro zákazníka optimální ale stává se to a těžko z toho v tomto případě vinit dodavatele. Určitě bych na značku nezanevřel, spíš naopak, souhlasím s Cyrilem že je to známka posunu značky na vyšší úroveň.
shag Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Kubson by mal sledovat viac tie vyberacie vlakna a pripominat ludom terminy mozneho dodania Myslim, ze sluzby Chronoshopu su uz aj tak dost vysoke, takze mozme byt len radi, ze su tu aktivne obaja borci. Ale asi najvyssi cas na zdrazenie Steinhartu prave nastal
pokr Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 V 31. 5. 2012 v 16:59, 'kubson' napsal: V nejbližší době bohužel nedojde ke zlepšení situace v dodávkách zboží od Steinhartu - podle toho, co dneska Cyril zjistil u Güntera, za první kvartál prodali tolik hodinek, kolik byla jejich celá loňská produkce. Nestíhají a nejsou strojky - ty se objednávají 1-2 roky dopředu a odhadnout takový nárůst zájmu se prostě nedá? Prosíme tedy všechny, kteří na své Steinhart čekají, o trpělivost. Ahoj! Můžeš sem prosím tě dát něco o vzniku fy. Steinhart, nevím zda se úplně dá hovořit o historii? Nemůžu se ničeho dopátrat, pokud to tu někde už je tak sorry... Jinak díky...
kubson Odesláno 23. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2012 ono se o historii nedá moc mluvit, když je to v podstatě současnost? letos je to 10let, co se architekt z německého Augsburgu - Günter Steinhart rozhodl, že bude dělat svoje hodinky?
pokr Odesláno 23. července 2012 Nahlásit Odesláno 23. července 2012 V 23. 7. 2012 v 20:53, 'kubson' napsal: ono se o historii nedá moc mluvit, když je to v podstatě současnost? letos je to 10let, co se architekt z německého Augsburgu - Günter Steinhart rozhodl, že bude dělat svoje hodinky? Heezkyyy! Klidně pokračuj.... ať nemusím jet k ukojení své zvědavosti do Augsburgu... ale dělá to hezky! Hlavně Nav B chrono II...můj favorit a ty s tím průhledem-nádhera, škoda že nemají aspoń WR 50 m.
spartakcz Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Hmm, takže max. čekat na to, jestli se neobjeví něco v prodejním vlákně...:-/
zekon7302 Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 V 25. 7. 2012 v 10:03, 'spartakcz' napsal: Hmm, takže max. čekat na to, jestli se neobjeví něco v prodejním vlákně...:-/ Tak se tam podívej,Zrno nabízí hned dvoje pilotky.
Petr29 Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Ono to vypadá, že má Steinhart problém dodávat cokoliv, např. příslušenství, řemeny apod. Ne za všechno mohou prázdniny. Co se dá dělat. Nějak se mi nedostává trpělivosti a prodejce asi také nejásá.
zekon7302 Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Ono to není tak jednoduché,určitě tam funguje nějaký průzkum trhu,ale odhady do budoucna se s tím nemusí zhodovat,a pak je tu další faktor,dodavatelé komponentů,hold poptávka předčila odhady.
synek Odesláno 31. července 2012 Nahlásit Odesláno 31. července 2012 No já si myslím, že pro Güntera Steinharta jsou přednější jiné destinace než Česká republika.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se