Jeronimo Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 (upraveno) Dával jsem negativ jako druhý. Samotného by mě to ani nenapadlo- považoval jsem to za vyřešené. Ale dáma se rozhodla bojovat za ,,zmařenou aukci". Za prodej fejku se dokonce vůbec nestydí A protože o neochotě dávat negativ jsme si tady taky psali, stavím se k tomu čelem a jdu příkladem, i když mi pokazila hezký účet. Už se těším jak to vystaví znovu.No prosim. Nejen, že prodává fíky, ale navíc je kráva. Paní se v negativním komentáři ohání argumentem, že je neznalá v oboru. To je slabučké a mě jako kupujícího to nezajímá. Má prodávat vánoční cukroví, ne hodinky. Reputaci si pokazila hlavně ona. To byl jen můj pohled na věc. Kašli na to. Můj taky Upraveno 23. prosince 2013 uživatelem Jeronimo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 23. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2013 No prosim. Nejen, že prodává fíky, ale navíc je kráva. Paní se v negativním komentáři ohání argumentem, že je neznalá v oboru. To je slabučké a mě jako kupujícího to nezajímá. Má prodávat vánoční cukroví, ne hodinky. Reputaci si pokazila hlavně ona.Nojo s tou čtyřbodovou reputací si vážně strašně ublížila... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Tak to klika, že to nevyšlo... Ciferník nebyl původní, byla to nově udělaná replika původního ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. prosince 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2013 Tak to klika, že to nevyšlo...Nojo, čloujek musí bejt bdělej a připravenej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukas.78 Odesláno 13. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2014 Dobrý večer pánové. Jen malé upozornění na nepoctivého prodejce na Aukru. Zaplatil jsem a nic nedostal. Prodejce nijak nereaguje (tel, email). Ani Aukro s tím nic nesvedlo. Naštěstí mu byl zablokován učet, pro nevrácení peněz a z mé strany udělen negativ. Jde o prodejce bucos1 . Ale může mít i jiné učty, protože prodávala více starožitností. Tak pokud narazíte na p. Tománkovou L. - Staré Město POZOR POZOR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Dobrý večer.Pozor na tyto nikdy nenošené hodinky na Aukru - polštáře ala elegány ))) To se nedivím,že je nikdo nikdy nenosil,když si je Jaguar sám složil-cifr elegán a pouzdro polštář .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Dobrý večer.Pozor na tyto nikdy nenošené hodinky na Aukru - polštáře ala elegány ))) To se nedivím,že je nikdo nikdy nenosil,když si je Jaguar sám složil-cifr elegán a pouzdro polštář ....No ale nemůžeš popřít že jsou moc pěkný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Skládačky to jsou, ale Jaguár si je neskládal - tím jsem si téměř jistý, kdysi jsme spolu mluvili o jeho zdroji. Už je tak dle mého získal a jedná se asi o bastl nějakého zaměstnance přímo v tehdejším Eltonu. Nicméně bastl to je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Hezké jsou každé Primky neošoupané.Píše nenošené a z vlastní sbírky,tak v hodinkách se musí trošku vyznat,o to horší je,že je prodává bez upozornění o skládačce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Hezké jsou každé Primky neošoupané.Píše nenošené a z vlastní sbírky,tak v hodinkách se musí trošku vyznat,o to horší je,že je prodává bez upozornění o skládačce.Když to koupíš jako zdroj dílů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
koromant1 Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2014 Asi to bude dražší zdroj na díly......... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2014 Hezké jsou každé Primky neošoupané.Píše nenošené a z vlastní sbírky,tak v hodinkách se musí trošku vyznat,o to horší je,že je prodává bez upozornění o skládačce.Pravda, pravda... !!!!! Upozornění na skládačku by v tomto inzerátu nemělo chybět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Zaujalo mě toto: http://aukro.cz/prim-diplomat-incabloc-c-fv-152-i3938886974.html Prodejci jsem psal, zda je tam na 100% Incabloc a k jeho cti musím říct, že mi obratem poslal mail se sdělením a omluvou, že ne. Taktéž opravil popisek na Aukru. Nicméně v mailu i na Aukru to opravil tak, že je tam kal. 66, což asi není reálné, pokud tedy není strojek nějaká skládačka. Foto strojku nenám, přikládám tedy foto pouze pro ilustraci. Co Vy na to? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 4. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2014 Tak to byl asi překlep prodávajícího, nebo neví co je incablok.Podle datumu je tam nějaká 68.Jinak moc pěkný stav. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
