farbakp Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 (upraveno) OK chlapci, pochopil som.. Invictakov je tu ako safranu.. uz nebudem otravovat.. nech sa dari... Upraveno 26. ledna 2014 uživatelem farbakp
Daemonultimate Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 OK chlapci, pochopil som.. Invictakov je tu ako safranu.. V tom budeš mít pravdu. uz nebudem otravovat.. nech sa dari... Neotravuješ,každý napsal své zkušenosti a i odpovědi jsi se dočkal,dokonce i od moderátora.Taky ať se Ti daří,nejen tady na foru a těch 5 vteřin fakt neřeš,je to pěknej výsledek na to,aby jsi nad ním nějak víc přemejšlel.
jiri78 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 hele jak pises 5 sec je good, me invicty udelaji 2 vteriny, pokladam taky na 9, druhe nevim, kolik udelaji, nejak jsem se nedokopal je zmerit.
filo-boxer Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 OK chlapci, pochopil som.. Invictakov je tu ako safranu.. uz nebudem otravovat.. nech sa dari... Vsak jsem to psal: Na korunku, nebo na devitku, nebo na dvanactku, nebo na sestku, nebo na sklicko, nebo na dynko.... Tim jsem chtel rict, ze neni mozno rict, ze Invicta jde nejpresneji, kdyz ji odkladas treba na korunku, proste je to treba vyzkouset individualne co je nejlepsi pro tve hodinky. Kdybys vylezl z tohodle vlakna a trochu si pocetl, tak zjistis, ze je jedno, jestli mas Invictu, nebo neco jineho mechanickeho. Co cekas, ze ti nekdo napise? Vzbud se, chlape!
farbakp Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Aspon tu este napisem svoje postrehy z priblizne dvojmesacneho pouzivania modelu Invicta 3045. Dizajnovo sa mi velmi pacia. Fialovy cifernik a fialova luneta je velmi pekna a pri dopade svetla na ne sa farba velmi pekne odraza. Celkove vyrobne prevedenie je na velmi dobrej urovni, naramok ma dve farby, po stranach je matny chrom a v strede je chromovy lesteny pas. Velkostou sa skor hodia pre ludi s vacsim zapästim. Na ruke mne osobne sedia velmi dobre a vzbudzuju pozornost. No a ako som uz vyssie spominal, denne nadbehnu asi 5 sekund. Ked to zhrniem, splnaju moje poziadavky, nakolko som si ich kupoval ako pracovne hodinky na bezne nosenie aj do prace. Za primeranu cenu, za ktoru sa daju zohnat, si myslim, ze v pohode zodpovedaju pomeru cena/kvalita/vykon. Su to moje subjektivne pocity a mozno moj nazor posluzi aj inym novacikom, ktorí zacnu touto znackou..
johny5kepi Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Aspon tu este napisem svoje postrehy z priblizne dvojmesacneho pouzivania modelu Invicta 3045. Dizajnovo sa mi velmi pacia. Fialovy cifernik a fialova luneta je velmi pekna a pri dopade svetla na ne sa farba velmi pekne odraza. Celkove vyrobne prevedenie je na velmi dobrej urovni, naramok ma dve farby, po stranach je matny chrom a v strede je chromovy lesteny pas. Velkostou sa skor hodia pre ludi s vacsim zapästim. Na ruke mne osobne sedia velmi dobre a vzbudzuju pozornost. No a ako som uz vyssie spominal, denne nadbehnu asi 5 sekund. Ked to zhrniem, splnaju moje poziadavky, nakolko som si ich kupoval ako pracovne hodinky na bezne nosenie aj do prace. Za primeranu cenu, za ktoru sa daju zohnat, si myslim, ze v pohode zodpovedaju pomeru cena/kvalita/vykon. Su to moje subjektivne pocity a mozno moj nazor posluzi aj inym novacikom, ktorí zacnu touto znackou..Ak ta mozem poprosit nafot nejake fotky hodiniek, z predu, zo zadu alebo na ruke, ja si ich rad pozriem
libor2002 Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Aspon tu este napisem svoje postrehy ....Ty jsi vazne sebemrskac Vis co je nejvetsi problem? Tady uz nejde tak ani o znacku Invicta, ale uz jsi tady milionty zacatecnik, ktery tady obhajuje, vychvaluje, vynasi do nebes typy 3045, 8926, 8932 a jim podobny. Stacilo si to tady vyhledat, zjistil bys, ze je neco spatne. Ne, ty ne, napises jeste postrehy. Nediv se, ze tu pak schytas takove reakce. Sorry, ale maj pravdu a chapu jejich alergii. Zrovna, kdyz se kouknu na tvuj model 3045, ze ktereho jsi tak uneseny, tak by me zajimalo, s cim jsi tyto hodinky srovnaval, ze pises: "Celkove vyrobne prevedenie je na velmi dobrej urovni..." a "cena/kvalita/vykon..."
farbakp Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Toto je moj posledny prispevok, lebo nema zmysel tu dalej pisat.. ste tu skupinka "sekacov a machrov" nad ktorich niet.. to odradi kazdeho zaciatocnika ako som aj ja, aby sem chodil a nebodaj prispieval svojimi postrehmi.. majte si to tu take pekne ake chcete..
