Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 134
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po měsících...
  • po 3 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

Jo, sice jsem to docela dlouho odkládal, než jsem našetřil, ale pak to proběhlo bez problémů a Moony jsou konečně doma a za super cenu. Jednáni, přístup, pokec při předání... Vše v pohodě. Mohu jen doporučit...

• po 2 týdnech...
  • po měsících...
Odesláno

decka, pozor na totodle chlapika, je fakt nebezpecnej, horsi jak drogovy dealer - nabidne vam jedny, pak vam ukaze jeste tyhle a tyhlety.. a pak uz se v tom litate... :)

opet na 1*, vrele doporucuje 11 chronopacientu z 10ti :)

Odesláno

O vikendu se ozval, ze je nemocny, a ze mam prej v bance lek na jeho nemoc. Dle pravidla pomoci bliznimu svemu jsem nevahal a pilulku prvni pomoci obratem poslal, Trubadur zas chechtaky, takze voba spokojeni. Co vic si prat? Snad jen priste zas, kamarade! ;)

• po měsíci...
  • po měsíci...
Odesláno

Poptával jsem pouzdro na hodinky, Rybiz se ozval, ja zaplatil a do třetího dne jsem měl perfektně zabalené pouzdro doma. Skvělá a rychlá komunikace - doporučuju.

• po měsících...
Odesláno

Tak jsme si s Trubadůrem jen tak zavolali... a skončilo to tak, že přestože nic nechtěl kupovat, tak koupil a já vlastně nic nechtěl prodávat a nakonec prodal... ;) prostě jako obvykle!

Jako vždy na 100% a Lovec doporučuje!

• po 3 týdnech...
Odesláno

To byl fofr! Naprosto v pohodě, děkuji za obchod, udělal mi velkou radost! Nejlepší věci chodí nečekaně...

• po měsících...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...