Iggi Kali Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Tak uz som vo faze vyberania. Rozhodujem sa medzi tymito modelmiSKX009K2 vs SKX007K2(bondovky)vs SKX781K1(orange monster) vs SNZF17K1(seiko 5) vs SKZ325K1(stargate) http://www.citywatches.co.uk/seiko/seiko-automatic-professional-divers-skx009k2.html http://www.citywatches.co.uk/seiko/seiko-automatic-professional-divers-skx007k.html http://www.citywatches.co.uk/seiko/seiko-orange-monster-automatic-professional-divers-skx781k.html http://www.citywatches.co.uk/seiko/seiko-5-automatic-divers-23-jewels-snzf17k1.html http://www.citywatches.co.uk/seiko/seiko-divers-200m-automatic-skz325k1-skz325k-mens-watch.html Vsetky sa mi designovo pacia. Chcel by som ich na kove.Otazka znie. Ktore maju najlepsiu mechanicku odolnost a najlepsi strojcek ? Chcel by som s nimi aj plavat. Velmi sa mi paci ked maju skleneny spodok aby bolo vidno strojcek Budem kupovat bud ebay ale o citywatches Dakujem za rady
Dantechno Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Jednoznacne Stargate. A proc rikas sedmickam bondovky?
Iggi Kali Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Som myslel ze to tu je tak zauzivane. Asi som to zle pochopil, co? Stargate sa aj mne vidia najviac ale su aj najdrahsie. No uvidim.
Dantechno Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Strojovna maji vsechny stejnou...Mechanickou odolnost da se rict taky. Volil bych model s 200m WR. Z techto modelu ma nejlepsi zpracovani tahu a pouzdra Stargate - vlastni zkusenost. Jsou to fakt fajnovy hodinky.
habadej Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 U Stargate bacha na pyramidu. Umí se vypařit.
Chorche Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 A já bych šel do 007 nebo 009, měl jsem je a jsou to super hodinky. Monstra jsou taky fajn, ale design je už moc divoký. Stargate jsem naživo neviděl, ale když říká dantechno, že dobrý, tak dobrý. Ty 5 jsou přece jen zpracováním o třídu níž, než všechny ostatní v tvém výběru.Chybu neuděláš s žádnýma, ale zúžil bych výběr na Stargate a 007/009.
lub Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Ty 5 jsou přece jen zpracováním o třídu níž, než všechny ostatní v tvém výběru. ohledně zpracování jsou pětky - konkrétně tazatelovy babysumo SNZF1* minimálně na stejné úrovni jako SKX007/009 (zvlášť pokud ty jsou na originál laciném jubilee). monstra působěj lépe absencí plechových koncovek a vložky lunety o něco masivněji, víc poctivé oceli. stargejty jsou imho o maličko výš (pouzdro, tah..). za sebe bych doporučil monstra - pokud se ti líběj, tak není co řešit.
Iggi Kali Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Hmm. Cize aj strojky 7s26 a 7s36 budu podobne kvalitou a presnostou? Ci skor bude rozdiel v kuse. Tie 007 maju tiez srobovatelnu korunku? Uz sa rozhodujem len medzi 007 a stargate Keby sa tak na niektore z nich dal dat skleneny spodok Nabuduci tyzden ich pojdem niekde obzriet. Neviete ci niekde na slovensku ich obe budu mat? Najlepsie zilina, bystrica.Dik
habadej Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Všechna tyto Seika (mimo 5) jsem měl. Co se kvality strojku týče není téměř (day - date)žádný rozdíl. Ve zpracování taky. Jediný rozdíl vidím v tom, jak hodinky budou vypadat za delší čas. U 007 a 009 jsem měl za chvíli dojebanou hliníkovou vložku lunety. U Stargetu se mi povolila a ztratila pyramida. Jenom Monstra tak nějak vypadaly pořád stejně. Z téhle bandy hodinek jsou Monstra jediný ke kterým jsem se vrátil. Kus poctivý ocele, nenapodobitelný desing a odolnost. Používám je jako béčkový hodinky a nedám na ně dopustit.