Frantik Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Toto je moj posledny prispevok, lebo nema zmysel tu dalej pisat.. ste tu skupinka "sekacov a machrov" nad ktorich niet.. to odradi kazdeho zaciatocnika ako som aj ja, aby sem chodil a nebodaj prispieval svojimi postrehmi.. majte si to tu take pekne ake chcete.. Ahoj a bud silnej!
johny5kepi Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Ked tak teraz rozmyslam aky ma zmysel vlastne toto vlakno ,,INVICTA,, pozeram ze to ma vyse 27 tisic zobrazeni vacsina ludi tu pride tak ako asi aj ja ze hladaje nejake forum o Invicta a vyskoci im prave tato sekcia. Pridu sem lebo sa chce nieco dozvediet alebo pochvalit svojimi novymi hodinkami a vlastne vsetko co tu dostane je vysmech, podpichovanie, urazky a opovrhnutia, tak aky ma zmysel toto vlakno ?! Myslim ze admini ked VYMAZETE toto vlakno urobite velku sluzbu nielen buducim ludom, ktorí sem zavítajú ale aj tym sucastným a aj neprajnici si pridu na svoje a budu mat nacom onanovat. Tiez to je moj posledny prispevok a pre pripad aby som tu neposlal zopar ludi do p.... poprosim BAN.
Honza.manta Odesláno 26. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2014 Invicty jsou sice možná šroty, jak zde někteří ventilují, ale jsou to taky hodinky a tohle už mi přijde moc. Vždyť jsme sakra fórum o hodinkách a ne jen o kvalitních hodinkách. Když si o nich pár členů chce psát, tak ať si píšou, proč se do nich furt navážet? Prozatím zamykám.
docdan Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 No já bych to šrotem rozhodně nenazýval. Najdou se mezi něma jednak pěkný, jednak i kvalitní kusy.
Daemonultimate Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Odesláno 4. února 2014 No jo,pěkný,taky se mi tyhle líběj. Jinak,jak jsem psal,dal jsem ty svoje dohromady ,takže pro někoho je to krásná limitka a daroval je kámošovi.Jemu se líběj a já doufám,že mě Invicta co by nenáročnej dárek nezklame a bude makat.Musí,má Seiko stroj.
v3li Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 A mě se líbí tyhle a komu se to nelíbí.................................... Tak ty mi včera zrovna přišli http://www.hodinky69.cz/hodinky/Invicta-2770 jestli jsi se ještě nerozhodnul tak můžu jen doporučit
F.B. Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 No já bych to šrotem rozhodně nenazýval. Najdou se mezi něma jednak pěkný, jednak i kvalitní kusy. No vsak ako co ine ako srotovy pokus o fejknutie Rolexu to je? Neodpusta sa to Steinhartu, tak preco by sa malo tym pseudo-sviaciarom z pospajanych statov americkych?! F.
miron64 Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Tak ty mi včera zrovna přišli http://www.hodinky69.cz/hodinky/Invicta-2770 jestli jsi se ještě nerozhodnul tak můžu jen doporučit Mám už od loňska a spokojenost ale pozor, nesmí se to tu psát.
Pepe73 Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Mne sa hodinky invicta páčia pre ich zaujímavý desing a na amazone sa dajú kúpiť za super ceny mam uz zopár kusov :-)
F.B. Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Mne sa hodinky invicta páčia pre ich zaujímavý desing a na amazone sa dajú kúpiť za super ceny mam uz zopár kusov :-) Wow, Ty budes teda "slusny oddiel", ako pozeram. Nechces byt Invicta ambasador? Seiko tu ma ambasadora, Damasko tiez?tak by sa mohla pridat i Invicta. Ze, chlapci a dievcata? F.
Pepe73 Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Tak este mam zálusk na pár kusov :-)
Pepe73 Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 A viem že sa tu veľa kritizovala táto značka ale každému sa páči niečo iné,a ked beriem do úvahy že hodinky na amazone kupujem okolo 100-150e tak si myslim že nieje o čom.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se