exell Odesláno 26. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2022 Koukal jsem na ostatní modely (OP,DJ,GMT) a stojí pořád stejně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kain 232 Odesláno 29. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. července 2022 Koukám na web a LV jsou stále za rovných 10tis, ale klidně těch 250eur navíc přihodím, když mi je někdo prodá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
richiecerny Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 Tak jak tu výše psal kolega tak modely tusim gmt master, dj, submariner atd sly nepatrne nahoruSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 19. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2022 To zdražovanie by v dnešnej dobe kde kto “prekusol”, ale ta dostupnosť je už na mašľu. Akože RLX mám rad, som šťastný majiteľ troch kúskov ( + manželka další jeden ), ale ta aktuálna situácia s (ne)dostupnosťou RLX ma nasmerovala v posledných dvoch rokoch k iným značkám a v konečnom dôsledku som aj rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 20. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2022 Uprimne nevim co vsichni s tim zdrazovanim porad mate. Za mne to spis slevnuje, kdyz EURo je za 24.5 CZK (kdo to plati u AD v ceskejch, tak jeho chyba). Kdyz se nebudu koukat na kurz CZK/EUR tak posledni CPI 8.3% a k tomu mezirocne EURo oslabilo o 20%. To kdyz poscitam dohromady, tak i s mezirocnim Rolex "zdrazovanim" jsou hodinky cenove dostupnejsi nez driv (stojej min rohliku/piv/lahvi vina apod.). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Tak napríklad čo som pozeral, GMT Master II 126710CHNR išli hore z 15000 na 16000 euro. Tam to je dosť citeľné zdraženie. Pri oceli to tak hrozné nie je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vanilla Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 To nakonec není avizovaných 9.5% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richard Eš Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Teraz zdraželi viac asi Tudor skoro všetky modely 9-10 perc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Expectation management. Vydesis lidi, ze zdrazujes o 10% a pak ti vsichni dekujou, ze jses vlastne hodnej s tim zdrazovanim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scottsdale Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Hodinkami Rolex sa zaoberam asi 11 rokov,ale tolko zdrazovania za posledných 12 mesiacov tu este nebolo! Celkom to bolo 3x. A to 01.01.2022,potom sa nevedeli dockat konca roka tak zdrazovanie bolo k 01.11.2022 ,a teraz k 01.01.2023 zase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Uprimne ty fullgoldy co jsem kupoval nekdy v zari zdrazili za 4 mesice o 4k euro coz je docela brutalni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Davis Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Keď to pôjde takýmto tempom, tak onedlho retail ceny dobehnú klesajúce ceny na sekundarnom trhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Je to mazec no, kolik teď teda chcou za suby FG? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 GMT bylo ~36k a tedka ~40k. Suby budou plus minus "litr" stejny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 2. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 @matejcahaDíky za přehlednou tabulku! Zajímavé, že šly hodně nahoru i day date, které jsem měl za to, že až tak na dračku nejdou (v porovnání s ocelovými modely). Ocelové Yachty (126622 a 116680) šly naopak nejméně nahoru. Že by nejméně žádané z modelů v tabulce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matejcaha Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 @Locky oni to maji moc dobre spocitane. Podle mne DD jdou mezi full goldy jedny z nejzadanejsich, tak tam byl vetsi prostor pro zdrazeni. Stejne tak Yachty jsou podle mne jedny z drazsich a mene zadanych modelu v oceli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Locky Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 @matejcahaO tom nepochybuji, že to mají dobře spočítané. Tím spíše mě baví nad tím "rozjímat". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 To tech 8700 co jsem kupoval suby bylo za hubicku skoro. Asi chteji dohnat ten aftermarket Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 3. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2023 Nechám dojít kačku na 23,00 za ojro a Explorery budou za stejnou cenu jak před rokem, možná ještě levnější, no stres Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se