Přejít na obsah

zdrazovani

Návštěvník dlubix

Doporučené příspěvky

• po měsíci...
Odesláno

To zdražovanie by v dnešnej dobe kde kto “prekusol”, ale ta dostupnosť je už na mašľu. Akože RLX mám rad, som šťastný majiteľ troch kúskov ( + manželka další jeden ), ale ta aktuálna situácia s (ne)dostupnosťou RLX ma nasmerovala v posledných dvoch rokoch k iným značkám a v konečnom dôsledku som aj rád :)

Odesláno

Uprimne nevim co vsichni s tim zdrazovanim porad mate. Za mne to spis slevnuje, kdyz EURo je za 24.5 CZK (kdo to plati u AD v ceskejch, tak jeho chyba). 🤪

Kdyz se nebudu koukat na kurz CZK/EUR tak posledni CPI 8.3% a k tomu mezirocne EURo oslabilo o 20%. To kdyz poscitam dohromady, tak i s mezirocnim Rolex "zdrazovanim" jsou hodinky cenove dostupnejsi nez driv (stojej min rohliku/piv/lahvi vina apod.).

• po měsících...
Odesláno

Tak napríklad čo som pozeral, GMT Master II 126710CHNR išli hore z 15000 na 16000 euro. Tam to je dosť citeľné zdraženie. Pri oceli to tak hrozné nie je.

Odesláno

Expectation management. Vydesis lidi, ze zdrazujes o 10% a pak ti vsichni dekujou, ze jses vlastne hodnej s tim zdrazovanim 😆 

Odesláno

Hodinkami Rolex sa zaoberam asi 11 rokov,ale tolko zdrazovania  za posledných 12 mesiacov tu este nebolo!  Celkom to bolo 3x. A to 01.01.2022,potom sa nevedeli dockat konca roka tak zdrazovanie bolo k 01.11.2022 ,a teraz k 01.01.2023 zase.

Odesláno

Keď to pôjde takýmto tempom, tak onedlho retail ceny dobehnú klesajúce ceny na sekundarnom trhu

Odesláno

@matejcahaDíky za přehlednou tabulku! 👍

Zajímavé, že šly hodně nahoru i day date, které jsem měl za to, že až tak na dračku nejdou (v porovnání s ocelovými modely). Ocelové Yachty (126622 a 116680) šly naopak nejméně nahoru. Že by nejméně žádané z modelů v tabulce?

Odesláno

@Locky oni to maji moc dobre spocitane. Podle mne DD jdou mezi full goldy jedny z nejzadanejsich, tak tam byl vetsi prostor pro zdrazeni. Stejne tak Yachty jsou podle mne jedny z drazsich a mene zadanych modelu v oceli...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...