wave ceptor Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Liebherr, předražená věc. Kvalita je stejná jako u jiných značek. Není jediný důvod připlácet za nápis. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2014 Njn , já taky dost nakupuji dle hodnocení v dTestu. Ale zatím to překvapivě i celkem funguje . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Ahoj, zase vytáhnu tohle vlákno s bílými spotřebiči. Před půl rokem nám na lednici Whirpoolce odešel mrazák, oprava 5-6k, takže jsme raději koupili mrazák Liebherr, ted k tomu přestává chladit i část lednice, takže potřebujeme novou lednici, budeme jí časem vestavovat, klidně nějakou 160-180 cm bez mrazáku. Někdo tu psal, že je rád že koupil lednici Liebherr, co všechno je na ní super z uživatelského hlediska? Je no frost?díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2014 Lednice nemůže být NoFrost, protože v ní nemá mrznout!! Pokud máš mrazák Liebherr tak asi výhody znáš... a tím je zejména způsob zpracování...ale pozor doporučuji se rozhodnout hned jestli vestavovat či ne, protože volněstojící nevestavíš a vestavná bude vypadat volně stojící dost hnusně..kdyžtak PM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 (upraveno) @ FrantisekH prosim akutne pomoct, poslu ti PM.dodelala pracka a potrebujem rychle kvuli miminu novou, v merku mam tento typ: http://pracky.heureka.cz/bosch-waq-24441by/ pripadne jestli se neplacnout pres kapsu a jit do tohodle: http://pracky.heureka.cz/siemens-wm-16s890/ Jestli byste meli tip na nejakou jinou, prosim napiste, chtel bych 8kg, aby to nespachtili v turecku, ale to asi dopredu nezjistim, AEG bych se prip. taky nebranil, jiny znacky asi ne, mame susicku BOSCH. Specha to. Diky. Upraveno 26. května 2014 uživatelem paolous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 za chvíli máš SZ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 26. května 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2014 Jsi hodny, diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paolous Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Musím sem napsat vybornou referenci na FrantiskaH, co se tyka bileho zboží, je to ESO CHRONOMAGU :-)Diky Frantisku. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 já bych to zas tak nehrotil, když můžu tak pomůžu, sám z toho nic nemam aby si ostatní nemysleli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 BTW, mamce jsem nakonec vybral Lg, jak jsi mi svého času doporučoval. Je krásné tichá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 diky Hasno. nekdyi vim o cem mluvim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 17. června 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2014 Očividně. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Nevěděl jsem kam to dát, tak to zkusím třeba tady. Dostal jsem za úkol koupit sušičku, že je to supr věc, takže ji musíme mít :-) Vůbec nevím která bije, tak bych potřeboval asi poradit, napadla mě třeba tady ta, s Aeg mám je ty nejlepší zkušenosti, nebo spíše manželka. Děkuji za každý názor :-)http://www.mall.cz/kondenzacni-susicky/aeg-t75470ih1?v=571937 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 jen uživatelsky, máme AEG taky a velká spokojenost, teda manželka to říká:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 tyhle se prodávají jako rohlíky.. jsou bezporuchové vis máš ze včera v sz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Sušička je jeden z nejlepších vynálezů lidstva Máme AEG s tepelným čerpadlem přes čtyři roky bez jediného problému. Žehlička zahálí v šatně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAD68 Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 AEG máme též a spokojenost Odesláno z HONGMI mobilně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FanThomino Odesláno 20. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2014 Aeg je určitě v pohodě. Vždycky když vybírám, tak konzultuju s výsledky testů v D-testu http://www.dtest.cz/testy-vyrobku-37/test-susicek-pradla . Jsem tím asi už trochu posedlej, protože nekoupím skoro nic než si to u nich prolustruju. Manželka je na to i trichu alergická , ale nevím jak se Ti to bude zobrazovat, já mám předplatný, takže asi vidím víc. Většinou se ale ty výsledky nechají vygoogloat, protože je skoro vždycky od nich někdo přebere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 joo to by mel soudruh borovicka radost ze pri srovnani jablek s htuskama vyhravaji tresne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2014 joo to by mel soudruh borovicka radost ze pri srovnani jablek s htuskama vyhravaji tresne ...heheh, to moja pracka sa vola Maryanna a je z Ukrajiny a vsetko je nadherne vonave a vyzehlene?. aj pradlo!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se