Kid_A Odesláno 2. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. září 2018 (upraveno) Posilam veskrze pozitivni feedback k poslednimu nakupu: zralok Rios objednan a zaplacen kartou ve ctvrtek v poledne, dorucen do kanclu behem patku. Luxus. Diky Viktore! Upraveno 2. září 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2018 Dalsia vysoko pozitivna skusenost:) 11. objednane, 13. dorucene na SK. Dedicne dostali nove remienky. Diky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmrzlinar Odesláno 17. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. září 2018 Ahoj, objednával jsem 2x a vždy zboží dorazilo bez problému a rychle. Jen bych uvítal více fotek u produktů - některé barevné kombinace jsou na skladě, ale vybírat bych měl podle pidi foto výřezu (např. https://www.strapshop.cz/campagnolo-synteticke/campagnolo-technical). Komplikuje to výběr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlk007 Odesláno 18. září 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2018 Nemá chybu za 48 h bylo zboží doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VlastaMikel Odesláno 4. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2018 Objednával jsem již 3 krát, vždy doručeno do druhého dne. Skvělá rychlost, příjemné balení...top obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2018 (upraveno) Strapshop je proste klasika. Skvela komunikace, rychle vyrozeni objednavky. Opet diky Viktore! Foto - modry Hirsch Trooper 20mm-18mm na Smpckach Upraveno 5. prosince 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 1. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2019 několikrát jsem už ve strapshopu nakoupil a pokaždé vše v pořádku a s řemínky jsem spokojený, děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OWG Odesláno 2. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2019 několikrát nakoupený nato 20mm, hisrch 2x a všechno ok, objednáno v pondělí a v úterý balík doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 20. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2019 Nepresla platba cez nejaku tu platobnu branu (moja chyba), okamzity telefonat zo strapshopu, asi tak za pol minuty vsetko vyriesene. V pondelok odoslane, v stredu na obed dorucene na opacny koniec byvalej federacie... co dodat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrGas Odesláno 21. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2019 Včera osobní návštěva a skvělá zkušenost. Skvělý přístup Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 6. března 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2019 Perfektní komunikace, ochota, vstřícnost. Po konzultaci a doporučení včera objednáno, dnes na ruce. Prostě Super, super, super... Všem vřele doporučuji.Děkuji mooooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Starous Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 V pondělí v noci objednáno a dnes na ruce. Opět veliká spokojenost. Opravdu super. Děkuji moc!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xmiroslav Odesláno 3. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2019 Taky mám jen pozitivní zkušenost a doporučuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 (upraveno) Ahoj, Aniž bych tu chtěl spamovat, tak bych se chtěl zeptat na vaši zkušenost s Nato řemínky ze strapshopu. Nedávno jsem koupil Nato a nasadil na SKX009. Jsem nemile překvapen jeho kvalitou - látka moc nevydrží a díra používaná na přesku je vytahaná. Nejhorší ale je, že ta ručka spony je příliš krátká a často projede sponou a tím se hodinky uvolní a spadnou. Stalo se mi to již několikrát, dnes jsem zavadil o rukáv bundy a hodinky letěly na asfalt. Tímto jde Nato do koše... Mám ho cca 4 měsíce a z toho byl na ruce párkrát na víkend - max. 10 dní. Je to obecný problém, nebo jsem měl jen smůlu na kus? Jinak mám se strapshopem jen pozitivní zkušenosti - objednávám jsem nějaké Riosy i Hirsche, podložku, vystěžejkovač, atd., vše super. Upraveno 29. dubna 2019 uživatelem dtx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 29. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2019 Ahoj, poslal jsem Ti SZ, potřebuju víc detailů. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 1. května 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2019 Tak se zdá, že šlo skutečně jen o vadný kus. Viktor mi nabídl nový strap, resp. slevu. Takže za mě spokojenost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 23. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2019 Děkuji Viktorovi za čas a trpělivost. Výsledek stojí za to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Somalec Odesláno 5. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. prosince 2019 Taky děkuji za pomoc s výběrem:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Mládenci, takhle by to nešlo. Nemůžete trošku zvolnit? Objednal jsem v pátek odpoledne vystěžejkovač a kožené nato, no a v sobotu ráno na mě zvoní pošťák s balíčkem. Ještě jsem to ani doma nestačil nějak šetrně sdělit, že jsem zase koupil něco k hodinkám.Maximální spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plina Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Ještě na ruce, už z jiného vlákna... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se