Honza.manta Odesláno 23. prosince 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Nenapadá mě, kam ta fouknout, tak sem...kluci, sháním modré PRIMky v dobrém stavu, kdyby někdo měl a pustil by, napište. Díky, Jirka Dej si to do prodejní sekce do "koupím",
Georgeisin Odesláno 23. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2014 Mám to tam, jen pro jistotu jsem to dal i sem, počty shlédnutí v koupím nejsou moc velké, tam chodí málokdo. Díky
straspol Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Tak nevím, jestli už je to moc nebo ještě málo...
Borodov Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Ja myslim, ze: "MOC MALO!"Moc hezky hnizdecko tam mas....
Honza.manta Odesláno 7. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 To je "prostitucky" málo, přidej.
financ Odesláno 7. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2015 Renovace a limitky? Bych řekl že toho máš víc
straspol Odesláno 8. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2015 Troje mám ještě rozebrané v dílech, dám to brzy dohromady- a nové se narodí letos..
Trololo Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 Tak jsem po více než roku zpět. Původně jsem toto fórum opětovně navštívil pouze na prodej, ale jakmile jsem začal pročítat příspěvky a prohlížet fotky, tak jsem do toho zase spadl. Holt ty primky mají něco do sebe. :-)
odjinud Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 No jo, já jsem si na Chronomagu chtěl nechat poradit, abych ušetřil - jestli casia nebo festiny :-) a zatím je to nejdražší fórum, kde jsem. :-)
Trololo Odesláno 18. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2015 To mi povídej, já se zde registroval, abych zjistil cenu hodinek na prodej a nakonec jsem v mínusu. :-)
Návštěvník Jagman Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Já sem zatím vpohodě včera poslední nákup a tím konec už mám vše potřebné a dál jen silou vůle každopádně na aukru končím .
Honza.manta Odesláno 26. ledna 2015 Autor Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 Já jsem o tom přemýšlel dost usilovně a dost dlouho. A už to vím. Konečné stádium bude, až se od toho oprostite a všeho se zbavíte a vrátíte se sice mírně psychicky narušeni, ale přece zpět do normálního života.
eloga Odesláno 26. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2015 (upraveno) Já jsem o tom přemýšlel dost usilovně a dost dlouho. A už to vím. Konečné stádium bude, až se od toho oprostite a všeho se zbavíte a vrátíte se sice mírně psychicky narušeni, ale přece zpět do normálního života.Jo to je vono, jen bych zmínil pár řádků navíc....*Souhlas právě přes praktickou zkušenost, co mám právě s tím odstupem přes Ban. Byla to zasloužená třídenní paráda, pohoda a bonanza klidu. Popsal bych to celé stejně jako Manta. Jde o návrat do běžného života bez magorství z chronomagorství a je to skutečně konečné stádium. Ale i přesto že cítíte, že nějaká turbulence skončila, může se člověk cítit obohacen o chronozkušenosti, větší chronorozhled i znalosti, pokud se o nich dá hovořit. Zde navíc mi to vyšlo zrovna do období vydání Liborovy knihy a to je též jeden z parametrů výstupu na vrchol snažení - v Primkách. A také, a toho si zatím cením nejvíc, naváže se přátelský kontakt s mistry hodináři. Ne se všemi, samozřejmě jen s těmi, s kterými to jde, a kde se nachází ta správná ozvěna vztahů, což je teprve ten správný okamžik návratu do "normální" situace a do práce na svých sbírkách v klidu a bez podněcování ostatních chronomagorů k tomu či onomu.Asi jsem to tu vzal poněkud hopem, ale nedělám si z toho vrásky, důležitější je nyní vědět, na čem jsem a jak to vypadá ve skutečnosti, co na to okolí a velevážené publikum na Chronomag.cz . No a tím bych snad i mohl sdělit, všem, kteří občas považovali mé texty za podivnosti, bo jsou povětšinou