Lacifer Odesláno 3. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2020 Myslím že jeden Invicta bizzzárek se ve sbírce ztratí, a nepruďte, mě to poště přijde vtipný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
darcerap Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 (upraveno) Ahojte všiml jsem si že tu pár lidí má pro divers od invicty. Jak jste s němi spokojeni? Myslíte že udělám lépe když koupím tyto než třeba Seika 5tky? Díky moc za názor Upraveno 8. června 2020 uživatelem darcerap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 8. června 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2020 Divers od Invicty je stejne presne urcujici jako petky od Seika. Hod sem oba konkretni modely a pak se muzem bavit. Kdyz to bude automat, tak v tech Invictach stejne bude pravdepodobne strojek Seiko. Takze ber to, co se ti vic libi. Jen moc nepocitej, ze Invicty ti tu nekdo pochvali. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 13. srpna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. srpna 2021 (upraveno) Já taky nepočítám. Dneska mé nejlevnější ( a fungl nové) shity. Kontroverzní (mercedes ručka, ochrana korunky,...ale aspoň ne luneta ala RLX). Včera mi přišly, za 1,5k vč. PPL, se Seiko strojkem, navíc bílý cifr, který ještě nemám, ...no, neodolal jsem. Za 18h udělaly mínus 3 sec. Na lítačku dobrý. Upraveno 13. srpna 2021 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 26. března 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2023 Kýč nám tady zmírá;-)…přidávám “inspiraci RLXem 1953” za pár kaček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 27. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. dubna 2023 (upraveno) ...opět přispěji do vlákna., kam kromě mě už téměř 3 roky nikdo nepřispívá (a asi to ani nikdo nečte;-)))...téměř měsíc od koupě s krátkými přestávkami na ruce, čili mě tahle srágory na lítačku docela baví. Za ty prachy nejsou ani špatně udělané (až na hrubší brus shora na nožkách), strojek NH 32 A (čili Seiko 4R 35), lícující indexy a luneta..., takže pohoda. Upraveno 27. dubna 2023 uživatelem Kamil.K Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MARTIN JACKY Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října V 8. 12. 2010 v 11:11, enslow napsal: to tu nie je ziaden fanusik hodiniek invicta??? podla mna dost vydarene hodinky..aj kvalitne Ahoj,jsem fanda a ne jen hodinek Invicta.Mám jedny přímo vyrobené podle sebe a supr je že mi to nechal v USA jeden pán udělat.Jsou super a tento model už se nedělá tak že rarita.Jinak Gartmin,Casio ty taky mám ve sbírce.Bulovo mám také.Hezký večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Prosím, dej sem fotku a nějakou specifikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 5. října Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října Bert a Invicta,to bude ternoAle potěšil mě nejvyšší,fotku co dal,jsem mu přiřadil u kontaktu, je to hustokrutopřísný fanda HD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se