revue gt Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Prodejci jsem psal, zda je tam na 100% Incabloc a k jeho cti musím říct, že mi obratem poslal mail se sdělením a omluvou, že ne. Taktéž opravil popisek na Aukru. Nicméně v mailu i na Aukru to opravil tak, že je tam kal. 66, což asi není reálné, pokud tedy není strojek nějaká skládačka. Foto strojku nenám, přikládám tedy foto pouze pro ilustraci. Co Vy na to? On píše: ,,Omlouvám se všem, ale v Ala diplomat je strojek, který je značen pod setrvačkou 66 a v Diplomatkách je 68,1 ,, Píše o 2 Primkách - Diplomat a Alá diplomat. Takže Diplomat 68,1 a Alá diplomat 66 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. února 2014 Prodejci jsem psal, zda je tam na 100% Incabloc a k jeho cti musím říct, že mi obratem poslal mail se sdělením a omluvou, že ne. Taktéž opravil popisek na Aukru. Nicméně v mailu i na Aukru to opravil tak, že je tam kal. 66, což asi není reálné, pokud tedy není strojek nějaká skládačka. Foto strojku nenám, přikládám tedy foto pouze pro ilustraci. Co Vy na to? On píše: ,,Omlouvám se všem, ale v Ala diplomat je strojek, který je značen pod setrvačkou 66 a v Diplomatkách je 68,1 ,,Píše o 2 Primkách - Diplomat a Alá diplomat.Takže Diplomat 68,1a Alá diplomat 66No to je trochu zmatek, neboť já jsem se jej ptal pouze na tu jednu konkrétní aukci, kde jsou Diplomaty. Nejspíš to asi reálně bude tak, jak napsal do toho akuálního popisku na Aukru. Alespoň mně se to jeví logické. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
feriGT Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 FYI - prodejce nabízí v této konkrétní aukci dvoje hodinky :-) stačí číst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Zdravím, jen pro informaci,prodejce BENONO nabízí na Aukru "PRIM SPORT AUTOMATIC VOJENSKÉ (nabídka č. 3982527002)" v popisu uvádí :"Hodinky jsou nepoužívané ve 100% stavu, po hodináři. Jdou přesně - zkoušeno! Je zkoušena i vodotěsnost! Za správný chod hodinek ručím!", nemohl jsem vyluštit číslo /asi by jste měli stejný problém/ tak jsem mu napsal a je to 215. Tak jen informuji nic víc nic míň. Honza Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Zdravím, jen pro informaci,prodejce BENONO nabízí na Aukru "PRIM SPORT AUTOMATIC VOJENSKÉ (nabídka č. 3982527002)" v popisu uvádí :"Hodinky jsou nepoužívané ve 100% stavu, po hodináři. Jdou přesně - zkoušeno! Je zkoušena i vodotěsnost! Za správný chod hodinek ručím!", nemohl jsem vyluštit číslo /asi by jste měli stejný problém/ tak jsem mu napsal a je to 215. Tak jen informuji nic víc nic míň. Honza Máme tu vlákno Prim v inzerci, tam už to je. A to číslo je poznatelný poměrně dobře http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/34326-prim-v-inzerci/?p=1105242 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Tak jsem dal první negativ... a vzápětí i první dostal.Obchodním partnerem byl zde už nechvalně známý Miamon. Vzal jsem od něj za celkem dobrou cenu jedny ruské hodinky.Bohužel po doručení nešly, resp. pokud je člověk desetkrát otočil a desetkrát na různých místech poklepal, tak se asi na půl hoďky rozeběhly. Natažené jsou na max. Jak moc je to vlivem pošty nevím.Když jsem si s nima tak hrál, vypadlo ještě sklíčko :-) Kontaktoval jsem Miamona, že je jako vrátím nebo mi dá slevu a on mě odmítl, že psal "bez záruky". Načež jsem mu vysvětlil, že to chápu, ale že podle mě je záruka, že zboží je ok, ale není dále ručeno za jeho správný chod a ne že mi dojde už nefunkční. Vyměnili jsme si pár mailů, načež jsem mu plácnul negativ a to jen s suchým popisem průběhu aukce. V zápětí mi ta špína dala negativ taky.Dá se proti tomu nějak bránit? Fakt nechápu, že osolíte nesolidního prodejce, tak že Vám to klidně vrátí.(no teda chápu, že aukro na negativech s ohledem na provize nemá zájem, ale i tak...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se