zdenek.prachar Odesláno 1. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Přátelé, což takhle obnovit čajové úterky? Že bychom nazkusmo vyhlásili jeden termín, téma bílé čaje, míst 4, 12. 5. od 18:00? Co vy na to? Jinak během května budou úplně čerstvé červené čaje, tak bychom třeba za dalších čtrnáct dnů mohli ochutnat ty a tak pokračovat čajovým rokem jak co bude. Bude-li zájem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 1. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2020 Mně by to dvanáctého vyjít mělo, takže se hlásím. 1. dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 1. dr.sphinx 2. Tittus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 3. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. května 2020 1. dr.sphinx 2. Tittus 3. par-pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 4. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2020 1. dr.sphinx 2. Tittus 3. par-pa 4. Teatime Těším se! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Musím se bohužel odhlásit, pracovní povinnosti mě odvelely jinam. 1. dr.sphinx 2. Tittus 3. Teatime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Tak můžu vzít hosta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 11. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Teatime: budu moc rád, když hosta vezmeš. Moc díky a budu se moc těšit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Můžu poprosit ještě jednou o přesnou adresu? Jsem na mobilu a špatně se mi tady listuje zpátky všemi příspěvky. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 11. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Veletržní 46 (je to vchod z ulice mezi cestovkou a bistrem Noodletime), na dveřích je cedulka s firmou (Longfeng.cz). Díky a budu se moc těšit Zdeněk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Tož super, těším se na zítra! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 11. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Díky. Snad tam někde zaparkuju Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 11. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2020 Titus: parkování je možné v podzemním parkovišti OC Stromovka (myslím, že dvě hodiny zdarma a pak za nějaký poplatek), je to pak dvě tři minutky pěšky ode mne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 12. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2020 Já minule parkoval před NTM na oranžové zóně, je to kousek, bylo tam dost místa a od 18h se neplatí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 13. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2020 Přátelé, díky za včerejší čajový večer, bylo to moc fajn. Další pokračování budou červené čaje, podle domluvy ze včerejška to uděláme až dorazí zásilka úplně čerstvých čajů, co je na cestě. Takže termín zveřejním až to tu bude, samozřejmě tedy s předstihem Ještě jednou fakt díky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tittus Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 My děkujeme! Bylo to super... Jsi prostě borec a hlavně čajům rozumíš, já se radši moc do hovoru nemíchal, abych nebyl za Neználka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Teatime Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 Jak řiká. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 14. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2020 (upraveno) Já zase mluvil možná až moc, ale byly to jen hromady hovadin Díky Zdeňkovi za čas a doufám, že mi to příště zase vyjde. Upraveno 14. května 2020 uživatelem dr.sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenek.prachar Odesláno 28. května 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Přátelé, špičkové čerstvé čaje jsou už Evropě na dohled. Tak dávám do placu další čajové úterý. Hodilo by se vám (tenhle dotaz je asi primárně pro účastníky toho minulého, ale klidně zaonačím dva termíny, bude-li zájem) úterý 9. 6.? Tématem by byl červené čaje té nejvybranější kvality (tradičně nakuřovaný lapsang, nenakuřovaný lapsang z divokých stromů, jin jun mei a tak :)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. května 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2020 Za mě určitě. 1. dr. Sphinx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se