Roubass Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Že by se tady začali pořádat i čajovo-hodinkové srazy, než čistě ty hodinkové? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Myslím, že to bude ještě malá částka oproti té hodinkové :-D?No jak se to vezme. Já jsem nakonec za svojí vášeň pro čaj utratil zhruba 750 tis. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 No jak se to vezme. Já jsem nakonec za svojí vášeň pro čaj utratil zhruba 750 tis. :-)Tomu se říká vášeň Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 No jak se to vezme. Já jsem nakonec za svojí vášeň pro čaj utratil zhruba 750 tis. :-)Jak se ti to stalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Jak se ti to stalo? Třeba pokoupil nějakou menší plantáž :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Nepojisteny auto? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Jak se ti to stalo?Otevřel jsem si v Chebu Dobrou čajovnu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2015 Otevřel jsem si v Chebu Dobrou čajovnu :-)Až budu mít cestu, stavím se :-). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Otevřel jsem si v Chebu Dobrou čajovnu :-)Tak to se nepočítá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Tak to se nepočítá. Jak to, že ne? Mám to jen jako volnočasovou aktivitu. Dál normálně pracuju a k tomu mám čajovnu :-) Stejně čaj který si připravím doma mi nikdy nechutná tak, jako ten co si udělám v čajovně. Ona i ta atmosféra má na chuť zásadní vliv :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Otevřel jsem si v Chebu Dobrou čajovnu :-) Máš tam Matcha? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) Máš tam Matcha? Sent from my iPhone using TapatalkSamozřejmě, že jo :-) Poslední dobou se i dost prodává. Matcha je teď hodně populární. Zrovna dnes mám na ní chuť. Pošlu pak fotku :-) Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem VasekN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Samozřejmě, že jo :-) Poslední dobou se i dost prodává. Matcha je teď hodně populární.Já bych se někdy chtěl pokusit i o nějaké jídlo z matcha, n, jednou jsem to ochutnal a nebylo to vůbec špatné Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Jak to, že ne?Protože tys ty tisíce investoval, já je vyhazuju z okna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 (upraveno) Moje nářadíčko, všechno z Japonska. Obě misky jsou z 50. let a obě od uznávaných čawanových hrnčířů, stejně tak mizusaši na čerstvou vodu. Skříňka je taky z 50. let. Mosazná kensui je ze začátku minulého století, laková natsume by měla mít něco přes 80. let. Čašaku i časen jsou nové. Ještě se mi nepodařilo koupit pěknou futaoki, nějak na ni nemám štěstí.Kotlík kama mám momentálně zazimovaný. Práškový čaj kupuju z nějakého obchodu přes E-bay, tvrdí, že je to bio...no zas takový kvanta toho nevypiju. Upraveno 9. dubna 2015 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Moje nářadíčko, všechno z Japonska. Obě misky jsou z 50. let a obě od uznávaných čawanových hrnčířů, stejně tak mizusaši na čerstvou vodu. Skříňka je taky z 50. let. Mosazná kensui je ze začátku minulého století, laková natsume by měla mít něco přes 80. let. Čašaku i časen jsou nové. Ještě se mi nepodařilo koupit pěknou futaoki, nějak na ni nemám štěstí.Kotlík kama mám momentálně zazimovaný. Práškový čaj kupuju z nějakého obchodu přes E-bay, tvrdí, že je to bio...no zas takový kvanta toho nevypiju. To je paráda, akorát nic pro mně, já každou chvíli něco rozbiju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Proto se čajový obřad provozuje v sedě na zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 Proto se čajový obřad provozuje v sedě na zemi To jo, ale vydržet ho celý je peklo. Kolega z Prahy po několika hodinách klečení na rohoži upadl na japonku co s ním obřad provozovala :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roubass Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 To jo, ale vydržet ho celý je peklo. Kolega z Prahy po několika hodinách klečení na rohoži upadl na japonku co s ním obřad provozovala :-)A provozovali pak něco dál? Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VasekN Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2015 A provozovali pak něco dál? Ne ne, to bylo v Japonsku na originálním čajovém obřadu. Kolega si tam udělal ostudu jako blázen :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se