Přejít na obsah

Prim závislost - konečné stadium

Doporučené příspěvky

Protože léto je již nenávratně v pr.. a sezóna plesů se neúprosně blíží. A jelikož jsem nenašel vhodnějšího vlákna, vkládám tento artefakt zde. :smile_anim:

Bohužel si to nemůžu nikam pověsit, tak mám pozvánku na ples už čtyři hodiny položenou v obyváku na podlaze (na truc) :gunsmilie: haha.

post-17158-003739900 1349890275.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože léto je již nenávratně v pr.. a sezóna plesů se neúprosně blíží. A jelikož jsem nenašel vhodnějšího vlákna, vkládám tento artefakt zde. :smile_anim:

Bohužel si to nemůžu nikam pověsit, tak mám pozvánku na ples už čtyři hodiny položenou v obyváku na podlaze (na truc) :gunsmilie: haha.

Krása !!!!

Odkaz ke komentáři

Přímo parádní. Kde jsi to člověče vyštrachal ???

Odkaz ke komentáři

Kluci, asi nejde o ECHT MEGA ULATRA RARITET, ale raději nebudu říkat kde jsem k tomu přišel. dry.gif (místní čerti nikdy nespí) Plakát jsem prozatím přemístil z podlahy na jídelní stůl a několikrát denně si ho musím jít prohlédnout a přečíst.

Netuším co je myšleno termínem: dávka. Třeba nám to někdo vysvětlí.

Odkaz ke komentáři

Teď jsem dorazil domů a musel jsem něco nafotit. Dostal jsem pěkný dárek, který ocení jen totální chronomagor. To už je fakt moc !!! :oneeyed02:

Už jste tohle někdo někde viděl ???

Tvářilo se to jako normální dárek (krabička a tak..) post-23666-025274900 1350499169.jpg

Tak jsem to vytáhl na stůl... post-23666-008203500 1350499193.jpg

No a pak jsem to pochopil ..manžetové knoflíčky post-23666-041670800 1350499213.jpg

post-23666-035164200 1350499230.jpg

Odkaz ke komentáři

Teď jsem dorazil domů a musel jsem něco nafotit. Dostal jsem pěkný dárek, který ocení jen totální chronomagor. To už je fakt moc !!! :oneeyed02:

Tvářilo se to jako normální dárek (krabička a tak..) post-23666-025274900 1350499169.jpg

Tak jsem to vytáhl na stůl... post-23666-008203500 1350499193.jpg

No a pak jsem to pochopil ..manžetové knoflíčky post-23666-041670800 1350499213.jpg

post-23666-035164200 1350499230.jpg

To je dobrý :)

Palec hore smile_anim.gif

Odkaz ke komentáři

Tvářilo se to jako normální dárek (krabička a tak..)

Tak jsem to vytáhl na stůl...

No a pak jsem to pochopil ..manžetové knoflíčky

Parádní! A tikají? :)

Odkaz ke komentáři

Tak to je paráda.Pudem si skočit? :D

Ty knoflíčky taky super,to vezmem do tomboly http://www.manzetoveknofliky.cz/product/designove/manzetove-knoflicky---hodinkovy-str/2051

Upraveno uživatelem Daemonultimate
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...