Aneta Odesláno 10. září 2017 Nahlásit Odesláno 10. září 2017 Příjemné setkání, vše na jedničku. Děkuji.
KFL Odesláno 18. září 2017 Nahlásit Odesláno 18. září 2017 Přidám další pozitivní hodnocení a zároveň díky za zprostředkování obchodu .
PetrL Odesláno 12. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2017 Díky moc za skvělý obchod. Moc rád doporučuji. Vše proběhlo hladce, rychle a přesně dle dohody.
AndyAaron Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Dalsi pozitivni zkusenost a obchod. Skvela a rychla domluva, vse za jedna.
Exiztence Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 Rychlá akce jak má být, ikdyž šlo jenom o knihu
VojtaJ Odesláno 2. června 2018 Nahlásit Odesláno 2. června 2018 Jo, sice jsem to docela dlouho odkládal, než jsem našetřil, ale pak to proběhlo bez problémů a Moony jsou konečně doma a za super cenu. Jednáni, přístup, pokec při předání... Vše v pohodě. Mohu jen doporučit...
IzTaPa Odesláno 6. září 2018 Nahlásit Odesláno 6. září 2018 decka, pozor na totodle chlapika, je fakt nebezpecnej, horsi jak drogovy dealer - nabidne vam jedny, pak vam ukaze jeste tyhle a tyhlety.. a pak uz se v tom litate... opet na 1*, vrele doporucuje 11 chronopacientu z 10ti
LovecK Odesláno 13. září 2018 Nahlásit Odesláno 13. září 2018 O vikendu se ozval, ze je nemocny, a ze mam prej v bance lek na jeho nemoc. Dle pravidla pomoci bliznimu svemu jsem nevahal a pilulku prvni pomoci obratem poslal, Trubadur zas chechtaky, takze voba spokojeni. Co vic si prat? Snad jen priste zas, kamarade!
gathol Odesláno 8. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 8. listopadu 2018 Vše naprosto v pohodě - komunikace, rychlost. Díky.
Rusty Odesláno 15. listopadu 2018 Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2018 Absolutne na jednicku,super komunikacia a rychlost pri zaslani....vrele podakovanie a doporucenie
Jan Procházka Odesláno 4. ledna 2019 Nahlásit Odesláno 4. ledna 2019 Poptával jsem pouzdro na hodinky, Rybiz se ozval, ja zaplatil a do třetího dne jsem měl perfektně zabalené pouzdro doma. Skvělá a rychlá komunikace - doporučuju.
LovecK Odesláno 12. března 2019 Nahlásit Odesláno 12. března 2019 Tak jsme si s Trubadůrem jen tak zavolali... a skončilo to tak, že přestože nic nechtěl kupovat, tak koupil a já vlastně nic nechtěl prodávat a nakonec prodal... prostě jako obvykle!Jako vždy na 100% a Lovec doporučuje!
MKR Odesláno 28. března 2019 Nahlásit Odesláno 28. března 2019 To byl fofr! Naprosto v pohodě, děkuji za obchod, udělal mi velkou radost! Nejlepší věci chodí nečekaně...
Bradkoun Odesláno 7. listopadu 2019 Nahlásit Odesláno 7. listopadu 2019 A jsem zase o jedny kukačky chudší. Snad to napravím. S Rybízem to není jen o hodinkách. Jo a abych nezapomněl na hodnocení ...
shewcza Odesláno 7. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2020 Rychle, spolehlivě nevím co víc psát. Díky moc
marecenator Odesláno 17. dubna 2020 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2020 Proste uplna pohoda a vse, jak ma byt, diky moc Rybize
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se