Horhe Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 (upraveno) No, s tím nenapodobitelným designem u Monster bych si nebyl tak jistej Osobně jsem měl monstra 2x a stačilo. Pokud pominu Samuraje, který jsou pro mě nejlepší, a hlavně z výběru nejdražší (pokud už je seženeš), tak bych volil Stargejty. Nakonec mám asi ty tvoje, bo jsem je kupoval od Dana a ten nějak dokupoval tu pyramidu. Pokud si jí člověk posichruje lakem na nehty, nebo lepidlem, tak bez obav. Maj super pouzdro a ta odstávající luneta je taky super. Strojky jsou kvalitativně stejně, ale těžko říci s přesností. Kromě stávajících Samurajů si všechny moje seika držely stabilní odchylku, takže pokud má člověk odvahu, a čím to otevřít, tak může zkusit poštelovat přesnost. Stargejty jsem šteloval snad minulou sobotu naposled a teď jdou -2 vteřiny. Upraveno 8. července 2012 uživatelem Horhe
Iggi Kali Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Jooj zase tazke rozhodovanie. Este jedna laicka otazocka. Ako je to s nastavovanim casu a datumu cez korunku? Ma dve polohy? Jednu na datum jednu na cas? Zastavi sa sekundova rucicka? Dik
Horhe Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Hacking to nemá, tzn, že se sekundová ručička nezastaví. Korunká má v podstatě 4 polohy:1. Zašroubováno2. Vyšroubováno3. Povytaženo do první polohy - na jednu stranu se šteluje datum, na druhou den4. Povytaženo do druhé polohy - šteluje se čas, pokud není péro natežené na max, tak při zpětném pohybu ruček couvá i vteřinovka, takže se dá čas nastavit přesněji.
habadej Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 (upraveno) No, s tím nenapodobitelným designem u Monster bych si nebyl tak jistej Osobně jsem měl monstra 2x a stačilo. Pokud pominu Samuraje, který jsou pro mě nejlepší, a hlavně z výběru nejdražší (pokud už je seženeš), tak bych volil Stargejty. Nakonec mám asi ty tvoje, bo jsem je kupoval od Dana a ten nějak dokupoval tu pyramidu. Pokud si jí člověk posichruje lakem na nehty, nebo lepidlem, tak bez obav. Maj super pouzdro a ta odstávající luneta je taky super. Strojky jsou kvalitativně stejně, ale těžko říci s přesností. Kromě stávajících Samurajů si všechny moje seika držely stabilní odchylku, takže pokud má člověk odvahu, a čím to otevřít, tak může zkusit poštelovat přesnost. Stargejty jsem šteloval snad minulou sobotu naposled a teď jdou -2 vteřiny. Jo, jo! Jsou to ty moje bejvalý. Takhle s tou pyramidou na svým místě vypadají good, ale při mojí smůle bych o ní za pár dní zase přišel. A s tím desingem u Monster jsem spíš myslel, že jsou spíš kopčený než aby kopčily. Samuraje jsou samozřejmě nejlepší, ale je docela vořech je sehnat za dobrou cenu. Pro Iggiho: díval jsi se na SRP043. Dobrej kalibr, vypadají pěkně, přehledně, výbornej odečet. Ty jsem ještě neměl, ale kluci tady je mají a co jsem pozoroval, tak jenom chvála. Nefunguje odkaz, tak jsem ho smáznul. Hledej sám. Upraveno 8. července 2012 uživatelem habadej
Iggi Kali Odesláno 8. července 2012 Autor Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Uff tie srpy vyzeraju skvele. Asi maju aj lepsi strojcek. Len neviem najst kde by sa dali kupit za rozumnu cenu Si mi teda pomohol s vyberom
habadej Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Sem se koukal na ty ceny nových Srpů a docela mě dorazily. Jsem si myslel, že jsou teda levnější. To jsem je asi viděl prodávat tady na fóru lehce jetý. Kdyby jsi se z rozpočtem chtěl postupně dopracovat nad 10 tisíc, tak to už se pomalu dostáváš k Seiko Sumo a to už jsme zase někde jinde. Kvalitou i cenou. Takže začni zase od začátku a sorry že jsem se do toho montoval .
kamilb Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 Vem ty 007,je to prověřená klasika.
instant Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 SKX, plne dynko a aftermarket ocel 22-18mm. alebo nato/zulu/olivova ponozka.. podla chuti kazdeho sudruha.
pil.pet Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 A tohle myslíte, že už Fredy nemá? http://www.21jewels.com/productsdetail.asp?search=yes&getproductid=1666&start=1&getbrand=&getproducttype=
habadej Odesláno 8. července 2012 Nahlásit Odesláno 8. července 2012 S poštou a depkou jseš přes 9 litrů jen to fikne. A to už se otvírají další možnosti. A jsou bez tahu (cca taky litr).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se