z jiné vrstvy a z jiné generace, jsou podstatně mladší a také dle mého náhledu, že nemáme stejný timing. Se mnou už to jiné nebude, když mě někdo se.., tak to musí ven, bo já se za své názory nestydím a své si uhájím ať se děje, co se děje. Tady to sice občas působí nepatřičně, ale byly zde i jiné horší příklady než jen já. *A ještě dovětek pro člena User47.Myslím, že tady z toho textu je jasné, že o nic takového, jak bylo na jiném vláknu od tebe o mně přetřásáno, tady fakt nejde.Bo je to zcela naopak, žádný alkohol, žádný nikotin, žádná tráva ani jiné svins....., ale vlastně úplně jiná kulturní divočina , no a tak je lepší i pro mě to moc nerozvíjet a přes EOT /End of text/ dát v Gate. *Já se tam i někdy vypravím, a to je pro mě zcela bezpečně to občasné Konečné Stádium pro mne, prožít chronomagorský večírek pod viaduktem a pak se zase druhý den v klidu věnovat zcela jiným komoditám a záležitostem. Díky a pěkný večer všem.** Upraveno 26. ledna 2015 uživatelem eloga
straspol Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Tak se pomalu dávám dohromady po dost nepříjemném stonání a hlodá ve mně taková zvláštní otázka : mohou antibiotika likvidovat chronobundus? Mám takový pocit zvláštního ochladnutí, takové vystřízlivění po dlouhém flámu... to je spontánní uzdravování, vedlejší účinek těch antibiotik nebo ztráta soudnosti..?
Beladona Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Tak se pomalu dávám dohromady po dost nepříjemném stonání a hlodá ve mně taková zvláštní otázka : mohou antibiotika likvidovat chronobundus? Mám takový pocit zvláštního ochladnutí, takové vystřízlivění po dlouhém flámu... to je spontánní uzdravování, vedlejší účinek těch antibiotik nebo ztráta soudnosti..?Ne.
martar Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Když můžou v některých případech omezovat rakovinové bujení, tak co by ne chronobundus... Já jsem na tom podobně, a nepotřeboval jsem k tomu ani antibiotika, stačila jedna vyčerpávající publikace
Jarett Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Já jsem o tom přemýšlel dost usilovně a dost dlouho. A už to vím. Konečné stádium bude, až se od toho oprostite a všeho se zbavíte a vrátíte se sice mírně psychicky narušeni, ale přece zpět do normálního života.Dnes jsem to zrealizoval ... a je mi blaze
Beladona Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Bohužel, s antibiotiky jsem to měl také. Je to jen ztráta chuti, nálady a nástup dlouhé únavy. S přibývající silou, sluncem a modrou oblohou se vrací chuť ke všem neřestem a stačí jeden drobný, náhodný, nákupní impuls a recidiva je zpět.
Borodov Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 Dnes jsem to zrealizoval ... a je mi blaze Nezbyva nez ti drzet palce...
long Odesláno 8. února 2015 Nahlásit Odesláno 8. února 2015 No jo, já jsem si na Chronomagu chtěl nechat poradit, abych ušetřil - jestli casia nebo festiny :-) a zatím je to nejdražší fórum, kde jsem. :-)No popravdě jsem sem chodil poslednich 6 až sedm měsíců velice sporadicky a myslím si že mi prospěla ma aféra s vteřinovou ručkou.On jak se říká průser utužuje kolektiv a odděluje slušné lidi od dobytku s tím, že vás právě ten dobytek má často tendenci soudit aniž by vás znal.Nikdy jste se neviděli, nikdy jste spolu neudělali žádný obchod ani se nepoznali v Gate, prostě se vůbec neznáte.To jsou Ti rozesíraći co maji tendence hrabat se ve fekálu i když v něm sami stoji až po kolena.Za celou tu dobu jsem tady byl myslím tak 5 x a nenapsal jsem ani řádku. Nebyla prostě chuť. Píší to proto že na mém vztahu k hodinkám se to nijak neodrazilo.Dál jsem si hodinky kupoval a dál si hodinky kupovat budu. Jen si nedokážu představit kde bych bral čas a peníze ,kdybych ve stejné míře propadl ještě jednomu dvěma fórům !!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se