Davros Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 úžasné sú dúfam že raz sa aj mne také ujdu ale tú kolekciu dvd mám tiež a je super
relativ Odesláno 10. července 2012 Nahlásit Odesláno 10. července 2012 No viac by pasovali mne ma 50-tiny , ale napriek tomu Ti gratulujem. K hodinkám, aj k tridsiatke.
Elmagico Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Odesláno 14. července 2012 Myslím si, že by ti aj James závidel
Molnys Odesláno 18. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2012 Nojo, jsou to krasavci! Už máš zjištěnou přesnost? Docela by mě zajímala Popravdě nemám, ale je to dobrý nápad . Zjistim a napíšu. (Jinak mají COSC a v brožuře psali, že jsou přesné na 99,99 %.)
Molnys Odesláno 18. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2012 úžasné sú dúfam že raz sa aj mne také ujdu ale tú kolekciu dvd mám tiež a je super No ještě jsem neviděl ani jedno DVD, ale jedu na 22 dní do Jáchymova do lázní, tak si to nechávám až tam (každý večer jeden ).
Seamaster Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 no to jsou hodinky spis k 50tinam ne? Ja osobne jsem teda na tyhle limitky alergickej, ale koneckoncu, jsou to jen hodinky, at slouzi aspon do te 50ky bezunavne...
oberan Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 no to jsou hodinky spis k 50tinam ne? Ja osobne jsem teda na tyhle limitky alergickej, ale koneckoncu, jsou to jen hodinky, at slouzi aspon do te 50ky bezunavne... jj, takovéhle limitky patrej do vitrinky a na ruku k osoupani "jen" normos bondovky... :-)
Molnys Odesláno 18. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 18. července 2012 jj, takovéhle limitky patrej do vitrinky a na ruku k osoupani "jen" normos bondovky... :-) No já jsem je od chvíle, co jsem je dostal nosil (vyjma asi pěti dnů) pořád, tedy ne v noci samozřejmě. Na sponě je už ale takový decentní (jen při drobnohledu) škrábaneček . Mimochodem dá se to opravit?
Daemonultimate Odesláno 18. července 2012 Nahlásit Odesláno 18. července 2012 úžasná limitka,četl jsem o ní v magazínu o hodinkách.Moc se mi líbí a moc závidím,ale přeju.Dýnko je skvělý.Dělají limitku v pánském i dámském provedení,ale nenašel jsem dětské.Tak zase musím čekat dalších 50 let jestli jim to dojde-celá rodinka v limitce.
Seamaster Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Da se to opravt bez problemu. Na tema brouseni spony na SMP je tu mrte prispevku, staci hledat.
Molnys Odesláno 19. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2012 úžasná limitka,četl jsem o ní v magazínu o hodinkách.Moc se mi líbí a moc závidím,ale přeju.Dýnko je skvělý.Dělají limitku v pánském i dámském provedení,ale nenašel jsem dětské.Tak zase musím čekat dalších 50 let jestli jim to dojde-celá rodinka v limitce. Díky. Bylo by skvělé "olimitkovat" celou rodinu .
Molnys Odesláno 19. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 19. července 2012 Da se to opravt bez problemu. Na tema brouseni spony na SMP je tu mrte prispevku, staci hledat. Díky. Už jsem to vlákno našel a není na tom nic složitého. No ale pro jistotu se poptám v hodinářství, abych něčeho nelitoval a nemusel se .
libor2002 Odesláno 19. července 2012 Nahlásit Odesláno 19. července 2012 decentní (jen při drobnohledu) škrábaneček........... No ale pro jistotu se poptám v hodinářství, abych něčeho nelitoval a nemusel se . takovejch decentních škrábanečeků jeste bude a to se zblaznis chodit pokazde do hodinarstvi. Az projdes tesne u futra dveria zavadis o nej, tak pak se chystej k hodinari
Molnys Odesláno 20. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2012 takovejch decentních škrábanečeků jeste bude a to se zblaznis chodit pokazde do hodinarstvi. Az projdes tesne u futra dveria zavadis o nej, tak pak se chystej k hodinari Takže říkáš, že z těch malých si hlavu "až tak" dělat nemusím ?
Seamaster Odesláno 20. července 2012 Nahlásit Odesláno 20. července 2012 vubec, male skrabance na spone si vyresis sam jednou za 1/2 roku a cely hodinky ti pri servisu po 4 letech vybrousi a vylesti tak, ze nebudes verit ze nejsou nove.
Molnys Odesláno 20. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 20. července 2012 (upraveno) vubec, male skrabance na spone si vyresis sam jednou za 1/2 roku a cely hodinky ti pri servisu po 4 letech vybrousi a vylesti tak, ze nebudes verit ze nejsou nove. Tý jo, tys mi teď udělal velkou radost . Uff... edit: chyba v textu Upraveno 20. července 2012 uživatelem Molnys
Jony Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Odesláno 24. července 2012 Super měřiče. :-) edice 007 je skvělá;-)
spartakcz Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Odesláno 25. července 2012 Hodinky parádní, dýnko neuvěřitelný. Ať slouží...:-)
Flipik Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Odesláno 26. července 2012 (upraveno) Bral bych hodinky i ten věk Vytříbený design, prostě paráda! Edit: Ty hodinky by si zasloužili lepší fotky Upraveno 26. července 2012 uživatelem Flipik
Molnys Odesláno 26. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 26. července 2012 Super měřiče. :-) edice 007 je skvělá;-) člověče, máš recht
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se