Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 48
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Nojo, jsou to krasavci!

Už máš zjištěnou přesnost? Docela by mě zajímala :)

Popravdě nemám, ale je to dobrý nápad :smile_anim: . Zjistim a napíšu. (Jinak mají COSC a v brožuře psali, že jsou přesné na 99,99 %.)

Odesláno

Posted ImagePosted Image úžasné sú dúfam že raz sa aj mne také ujdu ale tú kolekciu dvd mám tiež Posted Image a je super

No ještě jsem neviděl ani jedno DVD, ale jedu na 22 dní do Jáchymova do lázní, tak si to nechávám až tam (každý večer jeden :rolleyes: ).

Odesláno

no to jsou hodinky spis k 50tinam ne? :smile_anim: Ja osobne jsem teda na tyhle limitky alergickej, ale koneckoncu, jsou to jen hodinky, at slouzi aspon do te 50ky bezunavne... :happybday:

jj, takovéhle limitky patrej do vitrinky a na ruku k osoupani "jen" normos bondovky... :-)

Odesláno

jj, takovéhle limitky patrej do vitrinky a na ruku k osoupani "jen" normos bondovky... :-)

No já jsem je od chvíle, co jsem je dostal nosil (vyjma asi pěti dnů) pořád, tedy ne v noci samozřejmě. Na sponě je už ale takový decentní (jen při drobnohledu) škrábaneček :whistle: . Mimochodem dá se to opravit? :unsure:

Odesláno

úžasná limitka,četl jsem o ní v magazínu o hodinkách.Moc se mi líbí a moc závidím,ale přeju.Dýnko je skvělý.Dělají limitku v pánském i dámském provedení,ale nenašel jsem dětské.Tak zase musím čekat dalších 50 let jestli jim to dojde-celá rodinka v limitce.:crying_anim:

Odesláno

úžasná limitka,četl jsem o ní v magazínu o hodinkách.Moc se mi líbí a moc závidím,ale přeju.Dýnko je skvělý.Dělají limitku v pánském i dámském provedení,ale nenašel jsem dětské.Tak zase musím čekat dalších 50 let jestli jim to dojde-celá rodinka v limitce.:crying_anim:

Díky. Bylo by skvělé "olimitkovat" celou rodinu :clap: .

Odesláno

Da se to opravt bez problemu. Na tema brouseni spony na SMP je tu mrte prispevku, staci hledat.

Díky. Už jsem to vlákno našel a není na tom nic složitého. No ale pro jistotu se poptám v hodinářství, abych něčeho nelitoval a nemusel se :wallbash: .

Odesláno

decentní (jen při drobnohledu) škrábaneček........... No ale pro jistotu se poptám v hodinářství, abych něčeho nelitoval a nemusel se :wallbash: .

takovejch decentních škrábanečeků jeste bude a to se zblaznis chodit pokazde do hodinarstvi. Az projdes tesne u futra dveria zavadis o nej, tak pak se chystej k hodinari :smile_anim:

Odesláno

takovejch decentních škrábanečeků jeste bude a to se zblaznis chodit pokazde do hodinarstvi. Az projdes tesne u futra dveria zavadis o nej, tak pak se chystej k hodinari :smile_anim:

Takže říkáš, že z těch malých si hlavu "až tak" dělat nemusím :guiltysmiley: ?

Odesláno (upraveno)

vubec, male skrabance na spone si vyresis sam jednou za 1/2 roku a cely hodinky ti pri servisu po 4 letech vybrousi a vylesti tak, ze nebudes verit ze nejsou nove.

Tý jo, tys mi teď udělal velkou radost :D . Uff...

edit: chyba v textu

Upraveno uživatelem Molnys
Odesláno (upraveno)

Bral bych hodinky i ten věk :smile_anim: Vytříbený design, prostě paráda!

Edit: Ty hodinky by si zasloužili lepší fotky :whistle:

Upraveno uživatelem Flipik

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...