Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Kamil
Odesláno

> PIT0MEC

Tak nevím, kdo je tady pitomec, ale srovnáváš úplně rozdílné hodinky. Omega má potápěčskou historii o kousek kratší, zase rozhodně bohatší než Rolex a jestli nevidíš rozdíly v indexech, datumovce, tvaru lunety, korunkách, ručkách, atd. A přidat k tomu Breitling s jejich typicky šikmými číslicemi místo indexů je totálně mimo. Jediné, v čem se R a B shodují že mají ochranu korunky a lunetu, což je u potápěčských hodinek divné. :)  Měl bys možná něco o potápěčských hodinkách a jejich historii nastudovat, než začneš pronášet ta svá moudra.

Odesláno (upraveno)

Takže to, že tvůj nick vypadá jako "pitomec", to je náhoda? Hustý, tomu se říká pech:)

Ale jinak máš samozřejmě pravdu, že Bondovky, Superoceany a spoustu dalších jsou pouhý kopírky Rolexu a jsou na stejný úrovni jako Invicty, nebo Ocean One od Steinů. Možná i horší, páč jsou dražší.

Upraveno uživatelem Micey
Návštěvník Kamil
Odesláno

A jinak - já proti těm hodinkám vůbec nic nemám, jestli to tak vyznělo. V celé diskuzi se pouze pozastavuji nad hysterickým odsouzením značky Invicta, zatímco u jiných značek, které dělají totéž, je to nejenom bráno jako běžná věc, ale nezřídka i doporučeno ke koupi.

Já taky ne, jen bych si je nekoupil, jak už jsem psal tady. Možná si přečti vlákno o fejcích, výstižně to psal Viktor a ještě jednou .

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Invicta nebrat, uplna navonena luza :).

Odesláno (upraveno)

pitomče,

samozřejmě nevycházím jenom ze svých pocitů (to bych si asi nechal pro sebe a nezatěžoval tím kapacitu serveru, na kterém je zdejší diskuze provozována), ale i z názorů jiných lidí na jiných fórech (stačí vyhledat v Google při zadání Rolex Submariner vs Breitling Superocean nebo Omega Seamaster apod., linkovat odkazy je asi zbytečné). A tam mají problém obvykle uznat, že jak zmiňovaná Omega, tak Breitling prostě vychází z Rolex Submariner (už se neopakuju, ale bohužel to jinak jde a vždycky, když někdo říká, že ne, se vymlouvá)

můj názor, stejně jako tvůj, je opřen o stejné argumenty, tudíž se tyto dva vzájmemně ruší. nahoď něco jinýho, co nepůjde tak jednoduše vyštípat

Upraveno uživatelem Sedlin
Návštěvník Mitak
Odesláno

1. Hystericky odsuzuju značku Invicta.

2. Hystericky bráním značku Steinhart.

3. Hystericky nechci koupit Ocean One, protože je to pouhá kopie Rolexu.

4. Hystericky nechápu ty, kteří kupujou Seamaster Professional, Breitling Superocean nebo všechno, co vzhledem vychází ze Submarinerů, protože Submariner je jenom jeden.

Odesláno

4. Hystericky nechápu ty, kteří kupujou Seamaster Professional, Breitling Superocean nebo všechno, co vzhledem vychází ze Submarinerů, protože Submariner je jenom jeden.

tvl a jaký máš auto? doufám že ne černý se 4 kolama protože to je fejk kterej vychází od fordu nebo kdo ví který bylo první. doporučuju tady víc číst než psát protože až si za dva roky přečteš co tady píšeš nebudeš se tak moc stydět

Odesláno

Teda to je solidní humus. Vypadá to jako normální ocelový lanko.

:)

Odesláno

Ad ocelový lanko - přesně tak, tohle je jasný důkaz, ze I. má originální design... akorát bych to nechtel nosit... ani náhodou.... ale proti gustu...

Odesláno

I ty tři přilepený hokejový puky sou kůůůůůl.... :lol2:  :lol2:  :lol2:

Nebo by to mohlo být přilepené černé uhlí.....jako, až se z těch hodinek někdo po.ere... :clap:

Odesláno

Vám se nikdo nezavděčí. Je to rozhodně originální design a určitě si své fandy najde. Mně to tedy nijak neuráží, jen mne to neoslovuje. Ale určitě jsem už viděl mnoho ošklivějších hodinek.

Konec konců, třeba zde by mohla být cílová skupina - u lidí, kteří jezdí v tomhle:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...