Teatime Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Radku, jo, malý pouzdro je prima, mám v něm Curl a sem s tim spokojenej, je to můj kompaktní setup. K Charge jsem teď ale chtěl nosit nástavec na bity a tak chci ta poutka na bocích. Ivane, díky za snahu, co půjde, to půjde, za fotky budu rád.
Radek124 Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Kolegovi budu muset nakázat ať ten svůj cajk večer vezme na pivo - mám za to že na penálku k Wave ty zdvojené boky měl...
cokafola Odesláno 5. srpna Nahlásit Odesláno 5. srpna Dnes jsem si vzpoměl, že mám někde dvacet let starého dědu viktorinoxa. Byl ve čtyřkolce. Bože ten dostal ode mě takový záhul za ty roky, že kdyby uměl kopat, tak jsem jedna velká modřina. Ale přežil to a teď už se má dobře. Sice mu chybí jedna čepel a druhá už uřeže jen máslo, ale Kdybych měl srovnat victorinox a leatherman, tak viktor je lepší. Je tvrdší a houževnatější. Samozřejmě, že se najde sto opačných názorů, ale dvacet let používání mi dává navrch nad realitou a značkou. Ĺédrmen je krasavec, lehoučký a milý, ale nesmíš s ním makat jak zm d. Hned je odřený a ty bity jsou trosky. Ale jak už jsem řekl.... děda Ľédrmen je super týpek, dotáhl to v 70+ až sem a ešče k tomu udělal brutální zegarky. Takže za mě klobouk dolů před Viktorii i Pánem Leathermanem. A prosím, je jednoduché někoho posrat. To dělají mouchy. Jen jsem se chtěl jen tak po 1500km vyprázdnit od míjejících se aut. Děkuji. Láďa. 2
Ivan Lelák Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Dávám taky fotky, omlouvám se za kvalitu. Teatime má pravdu - v menším, šedém pouzdru, sice sedí Charge dokonale, ale pouzdro nemá boční kapsičky, na rozdíl od většího, černého. V zásuvce bylo ještě jedno starší, multitool tam sedí dobře a má i boční kapsičky. Pro někoho může být nevýhoda sucháče oproti cvočku (mně to neva, sucháč se ochodí v řádu roků) a taky zadní poutko na opasek je o něco tenčí. Sice se neutrhne (tohle pouzdro nosím nepravidelně už několik let a poutko drží jako u nového), ale při běhu pouzdro na opasku trochu nadskakuje (což mi taky neva, ale rozdíl tam je, tak jen pro úplnost). Mám i jiná pouzdra, ale to bych musel prohledat gauč, tahle (+ pár dalších, z jiného materiálu nebo na jiné modely) mám v zásuvce s multitooly, tak to byla rychlovka.
Teatime Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Ivane, díky za inspiraci! Sehnal jsem ho - v zoufalym stavu a s poštovným po dani k devíti stovkám. https://www.ebay.com/itm/296131805313?_skw=leatherman&itmmeta=01K1Z57BEFS8R51M19JH2FF24P&hash=item44f2d4c081:g:XFoAAOSwBxtljN2c&itmprp=enc%3AAQAKAAAA0FkggFvd1GGDu0w3yXCmi1f%2FhncdgTI4hc98y%2BX5qRX3SgGCGt0suKtekq8H2rXIluhe2wl9Wt7AeGVkBj2gE0rR%2F9zt385GddyCVJ61TbT%2B%2F6wkHZ15I4lIB3icdQU0kdpxOuFHJI05pseykN83FCIH6WQgaf%2Fidwi3YAV228dgVulvD7oklhpnf5RzkA6eli%2FWI5d3SjXgIRGmduxtcaSbRUV%2BnRozyyOrd2NR%2B89M5QCcVYbKkgCLHdsDxOC5g%2BmC%2FLG14Fs5kBghp8Kl0ZM%3D|tkp%3ABk9SR7S3neWPZg Budu lovit dál...
Maro Odesláno 6. srpna Nahlásit Odesláno 6. srpna Je pravda, ze ty pouzdra u leathermana me taky štvou, taky mi přijde, že žádné nesedí správně a to ani ty dodané přímo v balení. Takto vypadá např můj Signal, tou dírou se da prostrcit prst. U wave to bylo stejné, přitom by stačilo ten cvok posunout o půl centimetru níže. 1
gunman Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna Nevím, co proti těm pouzdrům máte, to moje je naprosto v pohodě 2
Lad55 Odesláno 10. září Nahlásit Odesláno 10. září V 27. 7. 2025 v 21:12, Lad55 napsal: Nevíte prosím, kde se dá koupit originál Leatherman T-Shank holder, držák čepelí? Chtěl bych modifikovat svůj Charge+ Sehnal jsem ho. Mám radost... 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se