booker007 Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 vyhrožovat nejde... Parádní kousky .... že bych taky začal .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 8. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 (upraveno) Moc pěkní budíci, Michale... :-) že bych taky začal? :-)) --- A ještě máme kukačky, pendlovky.... :-) Upraveno 8. října 2012 uživatelem odjinud Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 8. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. října 2012 Je to smrtící, doslo mi to a hned jsem si to zakázal. A navíc to zabírá spoustu místa. Snad jsem se z budiků vyléčil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Protože léto je již nenávratně v pr.. a sezóna plesů se neúprosně blíží. A jelikož jsem nenašel vhodnějšího vlákna, vkládám tento artefakt zde. Bohužel si to nemůžu nikam pověsit, tak mám pozvánku na ples už čtyři hodiny položenou v obyváku na podlaze (na truc) haha. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Protože léto je již nenávratně v pr.. a sezóna plesů se neúprosně blíží. A jelikož jsem nenašel vhodnějšího vlákna, vkládám tento artefakt zde. Bohužel si to nemůžu nikam pověsit, tak mám pozvánku na ples už čtyři hodiny položenou v obyváku na podlaze (na truc) haha. Krása !!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Protože léto je již nenávratně v pr.. a sezóna plesů se neúprosně blíží. A jelikož jsem nenašel vhodnějšího vlákna, vkládám tento artefakt zde. Bohužel si to nemůžu nikam pověsit, tak mám pozvánku na ples už čtyři hodiny položenou v obyváku na podlaze (na truc) haha. Přímo parádní. Kde jsi to člověče vyštrachal ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luděk Talián Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 40 Kčs i s dávkou... To nebyl zrovna laciný ples... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primm Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 40 Kčs i s dávkou... To nebyl zrovna laciný ples... taky jsem na to koukal, v te dobe bylo 40kcs dost penez. A ta davka byla ze samopalu nebo neco jineho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 jsem si rikal, ze asi koks, za ty prachy, ale rad se poucim o co slo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Dobrý ceny do tomboly... :-) ... Co je to ta "dávka", to jsem si taky lámal hlavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Mám dojem, že se kdysi obcím odváděla dávka ze vstupného u pořádaných akcí, možná že to nějak souvisí. Každopádně ten plakát je nádhera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Kluci, asi nejde o ECHT MEGA ULATRA RARITET, ale raději nebudu říkat kde jsem k tomu přišel. (místní čerti nikdy nespí) Plakát jsem prozatím přemístil z podlahy na jídelní stůl a několikrát denně si ho musím jít prohlédnout a přečíst. Netuším co je myšleno termínem: dávka. Třeba nám to někdo vysvětlí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mila_T Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 40 Kčs i s dávkou... To nebyl zrovna laciný ples... Nebylo to zas tak moc protože to bylo ještě před měnovou reformou. O rok později v létě 53 po přepočtu to dělalo nějakých 8 Kčs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 asi nějaká dph či jiné výpalné systému... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Teď jsem dorazil domů a musel jsem něco nafotit. Dostal jsem pěkný dárek, který ocení jen totální chronomagor. To už je fakt moc !!! Už jste tohle někdo někde viděl ??? Tvářilo se to jako normální dárek (krabička a tak..) Tak jsem to vytáhl na stůl... No a pak jsem to pochopil ..manžetové knoflíčky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Teď jsem dorazil domů a musel jsem něco nafotit. Dostal jsem pěkný dárek, který ocení jen totální chronomagor. To už je fakt moc !!! Už jste tohle někdo někde viděl ??? Tvářilo se to jako normální dárek (krabička a tak..) Tak jsem to vytáhl na stůl... No a pak jsem to pochopil ..manžetové knoflíčky To je dobrý Palec hore Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
padza1 Odesláno 17. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Teď jsem dorazil domů a musel jsem něco nafotit. Dostal jsem pěkný dárek, který ocení jen totální chronomagor. To už je fakt moc !!! Už jste tohle někdo někde viděl ??? Tvářilo se to jako normální dárek (krabička a tak..) Tak jsem to vytáhl na stůl... No a pak jsem to pochopil ..manžetové knoflíčky Parádní! A tikají? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 17. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2012 Hezkýýýý! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rob2805 Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 Milý ježíšku, to chci!!! Jdu googlit kde to mají! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2012 (upraveno) Protože léto je již nenávratně v pr.. a sezóna plesů se neúprosně blíží. A jelikož jsem nenašel vhodnějšího vlákna, vkládám tento artefakt zde. Bohužel si to nemůžu nikam pověsit, tak mám pozvánku na ples už čtyři hodiny položenou v obyváku na podlaze (na truc) haha. Tak to je paráda.Pudem si skočit? Ty knoflíčky taky super,to vezmem do tomboly http://www.manzetoveknofliky.cz/product/designove/manzetove-knoflicky---hodinkovy-str/2051 Upraveno 18. října 2012 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se